283

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

282

Анонимен

преди 10 години

Не си правете илюзии, че ББ си подаде оставката заради протестите.Просто парите свършиха и държавата фалира.А колкото до тези 5.7 милиарда- тези които пишат да вземат да прочетат малко.Това не са пари в бюджета, а ако в бюджета има нещо все още то е защото служебния кабинет спря почти всички плащания по склучени договори.

281

Аз

преди 10 години

Този самодоволен *** омерзи държавата и отгоре на всичко плаща за погрома. Тежко ни!

280

недоволен

преди 10 години

Един *** говори за дебилност на правителството и парлачента. Колко трябва да е *** един народ, за да избере този *** втори път.

279

Франц Кафка

преди 10 години

Гнусно е Борисов и Фандъкова да изкривяват истината. Мирно протестиращите изкъртиха плочки и колчета, автобусът с депутатите беше изпотрошен с камъни. Опитайте се да влезете в парламента като журналист, депутат или служител. Ще ви замерят с камъни, яйца и домати. Това ли са интелигентните лица на мирния протест. Падането на правителството не ще отмени олигархията. Олигархията няма цвят или политическа принадлежност. При новите избори олигарсите отново ще се намърдат в парламента.

278

Не интелигентен

преди 10 години

Нека сега протестиращите да кажат, дали Вожда е тяхната алтернатива,защото вчера неговите депутати се припознаха с протестиращите! Нека да кажат, това политически протест ли е или граждански? В първите 2-3 дена протеста бе граждански сега е чисто политически

277

Honorik358

преди 10 години

Той бойко пък цял живот си е бил ***.Жалко,че човек като него е управлявал страна близо 4 години.

276

Анонимен

преди 10 години

До 306. ББ от страх си подаде оставката и той нареди да се пролее кръв. Не прочете ли в тефтерчето какво пише и предишния ден какво се опита да направи с пратените лица от протестите на пресконференцията. Този човек е абсолютен страхливец /освен останалите характерни черти за него/. Разбира се , че и БСП трябва да си ходи, но да бъдем обективни, не е време да проявяваме пристрастия.

275

opps

преди 10 години

Най-големият *** е Боко Тиквата! Нагъл, *** и с психически отклонения!

274

ВКА

преди 10 години

До bariera_61ТИ СИ ТОЧЕН ПРИМЕР НА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "*** НАРОД -СЛАБА ДЪРЖАВА" ! МНОГО СИ СМЕШЕН ГОСПОДИН РАЗБИРАЧ!

273

Оферта

преди 10 години

Предлагам протестиращите пред Народното събрание да съдействат на полицията народните представители да бъдат качени на автобуси и откарани към Ораново, за да помогнат в спасителната акция. И според постигнатите резултати, аз ще реша за себе си после за кого ще гласувам на следващите избори

272

Непротестиращ

преди 10 години

Бариеро ти *** ли си или страдаш от амнезия кви 5,7 милиарда сънува през март ,те бяха заложени като вземания от Дянков , но взиманията не се състояха щото Боко опропасти всичко през предходните години . Сега почти няма фирма ,която има да дава и в същото време има да взема ....ДА ВЗЕМА - а дано ама надали

271

liderin

преди 10 години

ОМРАЗНИЯТ БОРИСОВ РАЗКОВА *** НА КОМУНИСТИ, ТУРЦИ И ВОЛЕН! НЕ ГО ВИЖДАТЕ? ЗНАЧИ ИМАТЕ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ! ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ СПРАВИШ С ТАЯ ЗАРАЗА Е ДА Я.......ИЗКАРАШ НА СВЕТЛО! ХОРАТА, ЗА КОИТО НЕЛЕГАЛНАТА И ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГОРДОСТ СЕ СТРАХУВАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ОТ СВЕТЛИНАТА. ТЕ В МОМЕНТА СА КАТО ***. ЗНАЕТЕ КАКВО СТАВА КАТО СВЕТНЕШ ЛАМПАТА.........

270

balgarin

преди 10 години

Борисов поне веднага си подаде оставка , когато полицията би протестиращи , макар че ми се искаше да отнеме лиценза на ЧЕЗ , ЕОН и другите , но в момента в който обяви , че им се отнема лиценза , на другия ден се появиха провокатори , полицията би невинни хора , Бойко се махна и ЧЕЗ, ЕОН и третата гадина останаха все още да смучат от българите , загубите на тия дружества са от такива като махалата в Самоков , но това си е проблем на фирмата , а те го прехвърлят на всички нас.

269

Анонимен

преди 10 години

Тоя гнусен *** има и *** акъл да дава.

268

LUD

преди 10 години

До bariera_61НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ СИ ТОЛКОВА ПЛИТКОУМЕН И ОГРАНИЧЕН ЧОВЕЧЕ! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ А ТОЗИ ХАЛ!

267

az

преди 10 години

Тъпият сайт днес.бг и сите комунистчета си изливат помията и промитите подобия на мозъци по долу! хаха колко сте прости беееее олигофренииии слепи задръстениии комплексирани.... руската мафия ще ми защитават! Интелигентните са на улицата и протестират,а вие тука с *** ще си седите и само под носа ще си мрънкате,шот друго не знаете с мижавите си глави! Аре са пед** ския червен сайт да ми изтрие коментара,шот лиже г*зове и не им харесва какво пиша,а уж сме всеки може да изкаже мнение...срам!

266

Анонимен

преди 10 години

Този човек няма моралното право да говори.Не оправдавам действията на полицията и БСП трябва да си ходи. Но истинския манипулатор е ББ, хората не го ли виждат. В тефтерчето "На 19 да се изкарат протестиращите"ясно става, че през февруари той от страх е разпоредил група платена от него да се пролее кръв , след несполучливата пресконференция. Този човек освен , че е неграмотен управляващ е и страхлив. Жалко , че много хора му се връзват на чара.

265

Анонимен

преди 10 години

Това е ИНТЕЛИГЕНТНО и ДОБРЕ ПОСТРОЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ!!!!

264

Анонимен

преди 10 години

до БоцаТикЗащо не го извикате йосич и пабло ескобар извикайте и си направете една наркоконференция!Може да раздавате безплатни наркотици и да се надявате хората да се надрусат и да ви оставятна мира. СМЕШНИЦИ!!!!!!!