196

роки

преди 10 години

До Анонимен БТВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДГРЯВА ПРОТЕСТИТЕ НА ***, УСЕЩАТ КОРНИШОНА ЛИ ЛАНГИТЕ ЛИ ЩЕ ИМ СТАНЕ ГУСТО

195

леле-леле

преди 10 години

Дрогааааааааааааааа!На снимка 4,този със зелената риза беше пиян или дрогиран като талпа!Без никой да го пипа залиташе и след това буташе щитовете на полицаите!НЕДОЕБЕНАТОВА се опита да го изкара герой,ама не се получи! Да те бият, а тебе да ти е кеф,трябва или да си дрогиран,или луд или мазохист!

194

Ghero

преди 10 години

216Не е така.Протестите на футболни агитки започнаха на втория ден след встъпването на власт на това правителство. Тогава все още нямаше никакви назначени, а те пищяха пред парламента "оставка".Цялата работа е на етническа и религиозна основа. В България има определена порция от хора с открити нео-фашистки идеали които се представят за патриоти и национални борци. Те предумишлено не приемат мюслуманин или турчин да има представителство в парламента, независимо дали е български гражданин.

193

до Румен 221

преди 10 години

много рано си станал *** мърсно.колко поста ти е надницата за деня

192

Фак

преди 10 години

206 - абе ***, то по картинката определи кой колко умствен багаж има, така ли? Това говори само и единствено за твоя умствен багаж.Аман от преразкази по картинка на интернет разбирачи...

191

JJ

преди 10 години

Големия проблем е , че всички тези злобни хорица подкрепящи БСП, ДПС и т.н., ревящи срещу Борисов и всичко останало, не могат да разберат смисъла на тези протести, както и смисъла на всички подобни протести в Европа и света, незнайно защо не излъчвани по големите медии. Тези хора не искат ББ, Костов, царя или който и да е обратно на власт, тези хора искат промяна в политическия модел на управление и не само. Погледнете малко по глобално на нещата, скоро светът ни ще бъде много по различен!

190

...

преди 10 години

Много човешки примери за георизъм имаше снощи. Жив е духа от Панагюрище и Шипка.

189

Анонимен

преди 10 години

аххаха...какъв е този предмет, с който са я ударили та има две отделни рани на по няколко сантиментра една от друга (погледнете двете отделно стичащи се вадички). Тия телевизионни революции ги пробутвайте на ***, които още не са разбрали кой стои зад протестите! А за любовницата на един бивш мин.председател М.Бенатова да коментираме ли?

188

Валентин

преди 10 години

Снощи много ясно се видя че тези който се правят на жертви бяха пияни или дрогирани. А полицията трябваше да ги задържи вместо да се бутат с тях.

187

Анонимен

преди 10 години

Никога няма да се оправи положението, докато хората са разделени на два полюса. И нови избори да има, пак ще е същото. Вината е в политиците, вместо да си подадат ръка и да работят за народа, непрекъснато си вадят компромати кой повече е краднал, какви далавери е правил, и така настройват хората един срещу друг и срещу самите тях. А реално в затвора няма нито един от тях.

186

Революционер

преди 10 години

Който не слуша народа, свършва в гроба!

185

Зигмунд Фройд

преди 10 години

До ChikatiloАха.Като видят струпани павета и трябва да ги хвърлят?Защо на никой не му идва на акъла да започне да ги нарежда тези павета, настилката да оправи, дупка да запълни?Ако им струпат една купа сено говедата ще започнат ли да хрупат сенце или ще се мъчат да го изпушат?

184

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

183

ПВБС

преди 10 години

Тази от снимката е олицетворение на болшинството протестиращи. Със сигурност *** е гушнала бая парици да се покаже в този вид пред фото обектив. Иначе браво на полицаите, веднъж и те да си свършат работата, а не да кибичат като воайори!

182

Иван

преди 10 години

Като гледам, раната е на челото. От палка трудно ще се получи. Ще е отгоре или отстрани, но не и на челото. Прилича по-скоро на удар от камък. А една от пострадалите направо заяви - удариха ме отзад с бутилка. Какво повече.

181

Анонимен

преди 10 години

Първите 10 дни това правителство имаше комфорт, нямаше протести и всичко беше влязло в нормалните релси. Само се искаше да работят и да направят това, което приказват. Вместо това Пеевски, областни управители, делене на властта с ДПС, пак взе да се вижда, че ще крадат като при тройната коалиция по същата схема. И на 41 дена протести! Сега кво ще правите червени мишки? Защо разбутахте народа, който беше спокоен? Защото искате да крадете. Не ви стигнаха 24 години кражба от залъка на децата ни.

180

Chikatilo

преди 10 години

Тъпия ви червен сайт и той не смогва нали? Прости комунисти зле сте и си отивате....хахахха шепа *** всичкие тука сте събрали...амин и сполай ви елате на протеста да ви отнесем турски прислуги такива :)

179

Анонимен

преди 10 години

Долните комунисти пускат кокала само с насилие. Смърт за герб, бсп, дпс, атака, яневци, куневи и цялата прогнила ***!

178

t0read0r

преди 10 години

До миткодай няколко примера..

177

Ghero

преди 10 години

Абе хора не забелязвате ли че напоследък Цветан Цветанов и Яне Янев никъде ги няма?Къде са, какво правят?