132

Анонимен

преди 10 години

Волен,да се извини на френското културно аташе поведението му е нагло,за български гражданин,с той е депутат и уронва престижа и достойнството на всички нас,само искам да припомня какво се случи с нашто културно аташе в Италия не само че не му признахс дипломатическия имунитеъ но го хвърлиха да лежи в затвора напълно невинен.

131

walking dead

преди 10 години

До Анонимен 170Обмислят подготовка на военнослужещи от Либия в "Ново село"---------------------------------------------------------------------------------------------------Ясно е написано либиици,господин лингвист.

130

Анонимен

преди 10 години

До walking deadА ти как успя в един въпрос да допуснеш две правописни и една смислова грешка? И защо пък отново? Кога са се обучавали либийци на наша територия в миналото? Иначе ние очи имаме и за либийците(май сирийци имаш в предвид или не ги различаваш?), и за либийките, че дори и за Воленчо... Всички са важни и са част от пъзела. Проблемът с чужденците е едно, а със Сидеров е друго. Ти пък как не виждаш проблема с ниските заплати, а виждаш либийци?

129

Анонимен

преди 10 години

Volene , FASHKIIO MRASNO pak li si se napil be nacionalno predatelche......

128

walking dead

преди 10 години

Как не виждате бардака, който се опитват да на творят отново със обучение на либийци на наша територия,а виждате Волен?

127

Анонимен

преди 10 години

Разбрахте ли сега каква е детската мечта на Воленчо? - Да стане чичко полицай и да иска лични карти дори на французойките. хахахаа Пък може и за палката да си мечтае, знам ли...

126

Izvini se!

преди 10 години

Izvini se be

125

Пешо

преди 10 години

Ало Френското посолство покажете си документите веднага!

124

Анонимен

преди 10 години

Не е важно какво правиш, важно е да те гледат хората! - често това е максима на безскруполните и аморални хора. Хора, за които Националното се явява стъпало, за да се докопат до властта и парите. Вие като се качите в рейса, влака, самолета пак сте си Вие, нали? Е, и Волен Сидеров е той-в самолета, в Куба, в Парламента на Република България. Човек като е ***, обикновено е за дълго!

123

Анонимен

преди 10 години

Истинският националист се грижи за това името на България и на българите да остава неопетнено, а пишманнационалистите се грижат за това да са в центъра на всеки скандал на всяка цена, за да бъдат по-често забелязвани и най-вече за да се издигнат в очите на слепите. Не е необходимо да се държиш като бай Мутро Малоумков, за да се противопоставиш на чуждите интереси засенчващи нашите, а да се държиш грубо с една жена е просто показателно за селски манталитет и нищо повече...

122

Жан Пиер

преди 10 години

Срамувам се, че са ни са такива дипломатите...

121

Анонимен

преди 10 години

Toq Bashaborsuk trqbva da se varje nqkade , do kato ne otrepal nqkogo !

120

Анонимен

преди 10 години

Утре сутринта френското посолство да очаква, белокос мъж на средна възраст с поглед на психопат да нахлуе с крясъци " Извинисе, бе!" . PS: Всяка прилика с действителни лица и събития е слуачайна.

119

Анонимен

преди 10 години

BELOKOSIA LUJLIV VOJD SHTE STISKA VLASTA DO POSLEDNO , ZASHTOTO PRI NOVI IZBORI TOI NIAMA DA E VYTRE

118

megi 55

преди 10 години

до Анонимен 137 ЕХХХХХХХХХО,я ела малко на себе си и вземи прочети какви врели некипели си напиасал и ако не се засрамиш значи си същият шизофреник като идола си и се лекувай докато е време!

117

Dedovia

преди 10 години

Знаем реакциите на френското посолство.То също така реагира срещу българското правителство, което трябваше да подаде оставка заради 200-300 платени пияндурници през лятото.Реакциите на френското посолство отдавна са олекнали и представляват инфантилна позиция, която обижда България.

116

Революционер

преди 10 години

Вкарахте бай *** в парламента.

115

essed

преди 10 години

Срамувам се , че имаме такива депутати.Не се изненадвайте на реакцийте на Англия ,когато не ни искат и ни приемат за бандити...

114

Анонимен

преди 10 години

Френското посолство да се занимава с ***,а не с защитниците на България !!!!

113

заробване

преди 10 години

Друг възмутителен случай на французите срещу член на партията Йобик ,отбелязва Hungarian Ambiance:Jobbik MP Tamas Gaudi-Nagy was hassled at Charles de Gaulle airport.Национализмът е белязан за премахване за да падне суверенността на държавите.Новите "десни,"които са ОК са всички подкрепящи ционисткито стоене над международното право и привилегиите на малцинствата за сметка на приемника .