99

ваня

преди 10 години

Ха-ха, с това свое изказване за мобилизация, Борисов показва само едно: че той стои зад организирането на платените протести.

98

радо

преди 10 години

Мобилизация! За какво мобилизация ,Борисов!? Така или иначе, остава малко на кабинета на Орешарски-рано или късно ще падне и няма да може да изкара пълен мандат.А ти, Бойко гледай с фейса си да мобилизираш малкото си симпатизанти, които са останали-иначе ,няма да успееш да си вържиш падналите ***!

97

Анонимен

преди 10 години

Много ви моля !(към хакерите поразили профила на Боко тиквата) оправете си му проблема ,за да си седи вкъщи , че пак изпълзя навън и заради силното слънце му се иска да е пак на власт.

96

стела

преди 10 години

БСП няма нужния потенциал и кадри да управлява. Но борисов да не си мисли,че когато падне кабинета на Орешарски, ще дойде на власт.Хората изгубиха доверието си в Герб.

95

Анонимен

преди 10 години

Подставените червенушки каквото й да пишат, ти си много над сегашните управляващи! Нищо, че са по-лъскави и речевити от теб! С нашите пари нали сме ги изучили, та с омайни приказки да се опитват да ни качат на шейната! Имат имоти в чужбина (пак с наши пари), изпечени са в тънкостите на лицемерната дипломация, да си отиват там!

94

х

преди 10 години

До 112. Научи се да пишеш на български.Не съм българин, но смея да се похваля,че българския го владея по-добре от теб.

93

sheriff

преди 10 години

Борисооов,млъкни!Вместо да ходиш да си риташ мачлета покажи наистина поне малко воля както бяхте обявили предизборно.До тук не съм видял такава освен манията ти за величие.Ако наистина си българин и искаш да бъдат свалени сегашните сам поведи протестите.Стиска ли ти?

92

герп

преди 10 години

ехо

91

Българин

преди 10 години

И тоя с ЦЦ и калинките около него не са цвете за мирисане, ама тази измислена тройна коалиция ще ни разкаже играта за няколко месеца. Вече започвам да си мисля, че ББ е много по-малко зло за България, отколкото сегашната направо проислямска тройка, която тласка християнска България към анадола. Срам за управниците ни.

90

Анонимен

преди 10 години

Като ходи до Златна ливада разходи ли се до бизнес начинанията на пиятеля на Цветелина Ивко Прокопиев. Де то изтрови с арсен няколко села и даже кмета на едно от тях, дето разруши римските разкопки и само лунен пейзаж остави . Дано каманите дето ги изкопахте там да се стоварят върхъ гкавите ви.

89

Анонимен

преди 10 години

Приеми си Първанов в ГЕРБ. Тамън ще сте си лика прилика. "Доносник до доносник мила моя майнольо".

88

до 105

преди 10 години

Кво???!!! Научи се да пишеш поне малко малко бе, ръб!

87

Анонимен

преди 10 години

Не се заблуждавай , че с пари ще изкупиш греховете си към хората . Господ си знае работата !

86

Tai Po

преди 10 години

С мобилизация да ги свалим????Кого ще сваляш и кои ще качваш после бре Боко?Явно искат пак да се докопат до власта.Но веднъж паднал от клона трудно се качва пак.Ковти е като човек като Боко е осъден на забвение.

85

Анонимен

преди 10 години

Абе Тиква,,,,,като махнем Сего и Моника, че да додете ти и Цвети и Божилов и наркомана Иво Прокопиев. Ква е разликата бе пич. Кой на запад е строил магистрала затова че любимата му купува пристанището на Бургас. Мафия безсмертная как то се казваше в един стар съветски филм. Харчи парите и млъквай.до:ПророкАбе пич ти си безкрайно *** ако си мислиш, че някой друг управлява сега................

84

гб

преди 10 години

да му ядете пиш..ка на бат бойко

83

TA6AKA

преди 10 години

TIKVATA PAK GO UDARI PRES PROSOTO ISKAL 1/3 OT KOMISIITE ISKA6 AMA NIAMA PAK I SITAP DA OGLAVI6 KOMISIA STOI SI NI I==YT ZADNIK I SI STYGAI BAGAJA ZA SOFIISKIA ZATVOR DAL25000 LEVA TI SI SE ISIPAL BE GADNA MUTRO DAL NARODNITE PARI NA TRANKAI AMI SE OPRAVI SAS SRETAN 4E NI6TO HUBAVO NE TE 4AKA

82

Анонимен

преди 10 години

Всички коалиции на БСП са неестествени. Кой си е мислил, че ще управляват заедно със Симеон и с ДПС. Никой. И в двата случая знаем историята - врагове. Какво ли не прави жаждата за власт.

81

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До Коста ИлиевНАГЛОСТ И СЛАБОУМИЕ! това определение най-вярно и точно описва подлият мутра ***.

80

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До АнонименНикой не го ще боко тиквата, дори и подчинените му *** от БАСТА се обявиха против него. Малцина останаха и това са най-вече верните му калинки, които се оглеждат за нов господар и за своето място под слънцето, защото стария кораб ГЕРБ сигурно потъва.