28

Анонимен

преди 10 години

Я да отива там Роско Офшорков от паркинзите и да ги организира!

27

Хлора

преди 10 години

Мале,и шиптъра"златар" взел да се оплаква и да се страхува.Ми нали им се кефите.Това са новите европейски ***.Ще ви заместят достойно.

26

yomer bijuntera

преди 10 години

otkoga na turskite gastarbaiteri im vikat balgari?

25

художника

преди 10 години

Сега чувствате съжаление към тези "хора", после ще почувствате омерзение, докато не дойде озлоблението и тогава ще разберете как се чувстват Българите от десетилетия насам.

24

Анонимен

преди 10 години

Така е, пълно е с ***, помаци, турци и др. И после, като отиде някой българин, западняците му викат :"Ти не си истински българин! Не може да бъде!"

23

Младен Поповски

преди 10 години

Е нали Западна Европа и Америка защитаваше *** постоянно когато ние се оплаквахме от тези същите проблеми в нашата си държава България. Тогава ни казваха, че *** имали права и не можело да им се казва копче, дори не трябва и да си плащат сметките. Трябвало да свикваме с тези неща и да сме по "толерантни". Ами сега и германците да станат по толерантни и да пуснат *** навсякъде да правят каквото си искат и да им се радват и интегрират както ни призоваваха ние да направим.

22

slav

преди 10 години

Това са *** но български *** БГ граждани, защото има и *** в Германия ама немски *** както и Френски и тн но те са други хора тези са си БГ *** и са част от република България.

21

ТИ СИ ИДИОТ

преди 10 години

До azА ти какъв си? Щом пишеш в български сайт за българите в трето лице, значи си *** или турчин. А това автоматично те превръща в долна ***. Ако пък си българин, още по-зле, значи страдаш от раздвоение на личността, което е шизофрения. С две думи, тотален ***

20

Анонимен

преди 10 години

Това слабо впечатлява политиците от луксозните резиденции и зад бронираните стъкла на тежките немски лимузини... При тях черноработници няма нито подозрително изглеждащи пришълци.Когато е нужно винаги могат да се снимат как хранят тумба сополиви *** за да покажат какви са демократи.Интеграция,коректност,липса на ксенофобия, -ех колко е хубаво да ги плещиш тези глупости когато не се случват на теб.

19

Анонимен

преди 10 години

*** 50%,Турци 30%,българи 20%

18

Анонимен

преди 10 години

Да си ги интегрират :)

17

Анчо

преди 10 години

Как ще са ***? Нали *** уж били мързеливи и не ходели на работа? :D

16

Патриот

преди 10 години

Ами като ни затвориха заводите,като ни взеха електроразпределението,комуникацийте,банките,водата,фалираха нарочно малките фирми за да успеят техните вериги....ние кво да седиме тука да робуваме гладни ,я всички на тяхната богата трапеза,така и така тоя европейски съюз ни довърши ще отидем при най големия крадец гЕрмания

15

С.С.С.Р

преди 10 години

Така е ,от силна държава с авторитет , превърнахме в Сомалия на Европа , гарантирано от Сорос и САЩ !

14

Анонимен

преди 10 години

Работели на черно за нищожна сума..ами учете и работете в България като мен за 2400лв бе!!

13

az

преди 10 години

Bulgarite sa si Bokluci v 4ujbina znam ot opit

12

Мюнхен

преди 10 години

А пък ние много добре знаем в районите около немските гари какви "германци" се подвизават! Много интересно турчина бижутер как е разбрал, че са българи. В Германия най-много ни мразят точно турците, затова, че сме в ЕС а те има още да почакат!

11

Анонимен

преди 10 години

До soketkakav

10

Геле

преди 10 години

Е, хубаво де - все пак ако можеха да работят легално , нямаше да работят на черно нали. Така , че германците да не се правят на 2 и половина - след 4 месеца няма да го има този проблем. Нали на теория от 2014 ограниченията за работа падат. А дали са *** не е ясно - все пак при тях труда не е на почит.

9

soket

преди 10 години

avtoritet