70

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецНещо, много се вълнуваш по темата за бежанците. Хората нито ти пречат, нито искат нещо от теб.

69

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До ЗлопаметнаНе ми хвали арабите!Откакто Кадафи пусна сестрите срещу опрощаване на дълга си към нас - и на всеки му стана ясно!

68

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Май ти се напъваш излишно- когато родиш, се обади:)

67

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 66Така както е тръгнало - точно нас ще ни сполети същата съдба като тяхната - ще ни изгонят от собствената ни държава. И без това всичко младо и читаво бяга през Терминал2, останаха само пенсионери на умирачката, нямаме армия, вече няма и граница - въпрос на време е да се напълни с тарамбуки които ще ни пропъдят от тук. Ще остане държава старчески дом+ Тарамбукия. така че не си далеч от истината, друже, напълно реално и нас това да ни сполети благодарение на днешните власти.

66

Kaleko Aleko

преди 10 години

67, някои пенсионери, вервай ми, ще са навити на такава съдба. 250 000 000 лева за бежанци, дето си палят палатките и само мрънкат - как ти се струва?1100 лева на човек месечно - че някои пенсионери с радост ще тръгнат към Харманли.

65

,,,,,

преди 10 години

ami stalinka da gasi

64

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецПак драскаш безумните си глупости. Много се напъваш по темата за нелегалните емигранти, а резултати няма. Няма и да има. Ти не си фактор и от теб нищо не зависи.

63

Анонимен

преди 10 години

Ах, да си ги вземем у нас миличките....Цяла Сирия да приберем! Алчни *** политици! Аз се чудя от къде да си платя сметките, а нашето правителство ще ги приютява тези *** и ще им дава всичко наготово.А колко пари се откраднаха за тяхна и наша сметка...не ми се мисли!

62

Злопаметна

преди 10 години

До софиянец 63Да, съгласна, същото ми сподели и съседа-турчин: ердоган задържа тези, които ще гласуват за него, а останалите ги чисти насам, и нашите дупедавци с поклон ги приемат. Е, те няма такова друго предателство спрямо народа си. И защо ги мъкнат чак до софия не разбирам? Я някъде в полето или в изоставени села да ги оставят, чий дири черен анголец до Лъвов мост и на Пиротска?

61

Анонимен

преди 10 години

пожелавам на всички ви по долу същата съдба кат на тях.

60

Анонимен

преди 10 години

Хора, големи сте селяни! Има реален проблем с тези бежанци и трябва да се мисли конструктивно, а не мразодумуе на поразия. Съжалявам, ама вашето е чиста доза селяния.

59

Наблюдаващ

преди 10 години

Тези за какви се мислят? И докога ще сме като четвъртокласен крайпътен хан, а не държава, която мисли за собствените си поданици?

58

софиянец

преди 10 години

До Злопаметна Написах реалното положение съобразно ЗУБ. Кандидатите за статут имат едни права, а получилите статут имат много по-голям обем права - тази разлика в предоставените права съвсем не е случайна. Готов съм да споря с юридически аргументи с всеки представител на НПО по този въпрос.Впрочем- поддръжници на нелегалните мигранти в България са предимно хора с турско самосъзнание- защото Турция се чисти от сирийските кюрди, като ги праща насам- и членове на правозащитни НПОта.

57

Мукеш

преди 10 години

Мери крисмас еврибади.

56

Анонимен

преди 10 години

Екстрадация на нарушителите и О С Т А В К А на НЕКАДЪРНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО!

55

Злопаметна

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВАбе читави араби работят - дюнери правят, има няколко заведения из Сф с араби дюнерджии, бачкат яко, това го разбирам, да. По 12 часа са на крак. А тия анголци и други *** не стига че си клатят краката по цял ден, ама и се мръщят колко им е недостатъчно. Вън! Имаме си собствени пияници, престъпници, наркомани и лентяи. Не ни трябват вносни.

54

гном

преди 10 години

Очевадно е,че се толерира заселването на араби,***,турци в България.Всичко се прави умишлено!Държавниците ни да започнат да се грижат за децата на Бг,вместо за ***,били те нашите си или вносните.Хвърлят се луди пари за *** и за нелегалните,а за болните се организира Бг Коледа със смс-и.Живеем в егати порно държавата!

53

Анонимен

преди 10 години

Начи видело се е. Почваме ги първо тез *** нагли. Продължаваме с индийските *** и завършваме връщайки анадолските *** обратно в Азия. И тогава наистина България ще е е райски кът на Земята.

52

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Накарайте ги да работят здраво и хем ще се стоплят, хем друга песен ще запеят-тънко, тънко!

51

Злопаметна

преди 10 години

До софиянец 51Абсолютно. Защото покрай шепа истински бежанци от Сирия 90% с тях се напълни с някаква *** нелегална, такова чудо никъде го няма. Аз разбирам когато човек спасява семейството си от войната, ама какво правят тук някакви анголци и маймуни от Чад? Те пъ какви "бежанци" са? И това не са нещастни майки с деца, прави здрави мъже, чий го дирят тука? Ще станем като в Париж, където пълно с *** които с презрение гледат бели хора - септември се върнах от там, ужас!