98

anonim1000

преди 10 години

Направо един нож и само на професор ще ми стане тъпата ***.

97

ТИМ

преди 10 години

Тия *** -доносници да не са възпитавани в семейства на доносници?

96

Агент Будя-рано

преди 10 години

Агент Окупатор Моралний докладва: До г-н Пърдю - лично, копие до БТА, БТ(нашите хора), отдел Стачки и окупации при ГЕРП и пр.Вчера, на дата 25-ий тоз месец, 3 ч. нощя, след бурни дебати, спазвайки стриктно режимъ на Великата Окупация, аз и мои проверени лица демократи(има ги отбелязани надлежно в изпратения вам списък за стипендии), разкрихме комунистически заговор в СУ! Излизайки от окупираната тоалетна и отправяйки се към южното крило на Ректората, водени от най-висши морални подбуди, с надеждата най-после да вечеряме (не може само с пиене, разбирате ни) ние разобличихме лицата

95

Знаещ

преди 10 години

Рушвета се консумира на място.

94

anonim1000

преди 10 години

България по времето на комунизма беше на първо място в света по професори, на глава от населението.Защото всеки ставаше професор.И сега си продължава така.

93

anonim1000

преди 10 години

Абе скапяняци не разбрахте ли, че държавата е на комунистите и те могат да правят каквото си искат.Скапан, *** български народ.Чакайте дфас е оправят нещата. Ей така лежейки си.Турски и български комунисти във властта.

92

хехе

преди 10 години

До АнонименАлкохолизирани псевдопрофесори, пробутани като такива . Д. Драганов е професор - срам и позор за титлата професор

91

а така,

преди 10 години

народе, плюй по децата си, защитавай фалшивия, пиян и лицемерен "елит"!!! Тия двамата дегенерирали пияндета, трябваше ВЕЧЕ ДА СА ИЗРИТАНИ ОТ АКАДЕМИЧНИТЕ СРЕДИ!!! ТУК ОБАЧЕ, Е ДЪРЖАВАТА НА ПРОСТАЦИТЕ, КРАДЦИТЕ И ФАЛШИВИТЕ ГЕРОИ - ТОВА ИСКАХТЕ, НАЛИ - ЕТО ВИ ГО, В ЦЯЛАТА МУ "ПРЕЛЕСТ"! ХАК ДА ВИ Е СРАМА, ПАДЕНИЕТО, УНИЖЕНИЕТО, БЕДНОСТТА, ФАЛША, ЛИЦЕМЕРИЕТО В КОИТО СТЕ ПОТЪНАЛИ ДО ГУША! ХАРЕСВА ЛИ ВИ СВИНЩИНАТА В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ! ХАРЕСВА ВИ - ЗАЩОТО СТЕ ***!

90

Мунчо Галошев

преди 10 години

Ето, това ви е елита на обществото! Всичко започва от морала! Каквито са ти родителите, учителите, професорите- такъв ще си и ти... В случея, двете прасета, които мърсят университета, са доста показателни...

89

Чуденка

преди 10 години

Другари, от Позитано 20 , спуснаха ли какво да пишеме? Авно съм изпуснал като отидох да си взема комисионната от вчера

88

Анонимен

преди 10 години

do 85Ние имахме един даскал по математика в Електротехникума във Варна 1995-та. Тоя беше колко много добър математик, такъв и алкохолик. Някой път като се е натряскал само ни казваше- свободни сте и си влиза в хранилището да си допийва. Казваше се Веселин Христов. Много готин човек, и имаше дарбата да сваля младите даскалици в техникума...беше половината от тях. Та мисълта ми беше, че понякога в талантите се отприщва нуждата да са опиянени за да работят.

87

Комунистът

преди 10 години

Ха ха ха ха.... Е_ _ти "новината"! :) ;) :) То да бяха само тия... и да беше само там! С мед да ги помажеш! :) Ха ха ха.... Минете със скрита камера по което си изберете Държавно учреждение или Министерство в някой следобеден час и ще видите как "РАБОТЯТ"?!? ха ха ха МИНИМУМ ПОЛОВИНАТА ШЕФЧЕТА,СЕКРЕТАРКИ И ВИСШИ КАДРИ.... "РАБОТЯТ" с уискито или водката в ръка..... И за тази "РАБОТА" получават солидни заплатки..... Да се смееш ли.... да плачеш ли.... и аз не знам вече.... :) ;) :) !

86

factotum

преди 10 години

А ако подкрепяше окупацията,щяха ли да пуснат клипа :) Нещо ДС методи използват студентите :)

85

Анонимният

преди 10 години

Студентите които обърнаха Студентски град на публичен дом говорят за морал, голям майтап. Имитират клоунът който им плаща и на който целият му род е комунистически но нарича другите комунисти. Жалка картинка.

84

ЗОРО

преди 10 години

Оставете хората да си релаксират!!! Вие ако си напълните главите с толкова информация сигурно ще изпушите!!!

83

Анонимен

преди 10 години

Рабаджийката е епичен, а Дрганов за 4 години не го видях трезвен дори веднъж.

82

Анонимен

преди 10 години

"Те нарушавали не само режима на окупацията и правилника на Алма Матер" ??!!! ХААААПартито на 2-та професори пречи на партито на "ранобудните" лентяиРазбира се,че професорите са постъпили неморално,в СУ може да има само едно парти !!Не е колегиално !! "Ранобудните" първи си резервираха Софийския за тяхното суаре.Все пак купонът на студентите започна 2 седмици преди този на тяхните даскали!!!Да си имат уважението!! Ако си "ранобуден" да се уважаваме !!!

81

макето

преди 10 години

навремето имах един професор по механика докат не пийнехме две три бутилки водка не можехме да решим задачите а па за проектите не ми се дума що водка ойде

80

глупави и продажни

преди 10 години

Затова не признават Българcки Дипломи в Германия , те хората не са глупави и продажни

79

Анонимен

преди 10 години

Млади алкохолици и наркомани снимали как пият дърти алкохолици!Голям материал!