34

abonat

преди 10 години

БСП,ДПС и АТАКА са супер мишки! В играта как да спели,знае само ."Бойко"!

33

явертъ

преди 10 години

Аз съм от протестиращите, но тези от февруари, после 15ти юни, после малко лятото, НО в края на лятото и сега, протеста стана видимо политически ориентиран. Виждам, и на снимката около тези крадци, как има хора с еднакви знамена...в началото нямаше такова нещо...Яд ме е, че наистина спонтанният протест се превърна, в който е срещу правителството, значи е за герб, яд ме е, че всеки е захапал кокала и не пуска...яд ме е, че тези на снимката са на свобода, специално ЦЦ. БЕЗСМИСЛЕН днешен протест!!!

32

Анонимен

преди 10 години

Вместо в следствения арест Боко тиквата и престъпника Цветанов подстрекават отрепките на България. Докога прокуратурата ще бездейства. На тези двамата /и не само на тях/ мястото им е в затвора. Вече не са интересни и ни втръснаха до болка. Нищо не става и няма да се промени само с избори до дупка и на всяка цена. Какво предлагат тези ***? Нищо! Само грачене и скачане по площади и пред НС. Писна ми вече от тях. За 3 и половина години ги видяхме какво могат.

31

Анонимен

преди 10 години

И ЦЕЛИЯТ ПЛОЩАД СЕ ТРЕСЕ ОТ СКАНДИРАНИЯ:СТАНИШЕВ - ТУРИСЛЮБОВНИК НА АЗИС !

30

Спонги

преди 10 години

Бях днес, но повече няма да ходя. Ние демократите не признаваме ББ за десен политик. Той е болшевик и е част от друг клан на БКП-мафията.

29

марш

преди 10 години

ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ ВЪН ОТ ГЕРБ !!! ПОДЛИЗУРКО!!!

28

Aнонимен

преди 10 години

Йосич идва в България и Бойко запя- Избори ВЕДНАГА!!!Защо ли???

27

Анонимен

преди 10 години

Станишев кат се гушкаше със селските алкохолци и *** значи ги е органзирал и платил по тая логика.*** жалките платни драскачи, чудеса ще направите да изкарате бялото черно

26

Анонимен

преди 10 години

Ето ги умниците, знаещите, мирните,интелигентните и т.н. Лъснаха. Никога ГЕРБ на власт.

25

Анонимен

преди 10 години

Цирка в София си продължава,празняри колкото щеш !!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Нема ли некой да го оноди там в навалицата:)))

23

pun

преди 10 години

УРА ЗА БОЙКО БОРИСОВИ Цв. Цв. С ИЗЛИЗАНЕТО СИ СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ТЕ МОРАЛНО УБИХА ТЯХНАТА КАУЗА. И ПАК- ХИП ХИП УРАААА!!!

22

Димитър Димитров

преди 10 години

Ако протеста до сега е бил спонтанен (в което се съмнявам), то вече съм сигурен, че този протест е иницииран и платен от ГЕРБ!Все пак Бойко открадна 3-4 милиарда и сега да плаща на тези хора всеки ден за него са пари за семки....Ако някой преди е ходил на този протест, защото го е чувствал като свой граждански дълг, то сега вече ще заеме страната на една партия, която за 4 години ограби българския народ и обслужи хиляди чужди интереси (както и свой).

21

Анонимен

преди 10 години

Салахадинчо, сайтът е собственост на ***, едни от малкото живи, имали бизнес със Вожда преди политическата му кариера. Ха сега, разсъждавай, защо ли не ги застигнаха тях я куршуми, я гранатомети! Верно сте били празни тикви, вие, феновете на най- голямата тиква!

20

Анонимен

преди 10 години

И тоя сайт Пеевски празнилник.Айде в игнора.

19

Абе

преди 10 години

...нема такава държава!Крадеца вика-дръжте крадеца!

18

t0read0r

преди 10 години

жалка история.. докато напрежението ескалира БСП и ГЕРБ ще вземат заем, разплатят за Белене, после социата ще абдикират и дадат власта на Боко Простака да се кипри, че той без микрофони и камери няма да оцелее, комплексите напират все едно че има компресорен маркуч в ***. вие се карайте, делете се на гербери и бесепари, мразете се един друг. както каза император палпатин - всичко се развива както е предвидено.. докато основни партии имат фенове - никаква надежда за Бг!!

17

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Гражданин за EРБА жената на г-н Кутев и самият той трупат волтаици. И съответно - кинти. Моника и Серго избиват загуби от кипърските си сметки.Та, каква е разликата, че не разбрах?

16

Цвъки на бесилката

преди 10 години

В Египет ги осъдиха по бързата процедура на доживотен затвор - военен съд. Ако го затворят Цветанов в ареста веднага ще спрат протестите.

15

Kaleko Aleko

преди 10 години

Пишат си кутевци по форумите, а на контрапротеста - само пенсии и пловдивски ***. Що така, бе, другари, срам ли ви е да идете до центъра на София, или сте твърде далеч? Или, може би, не Ви плащат за това, а само за постове и спам?