22

Анонимен

преди 10 години

Ненормална държава..като една шепа хора иска да се трови за 5 лева на ден да се рови в тях си.Модерния млад човек вече не онзи посивелия с жълтите пръсти и зъби.Няма по -багло нещо от пушача и го казвам в качеството си на бивш такъв...

21

баси

преди 10 години

Аман от тия простотии!Да се пуши ли,да не се пуши ли?Хиляда пъти е казано заведения за пушачи,и такива за непушачи!Толкова ли е трудно да се направи!?Тъпо болшевишко мислене!"Който не е с нас е против нас"!Хвани едните,па удари другите!!!!

20

Жалко

преди 10 години

*** винаги са ни връщали назад...

19

Анонимен

преди 10 години

Kво сте захленчили? Евалла за тази стъпка, така или иначе непушачите-трезвеници са цинции и не ходят по заведения, тъй че да не се грижат за здравето ми!

18

роза

преди 10 години

Време е този фашистки гербов закон да се либерализира. Трябва да се разреши на собствениците сами да решават дали да се пуши или не. А що се отнася до непушачите, не ги виждам да пълнят заведенията. Да ходят там, където не се пуши и да не дават акъл как да живеят останалите.

17

Lo$7

преди 10 години

Дори според една камара проучвания 60% от българите сме ПРОТИВ връщането на тая тъпотия. Сега след 12 се пуши в почти всички дискотеки и барове, но поне през деня е приятно да обядваш, да пиеш кафе уикенда без да смърди на лисичарник. Аз не пуша, но никога не оставям човек да пуши сам навън, а си излизам с него за компания. Хем и за мен по-добре на свеж въздух малко. Стига с тия селски идиотии да махаме нещо, което очевидно е ЗА ДОБРО!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Майната му на народът,важното е какво искат спонсорите на столетницата.

15

Уркото

преди 10 години

Само посмейте да върнете пушенето по заведенията, гнусни червени плъхове. Само посмейте. Пушач съм, но ще съм на първа линия на протестите, които неизбежно ще последват. Досега един път не съм излизал но само посмейте да върнете пушенето, ***!

14

ля ля

преди 10 години

и още нящо да вмъкна - в софийските общини преобладават работници от булгарски произход ама всички те си говорят на турски! колко ми е мило и драго като ги чуя и видя как работят БАВНО И СИ ЦЪРЦОРЯТ ЛЕКИЧКО!!!!е така не бива!!!

13

ля ля

преди 10 години

пуших 13 години и спрях преди месеци! мисля че всеки сам трябва да си решава дали да пуши и дали да "вреди" на останалите около себе си! прсото и ясно - една крачка напред , две назад!!! е това сме ние сега :)ппък съвест - кога?? турци долни!!!

12

danitz3

преди 10 години

лицето (или обратното на лицето) спас явно не е и изпълнил поръчката, а е взел априте и сега драпа ли драпа! мизерни плъхове

11

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА БЕ ***!!! С 1000 с намалели инфарктите от влизането на забраната! Явно не е било по план.

10

Ива

преди 10 години

Да има маси за пушачи в заведенията е като да има ъгъл за пикаене в басейна!

9

Един българин

преди 10 години

Не бе, Веско/5, те крачките са им напред, но в обратна посока !

8

Анонимен

преди 10 години

До TPE3BEHГовориш неверни неща, сега не се пуши навсякъде, драги. Против съм позволение за пушене на закрито.

7

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА на правителството до Нова Година!

6

Анонимен

преди 10 години

Комунистите винаги са мислили как да оправят народа!

5

vesko02

преди 10 години

При БСП крачките може да са само в една посока -назад.

4

Един българин

преди 10 години

Хайде сега ще си играем на *** си, ела си !

3

?!?

преди 10 години

Премахнете и забраната за цигари и алкохол на лица под 18 год, това ще даде силен тласък на икономиката и ще спонсорира ресторантьори и производители. Също така премахнете задължителното ползване на колани и ограниченията на скоростта по пътищата, така че качим приходите в сферата на здравеопазнването, автомбилния пазар, авто- сервизите и погребалните бюра.