203

Сотир

преди 10 години

всичките 300 000 подписа лично Кутев ги е драскал, затова и тия торбички под очите :)

202

Honorik358

преди 10 години

До 15А,ама вие протестирате ли,бе?Аз си мислех,че пиете кафе и играете на площада.Явно нещо не съм ви разбрал." Проблемите се решават на избори, а изборите бяха скоро".Прав е.Време е да си ходите вкъщи.

201

ddt77

преди 10 години

П.П.ЩЕ ПОВЯРВАМ НА ТАЯ ПОДПИСКА КОГАТО ВИДЯ ПОНЕ 3000 ДУШИ ДА МИТИНГУВАТ ПОНЕ 30 ДНИ В ПОЛЗА НА ОЛИГАРХСКИ В СОФИЯ И НЕ ЗА 1 ЧАС НА ДЕН А ПОНЕ ОТ 19 ДО 22Ч

200

Мафиотп

преди 10 години

Президентът ще наложи вето на актуализацията на бюджета. това значи, че хунтата може да падне. има шанс да се спасим от тях - защото СИДЕРОВ ГО Е СТРАХ ДА ГЛАСУВА С БСП И ДПС при прегласуването. БСП и ДПС са в паника, ще измислят някоя мръсотия. Няма гадост, която да не използват.Става интересно.

199

Kaleko Aleko

преди 10 години

В Западна България ще се затворят всички рудници с изключение на част от Мини Перник и открития добив в Бобов дол, като всички останали ще бъдат затворени. Това ще доведе до загубата на над 3500 работни места в региона, категоричен бе ТопаловКакво стана с новите 250 000 работни места?

198

ХХХ

преди 10 години

В Т.Н провинция ,която "уж" не подкрепя протеста са се задействали всички активисти на БСП и с триста зора са събрали 300 000 подписа??? За АЕЦ белене се беше включил и Станишко и видяхте ,че АЕЦ-а беше харесван двойно повече от Олигарски...а референдума беше пълен фалш с по-малко от 20% гласували. ПРОВИНЦИЯТА СМЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА В ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТА,АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ ,КАК ХОРАТА С ПОДПИСКАТА ПОНЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ДОМОВЕ СА ПРОГОНВАНИ ,КАТО ПРОКАЖЕНИ...ДОЛУ орешарски ,дпс,атака и станишевата бсп...

197

Анонимен

преди 10 години

Твърде малко са, ако ме питате, а и си трябва проверка в ГРАО за мъртви души. Дали са на бабичките по 2 кисели млека и два хляба и са им взели подписите. Ако това е твърдия електорат на БСП и ДПС взети заедно са го закъсали на изборите отсвякъде. Шамара е продажник и турско ***.

196

ddt77

преди 10 години

на кутиите с подписката пише - НЕ НА ОЛИГАРХИЯТА. Че и аз бих се разписал за нов обществен договор и против олигархията, но това не значи че подкрепям ОЛИГАРХСКИ. Пак извъртяха подписката на хората, да не говорим че никой реално не може да провери какво има в тия кутии и дали въобще има и 3000 реални подписа. Когато БСП събираха подписка за референдум събираха подписите сума ти време но онези подписи подлежаха на проверка, а сега са поредният фишек на БСП.

195

Сотир

преди 10 години

ако на Марс имаше пенсионери и ***, те биха подкрепили Пинокио Орехов!

194

georgi.ishkitiev

преди 10 години

*** пародията е този парламент !.. Щом Мишо шамара е там, значи бъдете спокойни. Такъв интелигентен и възпитан мъж е подкрепил Орешарски, та ние ли няма да го подкрепим.

193

Българин

преди 10 години

Как се мъчат комунистите да устискат властта!И с тоя "интелектуалец" -Шамара си удрят сами шамар.Гнус ме от тях ,от тяхното агентурно и популистко говорене.Те никога не са донесли хубаво за България!Това са фактите!Тройната коалиция имаше безброй ИКОНОМИЧЕСКИ престъпления,правителството на Виденов донесе хипер инфлация и милиони българи останаха без спестявания.Какви подслушвания бе???Забравихте ли хора за отвличанията? И Герб допуснаха грешки ,но мисля простими!

192

ехолог

преди 10 години

следващият концерн на Биг Ша, явно ще е в зала 1 на НДК, а средната възраст на феновете ще е около 73 години. А Мишо ще промотира новия си сингъл "С джойнта гоня парикинсона"

191

angelov99

преди 10 години

ТАЯ СНИМКА КАТОЯ ЗАГЛЕДАХ НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ОЛИГАРСКИ Е ЗАСТАНАЛ НЕЩО ЗАД ШААТО А ТОЙ ШААТО НЕЩО Е ИЗНЕНАДАН

190

ПРОЗРАЧНОСТ

преди 10 години

Министър-председателят Пламен Орешарски провежда среща с ръководството на ДПС, парламентарната група и областни управители на партията. Разговорите са започнали около 13.30 часа в сградата на Народното събрание и все още продължават.Срещата не е официално анонсирана нито в програмата на ДПС, нито в тази на Министерски съвет. Към момента тя е закрита

189

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н lpp,Г-н Орешарски може да е ***, но не е глупав. Ясно му е в какъв фарс участва, ама няма избор - господарите му са му стъпили яко на врата и му сипват в устата, каквото им скимне, а той само преглъща и кима с глава.

188

rumen221

преди 10 години

ВСЕКИ ще пада от власт, ако за 100 дни не ОБЯВИ:1. КРИЗА И ШОКОВА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА 2. ОТМЯНА НА БОРДА и Данък ПЕЧАЛБА 20%3. Необлагаема МРЗ = СОЦИАЛНИЯ МИН. - 566лв4. Родителите до пълнолетие на децата им и МЛАДЕЖИ ДО 25г. - ДА НЕ ПЛАЩАТ ДОД.5. Премахване "ТАВАНА" за осигуровки (2 200лв)6. Изваждане на ПЕНСИОННОТО ОСИГ. от КСО7. Инвалидните ПЕНСИИ да се плащат ОТ ЗДРАВНИТЕ ОСИГ.8. Спиране на СТИМУЛИРАНАТА ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТСКА РАЖДАЕМОСТ, чрез "МАЙЧИНСКИ" за МАЙКИ над 18г. и до 3-то дете. .Иначе ИЗБОРИ ДО ДУПКА(без или с кръв, естествено народнат

187

15

преди 10 години

КЪДЕ ПЪК МУМИЯТА ИМ ВИДЯ ЛИЦАТА,ПОДПИСКА БЕЗ ЛИЦА = ФАЛШИФИКАТ, ЛИЦАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ПРЕД КАБИНЕТА МУ ВСЯКА ВЕЧЕР ТОЯ МАФИОТ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ ДИКТАТУРА

186

До БКП

преди 10 години

До БКП -*** сте ! ! ! Ако ние от жълтите павета саберем кутииите ще ни тръбват Тирове.

185

Сметалото

преди 10 години

327000 - са по-малко от половината гласували за Столетницата. При тази желязна организация - това е повече от провал за БСП и Орешарски!

184

Дяволът

преди 10 години

До БСП = боклуциТеб не те ли е поне малко срам да пишеш ФЕЛЧЕРКА, бе *** нещастен. Аман вече от бунтовници с претенции до небето, а покритие - никаква. РОДНИЯ СИ ЕЗИК НЕ ЗНАЕШ !