98

111

преди 10 години

***! ***! ***!

97

Анонимен

преди 10 години

колкото повече го плюете му вдигате рейтинга

96

Volen Lufthansata

преди 10 години

Според сигурни източници от партийната централа на ПП Атака, варненски полицай е ударил с лице Волен Сидеров в юмрука. Преди това френска дипломатка се е саморитнала с хванат в дясната си ръка крак на Волен Сидеров.

95

Анонимен

преди 10 години

Болен е ***, скрит под маса. Миризливец и срам за България.

94

простак

преди 10 години

Болен простака е национализиран урунгел, вече даже не е интересен, еднообразен и евтин цирк, трябва да бъде пребиван във всеки български град, за да усети народната любов и възхищение. Алековият Бай *** ряпа да яде пред Волен ямболския ***.

93

Николов

преди 10 години

Днеска като видя комшията дето е лидер на Атака в града ще му викна "***" да видя дали ще се одупи.

92

Анонимен

преди 10 години

Mosu Siderist , vu zet ***

91

До ЕленаТи на живо виждала ли си го?Сбабичкьосан, сбръчкан, нисък, слабичък, чируз.

90

Анонимен

преди 10 години

toia izpry6tialko o6te li ne e v ludnizata?

89

БОЛЕН

преди 10 години

Волене ти си ***!!!

88

факт

преди 10 години

от един гол фотограф ръка,толкова...ама иначе е новия Левски според 250000 тикви,матрял както беше казала друга тиква...

87

Анонимен

преди 10 години

Ето затова сме най-мизерната държава в Европа, защото ВСИЧКИТЕ ни политици са такива,някои са по-прикрити от Волен, но и те са същата стока.

86

Турист

преди 10 години

Все по сериозно започвам да си мисля, че Сидеров има много сериозен проблем с наркотиците. Мисля си, че задължително трябва да бъде принуден да даде проба за упойващи вещества. Това не е държание на нормален човек.

85

Анонимен

преди 10 години

Хайде сваляйте му имунитета и го пращайте или в затвора или в лудницата.

84

хаххаххааааааааааааа

преди 10 години

Внимание БОЛЕН *** ще извърши на всички ви ГРАЖДАНСКИ АРЕСт....тоя пинчер е шеф на комисията по корупцията представяте ли си човека плаща с пици и 30 лв на разни откачалки да следи кой е корумпиран ли :) най интересното за мене ще е *** БОЛЕН да откачи в ПАРЛАМЕНТА С ПОЩОВА ДА ГИ НАТАКОВА ВСИЧКИТЕ НА МЯСТО ТОВА ЩЕ Е ЗА НОВАТА ГОДИНА НАЙ ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИЯ

83

Ушев

преди 10 години

Сидеров крещял "Кажи ми пак ***" докато Чукалов го онождал изодзад.Освен това започнал и на чист немски " О я яяя вундабаа,шприц ми майне кляйне щвул, я яяяяя,дас ист фантастиш.

82

Май е време да се направи неформално движение "Пребий политик, направи добро на България".И всеки като види някъде политическа *** да му тегли един бой, ако е без гардове. И така да видят политиците пряко народната "любов". Иначе нека пак се подиграват. Защото това нашето тук е подигравка. Те не са *** и знаят какво правят. Ако можете да ги чуете какво говорят за народа. навремето са обезглавили една кралица само защото казала "Да ядат пасти". А сега народа открито го обиждат. Време е...

81

PTR

преди 10 години

Този изтрещял "Цар плъх" ако е сам на улицата без "охрана" и "свита" от 20-30 *** и чобани ще е по-тих от водата и по-нисък от тревата и ще се движи на прибежки и припълзявания из София.Ако въобще набере смелост да си покаже изтрещтялата мутра.

80

Анонимен

преди 10 години

*** !

79

dgh

преди 10 години

Чудя се Деница Гаджева, по колко ще ги поема в уста, когато на Сайдера му фитнат под опашката???? Щото е ясно, защо така фанатично го защитава-без него , ще се върне там откъдето се е пръкнала, а именно в клоаката-наречена живот.