24

Цеко

преди 10 години

Госпожата не се плашела от БОЛНИЯ , а трябва ! От пияния и лудия бяга , а този е и двете!!!

23

7

преди 10 години

До DDD 67Аз съм готов да започна от тебе!!!

22

ТВ

преди 10 години

Стратегията на Мая Манолова е, щом си казал една лъжа - повтаряш я до дупка. А що се отнася до коментар 21 - Стефанов, той започва точно с думите, които Мая Манолова използва, когато лъже - "Всички знаят, че..

21

яне Сандански лично

преди 10 години

ХУбаво се бият тн депутати в Киев там при изграждане на сградата са нарушили кефа на почиващи тн Бесове ...В софия не става

20

Kaleko Aleko

преди 10 години

Като гледам колко изнервени и отчаяни са хората по улиците, май е само въпрос на време някой от обичните ни политици да бъде яко "респектиран" от някоя ядосана тълпа.

19

Тодор

преди 10 години

Тренирайте, че да сте подготвени, когато след няколко месеца влезнат хората и ви зашамарят.

18

ТВ

преди 10 години

Браво на Караянчева!

17

Стефанов

преди 10 години

Всички знаят за какво са надпечатаните бюлетини. Имаше и едни депутати носещи чували. Най- странното е, че след скандала екзитпола доста се отдалечи от окончателните резултати, а при предишни избори предварителните резултати се покриваха почти напълно. Изявите на народните Трибуни е хубаво да бъдат така насочени, че да не са адресирани само до първосигналната нервна система на избирателите.

16

Анонимен

преди 10 години

Таки ли няма някой луд да влезе и да ги изпотръшка тия с два калашника в таз почти загубена държава ? Явно 5ОО години робство са ни научили да си седим на задниците и да мълчим , докато някой друг не дойде да ни оправи бакиите.

15

mic6

преди 10 години

тия селяни ще ни закопаят

14

Донован

преди 10 години

ИЗВИНЕТЕ СЕ, БЕ !!!

13

има

преди 10 години

До АнонименИма-Мая Манолова - по-противно, просто, нагло и селско същество няма, макар че в последно време Буруджиева се опитва да я избута от първото място....Мъка...но добре я наградиха сестра Галева за сигнала с бюлетините, а и да напомня - тя бе вносител на поправката "Ванко1". Ама не, при другарите няма лобизъм, никога, парията е права дори, когато греши! Да умрат от глад всички, които гласуват за БСП и ДПС!

12

!

преди 10 години

На ***,който все още вярва (или му плащат) на тези смешници и цъка яко минуси,да ти изсъхнат макарите,***!!

11

Анонимен

преди 10 години

Оставка!!!!

10

zzz

преди 10 години

СЪРДЕЧЕН ПОЗДРАВ КЪМ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ !!!

9

Не гласувайте за тях

преди 10 години

Хубава работа, ама гербо-комунистическо-турско-атакистка. Не гласувайте за тези клоуни повече. ГЕРБ+БСП+АТАКА+ДПС=БГ МАФИЯ !Като се научат да се държат като интелигентни хора, а не като мутро-милиционери пак да заповядат.

8

bashkircho

преди 10 години

Manolova e dyrta komunistka. Ama sys i bez biulitinite GERB specheliha izborite.

7

!

преди 10 години

Последните 2 правителства тотално е*аха майката на България!Мамалигите имат един град,но няма да е задълго, започват да дърпат,гледайте след няколко години как ще са,а вие продължавайте да вярвате на тези смешници и да ги избирате наново...и наново...и наново....и да чакате да има пари за нещо!

6

:/

преди 10 години

НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ОЧИ И УШИ ИМ Е ЯСНО КАКВО СЕ СЛУЧИ НА 11.05.2013 Г. ТОВА БЕШЕ ЕДИН ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ЗАМИСЛЕН СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА ЗА БЕЛЕНЕ КОЙТО НАПРАВИХА ОТ БСП,ТЕ ВИДЯХА ЧЕ ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ И ЗАТОВА ИЗМАНИПУЛИРАХА ИЗБОРИТЕ В СИНХРОН С КТБ,ТВ7 УСПЯХА ДА ПОДКУПЯТ И ВКС И ПРОКУРАТУРАТА И ВСИЧКИ КОИТО УЧАСТВАХА В ТОЗИ ПРЕВРАТ СЕГА СЕ РАДВАТ НА ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ

5

ОСТАВКА

преди 10 години

ТО СИ ПРОЛИЧА ЩОМ ОТ АТАКА И БСП СКАЧАТ КАТО ОЖИЛЕНИ ЗНАЧИ ГИ РАЗОБЛИЧИХА И ОСВЕН ДА СИ ПОКАЖАТ ЗЪБИТЕ ДРУГО НЕ ИМ ОСТАНА! ХОРА ВРЕМЕ Е ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ И РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ КОМУНИЗМА НЕ СИ Е ТРЪГВАЛ,А ПРЕХОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН ЛЪЖЕПРЕХОД,В КОЙТО СЕ ИЗТОЧИХА ПАРИ ОТ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ,ДАНЪЦИ,ГЛОБИ,ЛИХВИ,ЕНЕРГЕТИКА!