173

Анонимният

преди 11 години

Тази седмица дори и слепите прогледнаха, т.е. разбраха, че това нещо, дето му викат спонтанен протест за морал и смяна на системата, всъщност е една зле скроена манипулативна сценка. Главната роля в нея играят провалените на изборите десни партии, структурите на ГЕРБ, както иNGO-активистите, близки до олигархичните типинг-пойнт кръгове.

172

ХАХАХА

преди 11 години

Браво *** ***! Сега остава да кажеш че си и девствена!? Айде кажи къде раздават парите, и аз отивам да се включа в протеста! Само да не ме излъжеш, че това най го умеете!!!

171

5392

преди 11 години

Г-жо пардон Г-це Манолова а автобусите на контра-протеста кой ги плаща, кой осигурява храната на контрапротестиращите и коя партия ги е "яхнала" както обичате да казвате. И защо контра-протестиращите може да имат партийна насоченост, а протестиращите не ? Не бях ми ли демокрация, олигохрация и незнам си кво още.

170

Гост

преди 11 години

"За да не се повтори казуса Костинброд"....Онова си беше казуса Манолова отвсякъде!

169

Анонимен

преди 11 години

МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО!

168

5f5

преди 11 години

30 лева за пенсионер-тая говори за контрапротеста....

167

Анонимният

преди 11 години

Грешката на Орешарски, Станишев, Местан и компания с номинацията на Пеевски не отменя историческата нужда от възмездие за Цветановци. Повярвайте, сега, чрез нашия протест те ще опитат да отърват кожата. Ще им позволим ли? Ще се оставим ли отново да ни измамят?

166

Анонимен

преди 11 години

Забелязах, че няколко пъти по време на интервюто тази госпожа си позволява да говори от името на народа и когато и задават неудобен въпрос казва, че това не интересувало хората. Спрях телевизора.... Не мога даже да я гледам, камоли да и вярвам... Оставка!

165

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП

преди 11 години

АЗ ХОДЯ ЧЕСТО НА ПРОТЕСТА И ТАКА И НЕМОЖАХ ДА РАЗБЕРА КОЙ ДА МИ ПЛАТИ.. СЪЩО КАКТО И НА ОЩЕ 30 000 ДУШИ НЯМА КОЙ ДА ИМ ПЛАТИ! НО НИЕ ЩЕ СИ ПРОТЕСТИРАМЕ И БЕЗПЛАТНО, В ИМЕТО НА НАРОДА И МАЙКА БЪЛГАРИЯ! НЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ ***!!!!!!!!!!

164

Анонимният

преди 11 години

Нека не забравяме, че медийната група на Пеевски четири години поред обслужваше сляпо и безропотно правителството на ГЕРБ и клеветеше противниците му.

163

Анонимен

преди 11 години

Долните *** лъжат като за последно.

162

Гост

преди 11 години

От строго антропологична гледна точка, Мая Манолова е най-противната обществена личност в България към момента. От политическа, останаха няколко социопата, които още я защитават.

161

Анонимен

преди 11 години

Не ги е срам! Какво безочие! Вместо да се замислят с какво предизвикаха народа да излезе на протест и да се вслушат в гласа му, продължават да се държат високомерно и нагло и да разпространяват лъжи и спекулации. Ако пак някой не е разбрал - народът се вдигна спонтанно и то за само за няколко часа, в отговор на нечувано наглия и неприкрит опит за срастване на олигархията с държавната сигурност. Олигархия, която вече контролира медиите.

160

жоро

преди 11 години

пчеличката Мая още става,ще го отнесе като бръмбар сламка и с тези прашки......

159

arhar

преди 11 години

Б.Б. поне копаеше картофи, сиреч вършил е физическа работа и затова има здрави китки.А Сергейчо никога не е хващал мотика , за да отиде да прекопае картофите на някой възрастен човек, сиреч той си е един мързеливец, който освен да лъже и манипулира хората, друго не прави . Нека не се учудваме тогава защо Дянков го нарече ' съселче ' !А сестра Галева кога ли е казвала истината, че да й вярваме и сега ? Да беше казала къде се крият братя Галеви ?

158

Анонимен

преди 11 години

ЦАРЕ СТЕ НА ЛЪЖИТЕ ! ТАЯ ВАДИ ТЯХНИЯТ ЦЕНОРАЗПИС И ПРАВИ ДОГАДКИ. ЩО НЕ КАЖЕ КЪДЕ ТОЧНО ПЛАЩАТ ДА ИДА И АЗ ,ЗАЩОТО СЪМ ПЕНСИОНЕР РАБОТА НЯМАМ А ИМАМ НУЖДА ОТ ПАРИ, БЯХ НА ПРОТЕСТА НА АТАКА ОТ ТАМ ВЗЕХ 50 ЛВ. БЯХ И НА КОНТРАПРОТЕСТА ПРЕД НДК ОТ ТАМ МИ ДАДОХА 30 ЛВ. СЕГА БИХ ОТИШЪЛ И НА ПРОТЕСТА И ХОДИХ 2-3 ПЪТИ И ПИТАХ АМА НЕ МИ КАЗАХА КОЙ И КЪДЕ ПЛАЩА .ТАЯ АКО ИМАШЕ ТАКОВА НЕЩО ДО СЕГА ДА Е РАЗБРАЛА ,ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ХОРА НАВСЯКЪДЕ ОБАЧЕ ЯВНО ТОЗИ ПЪТ НЯМА КАКВО ДА РАЗБЕРАТ,ЗАЩОТО НЯМА И КОЙ ДА ПЛ

157

Анонимен

преди 11 години

Пръдла Манолова,пак се изпърдя!

156

коч

преди 11 години

плащат, плащат и то добре

155

Анонимен

преди 11 години

До 161, абе каква комунистическа пропаганда ти се превижда, просто споделям фактите, ред не въведе, защото не му позволиха, да си чул за жан виденов, че е откраднал милиони, че има имоти, хотели и т.н., защото за всички последващи само това се говори, кой колко е откраднал

154

еуропата

преди 11 години

До червени боклуциТолкова злоба.....Вместо да си седнете и да бачкате, само революций са ви в главите. Тази държава никога няма да се оправи - симпатизант съм на синята идея и ме е яд какво става там, но позволи ли се едни път да се свали насила законно избрано правителство, после жална ви майка - всеки ще иска оставки при всякакъв повод и така...до безкрай... Да бяхта гласували всички на изборите, а не сега простотийи безсмислени напъни...