31

Инжинер

преди 10 години

Той ЕС щш ви оправи гадни *** крадливи само популизъм и крадене на пари прозрачни сте и за малките деца ОСТАВКАА

30

Анонимен

преди 10 години

***!

29

Dimchev

преди 10 години

До ДелевОще малко и ще вземем да помислим че споменатите Борисов и Цветанов са проблемът на държавата. Все те са Ви виновни. Ето една конкретна причина аз пък да не съм доволен от сегашното правителлство и да твърдя, че то е антихуманно - връщането на пушенето в ресторантите. Според мен това е против здравето не същия този народ, с и най-вероятно обслужва нечии бизнес интереси. Ето защо не съм съгласен с вас, Делев. И това е само един пример.

28

Меринджей

преди 10 години

КОГА ????? КО НЕ !!!

27

asen

преди 10 години

NE POSTVAITE V TOZI IZMISLEN SAIT,VSICHKI POSTOVE KOITO SA SRESHTY CHERVENITE BOKLYCI SE TARKAT

26

мая

преди 10 години

ако си несъгласен с управляващите комунисти и протестираш е много предсказуемо как те които наричат себе си ДЪРЖАВАТА ще ти изпратят 100-200 милиционера за да ти покажат че НЯМА НУЖДА ОТ ПРЕКАЛЕНА ПРЕДСКАЗУЕМОСТ нали така СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ

25

Анонимен

преди 10 години

Леле, тоя след всичко което причини на България... е отново на власт!!?? Просто не е истина! Просто не е истина, че гледаме и търпим! Не!

24

qur4u

преди 10 години

Другарю Станишев, аз повече и една стотинка данъци няма да платя!!! Като искаш да си храниш и отглеждаш *** електорат, храни го от джоба си! ***, крадци мръсни!

23

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДЛАГАМ съветския КГБ-гражданин Сергей Дмитриешич...да публикува фундаменталния си труд " За копчетата на униформите в червената армия" и броШУРКАТА "Защото сме цоциалисти" и да се ПРИБЕРЕ в родината си Путина!

22

H

преди 10 години

Надявам се и аз да започна работа в бг, защото от както съм завършил по времето на Костов до сега все в чужбина съм работил. Идвал съм в бг при всяко правителство от тогава на сам и съм търсил работа в бг, но удрям на камък. Бг работодателите имат високи критерии и ниско заплащане при всяко правителство до сега.

21

Делев

преди 10 години

Давай Сергей , Народа е с вас и Правителството !! Не обръщайте внимание на *** на Борисов и Цветанов ,които драскат по форуми и пишат по вестници, те го правят за пари и от ибрикчийство !Само напред , още един мандат и да сте живи и здрави !Искам накрая да кажа ,че щом герберите така вият, *** и се гърчат значи България е по правия път и така ще е за ужас на герберската *** ,Борисов и Цветанов!!!

20

Ivan

преди 10 години

Да, абсолютно предсказуема е че отива на майната си и че вие ще сте на власт докато не изпукат всичките пенсионери откачалки и докато не стане задължително гласуването, че да отпаднат и *** карабини.

19

qur4u

преди 10 години

Тази червена гнус живее в някакъв паралелен свят........Ежедневно говоря с десетки хора. Всички до един са на мнение, че държавата се срива.

18

Анонимен

преди 10 години

Всичко в *** е предсказуемо. Единствено когато свърши и тоалетната хартия става малко по-напечено.

17

Анонимен

преди 10 години

Как допуснахме съветски обратен индивид и полусъщество да бъде народен представител! Какво говори това за нас като народ?!

16

Спонги

преди 10 години

Точно така "другарю" Станишев. само като се появиш, знаем, че ще дрънкаш глупости, а Правителството ще прави гаф след гаф.

15

Анонимен

преди 10 години

Защо не изчезнеш от погледа на българския народ поне по празниците комунистически продажник!?!? Хората не искат да ти чуват името, а камо ли да ти виждат лалугерската физиономия. Поради твоето властолюбие ти продаде отечеството ни отново на турските ДС разбойници!?!? Мисли с любимата си Моника за следващите опорни точки и за следващите компромати.

14

Анонимен

преди 10 години

По добре Гея но никога Борисов!

13

NORM

преди 10 години

Този какво си въобразява,да говори от името на хората,значи и от моето.Не съм го упълномощавал,а както изглежда,и повечето българи не са и помисляли да му гласуват доверие да говори от тяхно име.

12

hitman

преди 10 години

Когато *** удари вентилатора за пореден път. Този път никакви преговори! Полицаите ще са с нас. Влизаме и ги изхвърляме като мръсни кучета навън. Голи и пребити. И всичко това на live stream да може целия свят и тия който ще дойдат след тях да го видят.ЮДръжте се денят Х идва.