54

Атакист

преди 10 години

до 54И как я виждаш ти тази работа с намесването на руснаците? Това означава да обявят война на хамериканците и да стане 3-та световна. Руснаците никога няма да го направят освен , ако не застрашат населението и териториите й. Само ще си пласира оръжието на държавите воюващи среу хамериканеца и това ще е . Както беше с Виетнам историята.

53

АНТИМУТРА

преди 10 години

На никой не му пука за Сирия тя приключи :DРусия си изигра много добре картите като прибра Башар Асад на техен кораб той си мисли, че е спасен но реално си е чист затворник !Русия си следи само за нейната си база като цяло! :DА ако Иран пък тръгне да помага на Сирия ще го смачкат и него!!! :DКитай е далече и няма да напада САЩ щото те са основния собственик на щатска валута и ако тя тръгне да се срива си заминава и Китай :D

52

Червена Зора

преди 10 години

Бесните проскубани американски хрътки са наобиколили болната крава (Сирия) и точат жълтите си гниещи зъби в очакване да я разкъсат . Време е вече тези болни психопати да бъдат наврени в *** г*з !

51

Кирил

преди 10 години

Страна работа!Истината винаги следва измислицата-след измисленото етническо прочистване в Босна и Косово,след бомбите дойде истинско срещу сърбите в Косово,Хърватия и Босна,след измислената подкрепа на Садам срещу Ал Кайда,започна истинският тероризъм в Ирак,след измислените самолети на Кадафи убиващи цивилни,днес летят истински "хищници"изтребващи десетки,а либийците и египтяните ги изтребват като мухи,при тоталното безразличие на "свободният свят"и т.н. и т.н.Какво ли ще е след Асад???

50

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента руснаци ако имат топки да се намесят но само ще пускат декларации колко неправилно и нехуманно било това което се случва !

49

АНТИМУТРА

преди 10 години

На Руснаците шапка им свалям те изиграха глупавия Башар Асад :DБашар Асад си мисли, че като се крие на Руски кораб е спасен обаче той практически се превръща в затворник на Русия :DТака Башар Асад не може да издаде заповед за нападение на Руската база в Сирия щото ще го убият руснаците :DС две думи Сирия приключи край това беше КРАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :D

48

Real M

преди 10 години

Значи трета световна Русия и Китай срещу Англия , Франция и САЩ , Русия побеждава и после повежда света както са казали Дънов , Ванга , Блаватска и други слуги на лукавия и най - вероятно от Русия ще дойде и антихриста ...честито

47

До 45

преди 10 години

Нострадамус и края на света беше предсказал, ама..........

46

NIKO11111

преди 10 години

До 29Ама, не знам американците вече черни фашисти ли са или бели?Недей сравнява една глобалистична империя, пълна с *** и генетични *** с нацистка Германия, смехотворно е.Напротив, светът днес още повече се нуждае от фашизъм и националсоциализъм като противовес на глобалисти, ционисти и комунисти, ама *** с железен юмрук не допускат това да се случи в никоя държава, страх ги е, ама ще се случи въпреки тяхната воля.

45

USA USA USA

преди 10 години

Време е янките да изтрият от лицето на Земята тоя президент-ислямист!!

44

678

преди 10 години

Червените тахтаби(въшки) налазиха в нета щот поредния социалистическо-фашистки диктатор е застрашен!Още една комунуидна гнида си заминава нещастници и даже алах няма да може да му помогне.

43

Анонимен

преди 10 години

До Баба Генкамасовата храна на средния американец е по-лоша от нашата, само добре платените успяват да си купят нещо истинско.Ако влезнете в голям магазин в австрия, германия ,франция, зарзавата който се предлага е като тукашния *** на билла и кауфланд.

42

don

преди 10 години

тъпите американци сега ще си намерят майстора.зад Сирия стои КитайКитай е най големия кредитор на САЩНострадамус е предсказал краха на америкакъдето са минали на всякъде са се ***

41

tt2

преди 10 години

29 Не просто прилича - след втората световна война нацистите се изместиха в сащ - говори се, че хитлер е бил под въздейстието на дявола - несъмнено сащ също са.

40

boyko_stoew

преди 10 години

АКО политиката на САЩ не е съобразена с Решенията на ООН и с Мнението На Световната Общност,ТО ТЯ Е ПОЛИТИКАНА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИТЕ КОМПЛЕКСИ и на ТЕХНИТЕ ПРОВОДНИЦИ на СВЕТОВЕН ТЕРОРИЗЪМ.

39

Анонимен

преди 10 години

evreite sa gotovi da razpaljat treta svetovna voina vsi4ki sasedni strani 6te plamnat........bejanci ,glad ,mizeria ,smart.....prodajnite mediiki na cionistkia teror da kajat ne6to v svoja za6tita?

38

typipros1

преди 10 години

А Червената армия ще го позволи ли?

37

Баба Генка

преди 10 години

Що не ми се връзва логиката, американците надъхват останалия свят да им яде генно- модифицираната соя, а лапат по цял ден екологично чисти пържоли?

36

Атакист

преди 10 години

до 32И Русия казваш не си гледа и защитава интересите? Ми на кой майка си мислиш, че си пласират оръжието ве, ***? Не е ли на режима на Асад? Или к'во казваш - Русия да обяви война на хамериканеца, понеже щял да напада Сирия??? ***!

35

Влади-Мир

преди 10 години

До Шoп,Т'ва на *** само "пидали" са ви в устата. Клонингът ми, и той е изпаднал в някаква хомо-сексуална истерия;-)) А бе отидете във Факултета, все някой изпаднал ром, може да се прежали. Е-ех, къде останаха достойните ***, с които да проведеш нормален спор?!? Май са останали само ЖАЛКИТЕ;-))