86

ganeca

преди 10 години

Нещо май не можем да смятаме...37 години х 365 дни х 8 души = 100 000 душиКъде са 3 000 000 къде са 100 000

85

крети

преди 10 години

EU и Евро атлантически Ценности Вярвайте на СДС , ОДС, ГРОБ, БСП, Пърмова, без разстреляни политици няма оправия , само не се казва дали България ще е нова израелска или Турска територия от 2050.

84

2012

преди 10 години

Ами то хубаво казва статистиката и вярно,ама важното е ние какво правим-НИЩО.Уважаеми българи,изходът е един-трябва да се Е*Е здраво,за да има прираст :)

83

дo 83

преди 10 години

По-добре Станишев отколкото Борисов !

82

_anonimen_

преди 10 години

Причините за това са съвсем обективни ...детските площадки на запад се огласяват от българска реч ... лично съм го чул и видял ... там са българските деца !Така че ... да се обвиняват хората защо не раждали е абсурдно.

81

хммм

преди 10 години

ние по време на война така не сме умирали бе

80

до чвор

преди 10 години

Да ти кажа честно не си обяснявай всичко с платени драскачи......Веднъж Ненчо Ненов по националистическата телевизия СКАТ направи предаване за исляма в ефир близо 2 часа се обаждаха само турци!Секви ги има!Многообразна общност сме!Пък и роми може да драскат под коментарите.....

79

Аз

преди 10 години

Значи планът работи!

78

НЕ Е ВЕРНО ,БЕЕЕЕ..

преди 10 години

В БЪЛГАРИЯ ГРИЖАТА ЗА ЧОВЕКА И РАБОТНИЦИТЕ Е МНОГО ГОЛЕЕЕЕМА...!ЕТО НАПРИМЕЛ ЗАПОВЕДИТЕ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ОТ КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦАТА СА РАЗДАВАНИ ОТ ХОРА НА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА С ПИЩОВИ НА *** ...ЗА ДА НЕМА ПРОВОКАЦИИ....ХА,ХА,ХААААААААААААА....ГРИЖИТЕ СА --СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗА "СТОЛИЦАТА НА ПРОТЕСТА"!ТОВА НАРИЧАМ АЗ .."ГРИЖА ПО ЖИВКОВСКИ"....!УСПЕХ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ ,ДРУГАРИ ОТ ВАРНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

Софиянец

преди 10 години

4 - 4 .. кой ти ги дава.Половината от тях ще са в София.

76

Анонимен

преди 10 години

гласувайте за станишев и се радвайте да се виждате с родителите и децата само по скайп 2 пъти месечно. ха честито да ви е.

75

Защо чак до 2050

преди 10 години

И без това много напреднахме с крайно-дясната нео-либерална икономическа доктрина, предлагам да я доведем до край.1. Премахване на всякакво здравеопазване освен платеното. Ако искаш да се лекуваш, моля, вадиш парите от джоба си и си плащ. Какво казвате...било много скъпо...ами значи ще мреш.2. Премахване на всякакво достъпно образование, освен скъпо-платеното. Какво казвате...много неграмотни ще има...ами на капитализма не му трябват грамотни, трябват му роби.и ПЛАНЪТ ще бъде преизпълнен..

74

Анчо Шукри

преди 10 години

Българите сме много и ставаме все повече. Сега по европата, разни расисти и ксенофоби се опитват да се правят на отворени, обаче скоро ще ги натикаме, където им е мястото.

73

Анонимен

преди 10 години

Понеже "националистите" не смеят да лаят срещу някоя мутра с мощен джип и тежко въоръжена охрана или срещу продажни политици и мутри, по-лесно да лаят срещу някакви си нещастни ***. Разни расатейсти/батакисти защо ги няма пред къщата на някой престъпен бос който е вдигнал стени като крепост и пиле не може да прехфрънкне? Или при Митьо очите, който в комбина с гранична полиция държи трафика на нелегални имигранти ? Нещо ви няма и пред офисите на ***. Ама срещу *** с каруцата сте мъжкари.

72

чвор

преди 10 години

Аз се убедих,тук има 100 % платени ***,не може един трезво мислещ човек да тряска минуси на абсолютно верни коментари....засрамете се,предатели!!!!!

71

раждаемостта

преди 10 години

За това пада раждаемостта в България! Защото от много злоба и крясъци по площадите, мъжете стават импотентни, а жените - безплодни!

70

До 70

преди 10 години

За да питаш и да не ти отговоря и за да продължаваш да се мяташ като шаран на сухо! Хубаво е поне, че си научил български език!

69

Kreti

преди 10 години

EU и Евро атлантически ЦностиВярвайте на СДС , ОСД, ГРОБ, БСП, без разстреляни политици няма оправия , само не се казва Дали България ще е нова израелска или Турска територия от 2050

68

Анонимен

преди 10 години

До 1234"статиЙ"... Неграмотната *** в действие!

67

2020

преди 10 години

2020 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!