25

Анонимен

преди 10 години

"Българин от турски произход"- такова животно няма, има български гражданин от турски произход.

24

Някой си там.

преди 10 години

По вашата логика Левски, Ботев, ген. Вазов по-късно, Д. Списаревски и т. н. са били скинари защото са се опитвали да спасят страната и да я опазят?! :ДДД Историята е доказала и ще доказва, че прекалената толерантност и гостоприемство не води до нищо хубаво. За това пазете народа и страната, защото е една и като я изгуби ще ви питам тогава къде ще срещаш спомените от детството. Къде ще са гробовете на родителите ти?! Изгубиш ли родината губиш себе си. А като изгубиш себе си си никой.

23

dragko

преди 10 години

Така че-бежанци,емигранти и прочие-да се оправят!Политиците слепи ли са та не виждат,че българския народ се "топи",че живее в бедност и мизерия,та го товарят и допълнително с чужди проблеми?!

22

Някой си

преди 10 години

защо тази групичка се не оргаизира и да гони престъпници а гонят невини хорица , който са загубили домовете си и близките си. Имам познат сириец който ми е разказвал как като се прибрал вкъщи ракета била нацелила дома му , жената му била вътре без глава , едното дете разделено на две , на друго червата отвън , а 3 тото агонизирало от болка и умряло пред очите му..

21

преди 10 години

Преди 1989г. бяха Виeтнамците и Кубинците които отнасяха боят , и те си го заслужаваха напълно . Днешната младеж не знае че преди 1989. лекарствата в Аптеките се продаваха на символични цени . Същите тези Виетнамци и Кубинци обикаляха Аптеките и изкупуваха всичко което имаше , *** дори знаеха кога Аптеките ще зареждат отново . После ги пращаха с колети или си ги носеха сами до съответните страни . Стигна се до положението когато Българин се разболее да не може да намери нужното лекарство . Така започна омразата към тях , после просто се превърна в навик да ходим да ги бием .

20

dragko

преди 10 години

Скинари и националисти има навсякъде по света!В Европа са много в Германия,Великобритания,Белгия,Франция,Швейцария........Що българи са яли лобут там........Колкото до сирийците и прочие други от арабския свят- не ни приемат с "вита баница и мед".По улицата вървиш със страх и гледаш да не си засечеш погледа с някой.Що народ е изчезнал безследно от там.....Много,много не трябва човек да се вживява в тия неща.Всичко е измислено предварително и няма нищо случайно.Жалостивите с меки характери хора винаги са мачкани и експлоатирани.Знам го от собствен опит.Така че-бежанци,емигранти и прочие-да се о

19

Салахадин

преди 10 години

Ха, какво да се мисли?Това е "Захарна фабрика" зели са и парите!!Повече от ясно е че това са онези "сирийци" от на Хан Аспарух времето!!!Със сините венци!!Ами нека малко се посблъскат с българската действителност!Не търсете под вола теле?Българите нямат нищо общо тука.Това е братоубийствена "сирийска" случка!!!

18

Даниел

преди 10 години

Не мога да разбера защо сирийците са виновни, че търсят убежище. По света има над 1.5 млн. българи потърсили късмета си в други държави. Трябва ли всичките да ги пребием и да ги накараме да се върнат в България? Това с пребиването на сирийците е абсолютна българска простотия, като всяка такава. Твоят брат да вземе да пребие хората в парламента и сегашните управляващи, които са виновни за това нещо, а не да бие невините хора по улицата.

17

cho2cho

преди 10 години

Golemi muje, nqma shto...25 choveka, vuorujeni, skachat na 2ma.. Basi maikata. Komplesarcheta, kompleksarcheta...

16

художника

преди 10 години

До ИлчевТези сирийци никой не ги е канил, но гаранция и те не са искали да ни се натресат. Лошото е, че покрай тях се напълни с нелегални емигранти от азия. Нека правим разлика между бежанец и емигрант. Само се моля да не ни постигне същото като тях, че нас незнам кой ще ни приеме, к`вито сме черногледи и завистливи.Айде, на теб и на всички!- УСМИХНАТА СЕДМИЦА.

15

!

преди 10 години

Палестинци били, не сирийци! Не,че има значение де... :) И до неграмотен *** tol : не искаме да посетим друга държава, България е рай и не го заменяме!!!

14

куку

преди 10 години

до кога ще има скинари в София и полицията нищо да не им прави.А те всеки ден ще бият тоя оня.Незнам но това не може да продължава така.Трябва да предприеме нещо по този въпрос!!!

13

Анонимен

преди 10 години

a,няма ли кой да пребие тъпито шопи

12

nikoi..

преди 10 години

Zamislete se za6to Turkey gi ne izkat. Za6to ni gi vkarva ne legalno v stranata. Za6to pravitelstvoto go dopuska..Za6to ameriika ne gi podsluni tq napravi tazi voina izbivat celiq svqt..Palqt grajdanski voini posle prerasvat v adskki voini mejdu strani. I tuka 6te stane taka.6te se nasadi omraza mejdu balgari i pomaci za6toto spored men na6ite turci sa ponaci ili balgaro mohamedani..Pak nqkoi trupa pari na garba na naroda..Ne bejancite da biete biite tezi koito gi dopuskat..Tozi koito e za kur6u

11

Илчев

преди 10 години

До художникасъгласен.....но студентите *** и виетнамските строителни работници не са влизали незаконно......тези никой не ги е канил....а и не българин проля първата кръв......

10

художника

преди 10 години

От дистанцията на времето /щото съм поживял доста/ ще ви кажа едно нещо: - Не правете от мухата, слон!Едно време и ние биехме ***, дошли да учат в България по международния обмен тогава. После си го изкарвахме на виетнамците, които бяха наводнили страната, заради войната там.-И к`во? Нито станахме африканска провинция, нито азиатска. Всяка страна си има закони и ако не ги спазваш или си в затвора или те гонят. Всичко друго е нагнетяване на омраза, която някой ден ще ни се върне.

9

Анонимен

преди 10 години

Единствено ги упреквам за това, че са успели само двама.

8

Хабиби

преди 10 години

Тук стана като в Дивия запад

7

tol

преди 10 години

Do vsichki koito podkrepqt takova nasilie: pojelavam vi da posetite druga dyrjava i dylgo vreme da se radvate na dobrite bolnici ot koito da ne izlezete dokato ne doide vreme da si hodite pri mama v bg.

6

2222

преди 10 години

До 4 и 5Благодаря ви! Във ФБ съм направила група в негова подкрепа, може да се присъедините.