122

vesko02

преди 10 години

Сега като станахме по богати с един милиард какво да си купим?Аз искам плазма и нова кола.

121

Sport

преди 10 години

До "Мaрш Гейбери " кой ти дава право да гониш така граждани и да се разпореждаш?Ти още малко ти трябва да те нахъсат и ще взимаш имоти както комунистите са го правели.Наглец !Потърси психиатар може да ти олекне..

120

Хасмукар

преди 10 години

Тоя щял да се маха, оня щял да заминава... Ами махайте се, на запад *** за разширени халки.

119

Деян

преди 10 години

До ХасмукарПърво: никъде не съм писал, че подкрепям ГЕРБ. Второ: Едва ли знаеш колко данъци съм платил, колко осигуровки, колко съм и все още работя. Аз също имам 2 малолетни деца и ще имигрирам заради тях, защото тоя филм съм го гледал вече. Не те плаша с нищо, това си е въпрос на лично решение за всеки. Не ми е в природата да обиждам, особено хора, които не познавам, но ще ти кажа, че дебелосерко е на *** сина. Хаирлия да ти е станалото днес. Свиквай с този речник.

118

шоп

преди 10 години

До Анонимен 104-Какво кафе ,какъв чай сте им носили .бе лъжец гнусен -седесарски?Вие тогава не смеехте да пръднете,та камо ли да подкрепяте протестиращите !И днес ви беше " у шише" като видяхте колко народ се зададе по Царя в подкрепа на кабинета!Ако ви бяха доближили още малко, щяхте да напълните гащите от шубе!Това сте вие -като хиените-силни сте срещу слаби , а панически бягате от по-силните!Или с други думи-вие сте просто едни МРЪШЛЯЦИ!!

117

val 789

преди 10 години

Този милиард заем,който така ожесточено се коментира БЕШЕ ПЛАНУВАН да се изтегли много преди днешна дата.Искаше го ГЕРБ на които Костов от ДСБ каза,че е престъпление да имаш толково пари в резерва,да го опоскаш и да искаш заем,после служебното правителство на Райков искаше да го изтегли,но не го допуснаха,а сега и това правителство иска този заем.Това означава,че хазната действително се нуждае от него.Може ли някой да ме каже,защо Борисов и Райков преди искаха този заем,а Борисов сега е против!!

116

До Aз

преди 10 години

Дa не си зaбрaвиш кетчупa :))))))

115

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н bochko tikveto,Веднъж вече напуснах България, ще я напусна пак. За мен не се безпокойте ;)

114

Аз

преди 10 години

Аз след работа съм пред парламента! Който може, и по-рано... давайте да се приключва вече... нямам против и да се посбием малко, с който дойде - контра-протестиращи, жандармеристи, депутати... То се е видяло, че со кротце и со благо не става, трябва си и со малко кютек...

113

Kaleko Aleko

преди 10 години

Optimisti4no,Това кой ти го каза, шефът на местната партийна ядка ли :DСпрете с тия легенди, че сте смешни вече.

112

Анонимен

преди 10 години

До AlekoKonstantinovСега ли го разбра нали си "пътешественик" обиколи провинциите да видиш какво население преобладава ...

111

321

преди 10 години

До АнонименКви турци `89-та,кви пет лева?!Някои май сте живели в паралелна реалност...Или много обичате да преиначавате историята...

110

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н ММ,Аз лично вече се изкушавам почти веднага след 01.01.2014 г. да се махна и да оставя "младите социалисти" и на Волен хората да се опитат да правят държава само с "оня етнос", дето раждат на по 12 г. и бабите. Ще ми е интересно кой ще им плаща данъци за пенсии ;)

109

yasensl

преди 10 години

С гласовете на БСП, ДПС и "Атака" НС отново подкрепи актуализацията на бюджета

108

yasensl

преди 10 години

До АтакистТебе питам благодарение на кой това правителство се държи на власт?

107

Мaрш Гейбери

преди 10 години

До "Никогa повече БСП" :Мaхaй се тогaвa, Терминaл 2 е отворен!!!Aйде чупкa!!!

106

гневен

преди 10 години

ГЕРБ не трябваше да влиза днес да прави кворум!И как така 130 гласували, 93 против, значи е отхвърлено само с 7 гласа "За" от Атака и 30 от БСП/ДПС.

105

115

преди 10 години

До електорат матряловами къде са спестяванията на баба ти, а къде са заводите,а къде е средната класа и младите

104

thegbc

преди 10 години

гадни масови убийци от БКП! Винаги когато дойдете на власт се случва нещо което изважда държавата от нормалния и път! вие сте зло за България вие не сте Българи вие сте Национални предатели ...продажници който продават майките си и бащите си , хора без националност ...вие сте изверги ...сега цяла България ще страда както никога друг път! отново всички в Европа и в света ще ни намразят !! Гадна комунистическа ***.. всичко ще ви се върни дърти деградирали селяни !

103

yasensl

преди 10 години

до 129Без гласовете на Атака в парламента дали ще управляват?Благодарение на кой това правителство се държи на власт?