129

Мистър Х

преди 10 години

постоянни ни се набива в главите че щом паднат БСп и ДПС и всичко ещ мирне, но не е така ако дойде Герб отново ще има протести - този път от обратната страна. видяхем вече мутрафона, през февруари цяла България беше срещу него, а не като сега - само по няколок хиляди души срещу БСП (бедните са повееч от богатите - потенциала на БСП е по голям ). никой не иска Пеевски или Бисеров, но нека си спромним как добре работнеше Герб с Пеевски - вярвате ли че ако падне БСП нещо ще се промени?

128

Анонимен

преди 10 години

Протестират за демокрация като потъпкват всичко демократично. Защо не гласуваха на изборите ?!?! Това е абсолютен фарс.

127

възмутен

преди 10 години

Допускали били само свои съмишленици - абе, я се разкарайте от там. Това е място за учене и който не го е разбрал да се маха! Всички, които мислят различно какви са - врагове - ха ха ха! Пълни заблудени продажни индивиди! Спрете им тока, осветлението, стипендиите и всичко, което излиза от нашия джоб. Да се махат!

126

10 ПЛАТЕНИ

преди 10 години

Празнодумци БРОДЯТ И ТРАКАТ БЕЗМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ ВСИЧКО БИЛО ПЛАТЕНО..... 20 000 ХИЛЯДИ ВИ ПОКАЗАХА ЧЕ НЕИСКАТ *** ТУРСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ ДА ВИ УПРАВЛЯВА НЕЩАСТНИ ЧЕРВЕНИ МАСОНИ....СТАНИШЕВСКИ ПРОСТО Е УКРАНСКИ ГЕЙ .......ИМА ЛИ ТУКА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ИЛИ ВСИЧКИ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЗА ЧУЖДИ РЕЗИДЕНСТВА

125

свинктер

преди 10 години

Много сте прости.всички са гадни и отвратителнивсички и родителите ви и семействата ви, абе всичкиса долни манипулаториразберете само дпс и атака са морални, честни и най-вече патриотисамо ние сме добри и честнихристо бисеров, адриан асеновволен сидеров, лютви местанчетин казак,десин чукалов рамадан аталай, павел шоповемел етем и деница гаджевадпс и атака = морално-патриотичната коалиция

124

11

преди 10 години

Закъснели и нелепи действия. Позиция имат двама-трима от тях, и не е ясно подбудите им от какъв характер са. Останалите действат на принципа "юруш на боровинките"..

123

az

преди 10 години

*** ... заради тях ще ми отиде семестъра на кино ...

122

Анонимен

преди 10 години

Да не се изплащат заплатите на всички преподаватели,които подкрепят протестиращите,защото не извършват работа,за която са назначени и да заплатите на желаещите преподаватели да работят.Крайно време е протестиращите студенти и подкрепящите ги преподаватели да бъдат изметени от сградите и да си протестират извън тях,колкото си искат,а не да чакат пускане на парното,за да се бъзикат по дупетата на топличко и то на чужди разноски.

121

:)

преди 10 години

Тиквата каза на студентите да стават овчари, но вместо това овчарите станаха студенти :) Време е полицията да напляска тези пикли в панталони и да пусне НОРМАЛНИТЕ студенти в Университета. През 90-та студентите протестираха, защото БСП нямаха морално право да управляват, а и ги подкрепяше 80% от народа. Сега не е така.

120

11.11.2013

преди 10 години

Никой няма право да пречи на учебния процес. Това е пълна идиотщина. Който иска да протестира да го прави пред сградата или къдетно искат, а не вътре. Ми дайте да заключим където работим и да не пускаме другите колеги.Ба си своеволието вече!

119

bgsoldier

преди 10 години

Време е, мисля, Ореха и неговата сурия анадолци да си подават оставката и да не ми обясняват кой е платен и кой не е, защото аз искам да си завърша годината в СУ, а не ректора посредством тези пикльовци в СУ да ми казва заобиколно, че не харесва бсп! ЯСНО?!

118

Анонимен

преди 10 години

лакеите на Сорос винагти започват със смешен плач че изборите не са летимин котато резултата не им имнася. Преди 4-5 години чичок Сам накара палетина да направи избори като се надеяше да ги спечеил Фатах...не би Спечели ги Хамас, но напълон демократичен начин и Сорос и компания веднаагт писнаха, че изборите не били легитимни. И наш Бойко пищи - само първият има право да съставя правитлество. Глупости. Съставя този който има МНОЗИНСТВО.

117

Анонимен

преди 10 години

какще окупираш университет!!да не е твоето легло!!!може да си окупираш тоалетната /ако е твоя/или помещението за простиране примерно!!!но университет???по - абсурдни неща не съм чувал!!!няма ли прокуратура тук!!!хайде окупирайте примерно летище софия!!

116

гани софийски

преди 10 години

да ходят и да пасат овце както каза буда /бойко борисов/

115

NDNNND

преди 10 години

ХАХАХАХ ПЛАТЕНИТЕ ПИСАРУШКИ СА В САЙТОВЕТЕ........СВОБОДАТА ДА СЕ ИЗРАЗИШ ЧЕ НЕИСКАШ СЧЕТОВОДИТЕЛЯТ НА ЧЕРЕПА ДА ТИ ПРЕПОДАВА КАКА СЕ КРАДЕ Е СВОБОДА.....ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ И КАКВО НАУЧАВАТ В ТИЯ ПЛАТЕНИ УНИВЕРСИТЕТИ ЧЕРВЕНИ ***..........КАКА МОЖЕ ЕДИН ХОМО У,КРАЙНЕЦ И ЕДИН ПОЛУЦИГАНИН ТУРЧЕЕШ СЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ НА БЕДНИТЕ ДУШИЦИ

114

Иван

преди 10 години

Това е безобразие !!!!Кой ще ме заключва от вънка !!!Нормалните хора трябва да се събудят и да изметем тази *** от университетите !!!Колко учащи ще им се пише нулева година се питам и дали това нещо е нормално 100 човека да правят мръстно на всички учещи и имащи желание да завършат.

113

100

преди 10 години

Така наречените "протестиращи" ще възстановят ли таксата за обучение на непротестиращите? Как може една малка група хора да се налага над останалите и да им пречи да учат? Като искат да протестират - нека да го направят извън сградата на Университета!

112

Аспарух

преди 10 години

Простотията ходи по хората, не по животните...

111

Анонимен

преди 10 години

Моля ви, десни хора, вземете отворете чичко ГУГЪЛ и прочетете що е то ДЕМОКРАЦИЯ.

110

БУДА-ла

преди 10 години

Работата заприличва като "Окупацията" на една Партийна централа преди време - Те се окупирали, ама Никой не ги "напада".. Явно нещата и тука отиват към пълен #ignore... и-и- смях в Залата....