64

в школото

преди 10 години

Понеже днешните студенти ги приемат на килограм вече,едните не пускат другите,да не се получава теснотия вътре

63

Анонимен

преди 10 години

Само за справка да кажа, че тези студенти са именно тези родени около луканковата зима. Именно тогава, когато беше под въпрос дали ще са живи след онзи в буквален смисъл на думата глад. Явно и сред малкото деца(по ясно обясними причини) има такива, които стават. Браво!

62

кака

преди 10 години

страхувам се ,че студентите ще бъдат отново употребени за политически цели/визирам ГЕРБ/иска ми се да греша,но надалитоя филм сме го гледали през 1997навремето и нас така измамихажалко за децата,подкрепям ги

61

аз

преди 10 години

Стига сте писали "СТУДЕНТИТЕ" ,става въпрос за "ГРУПА СТУДЕНТИ". Писна ми от старите сини муцуни и новите червени гербери,които побъркват група заблудени млади хора.

60

haiter

преди 10 години

тези момченца и момиченца сигурно вземат доста пари , но БСП и ДПС ще ги натиснат като плащат повече

59

Иво

преди 10 години

До АнонимниятАре стига писа глупости бе. Дезинформатор такъв. Я дай линк към този запис да го чуем. Мамка ви шумкарска, няма отърване от вас, пиявици такива. Кой от кой по-некадърен в тая партия и затова я тачите, че тя стимулира търтейте и некадърните. Вземете се поучете малко, натрупайте опит, станете можещи и тогава сами ще се махнете оттам защото ще видите, че можете и сами без помощта на партията майка. Ама трябва малко да се размърдате, не да чакате наготово.

58

Az

преди 10 години

И после? Еуфорията винаги и винаги е била с негативен знак в историята на човечеството. Както винаги на бай *** акъла ще му дойде сетне и отново ще се чуди защо се е наакал.

57

Атакист

преди 10 години

Хайде бе студенти...от оня случай с автобуса на депутатите досега само обещания за окупация, а нищо вече 2 месеца. Искам да видя в най-скоро време колко пияни *** от вас ще провокират ченгетата за да ви натрошат за една нощ скапаните кухи *** и да се заврете в на майките си у шунд. те!

56

Анонимният

преди 10 години

Скандален запис с указания, как да се осъществи окупацията на Софийския университет Св. Климент Охридски взривиха социалната мрежа в неделната сутрин. Във фейсбук се появиха записи, качени от потребител, в които се чуват ясни тактически указания за едновременно блокиране на университета и отвличане на вниманието на охраната. В записите директно се чува името и на Цветан Цветанов.

55

стоян петров

преди 10 години

На професор Илчев ще подскажа, че външните фактори които влияят на студентите са направо извънземни. Не може да оправдавате всяко противодействие срещу властта с нечии интереси. Всички ли сте умни колкото Мая Манолова?

54

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБОСЛУГИТЕ РАЗБИРА САМО ОТ БОЙ И ОТ АРЕСТИ И ОТ НИЩО ДРУГО НАПЪЛНО ДОКАЗАНО!!11

53

az

преди 10 години

S vas sme mladi xopa da izmetem vsi4kata *** gerb bsp ataka dps i tem podobna ***

52

nue

преди 10 години

браво студенти!! така правят модерните и интелегентни хора - борят се с всички сили срещу несправедливостта!а за партийните ***, които работят по фолумите - _|_

51

евлоги

преди 10 години

не е демокрация това 500-1000 *** да решават съдбата на България .на тези палячовци така наречените културни протестъри че съдбата ни се решават на избори.на избори защото другото е лумпенизация.и защо тези студенти мълчат като п..ки за геноцида на герб над народа ,защо мълчат за ц.ц. и апартаментите за лъжеца росен плевнелиев .защо мълчите студенти защото герб и иво прокопиев ви пълнят гушата.а инък обичате да давате квалификации кой е морален и кой не.срам ме е от вас и не ви вярвам

50

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ, СЪС ОБВИНЕНИЯ ИЗКЛЮЧЕНИ А АКО ТАМ ТОВА НЕ СА СТУДЕНТИ ДА ГИ ПИТАТ КАКВО ПРАВЯТ ВЪТРЕ!!!!!!!!!!!!

49

Анонимният

преди 10 години

Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото не мо

48

АНТИМУТРА

преди 10 години

ДЪРЖАВНАТА СГРАДА НА СУ Е ЗАВЗЕТА ОТ ГРУПА ТЕРОРИСТИ ПОДКРЕПЕНИ И ОТ РЕКТОРА1!!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМЕ ПОЛИЦИЯ В ДЪРЖАВАТА ИНАЧЕ ТОВА НЯМАШЕ ДА ГО ИМА!!!1

47

АНТИМУТРА

преди 10 години

вРЕМЕ Е ТЕРОРИСТИТЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ А АКО СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ И ЗВЕРСКИ ПРЕБИТИ!!!!

46

Анонимен

преди 10 години

Това е анархия, а хората вътре са ***! Да влизат палките и да ги изкривят от бой тия недоносчета

45

ВВВ

преди 10 години

ГРОБ СТАНА ПО-ВРЕДНО И ОТ ДПС