72

Анонимен

преди 10 години

Специалистът по офшорките Плевнелиев коментира проблем, който му е ясен. Но президентът Плевнелиев трябва да внимава какво говори и да не се изявява като коментатор и застъпник на определени икономически интереси. За оставка си Росене, ама тия дето те сложиха, ще те държат там докато им трябваш, а и ти пари правиш сега, нали?

71

нестле

преди 10 години

Мистър Президент,ДПС и БСП станаха по *** и от герберастите! А от такива хора всичко може да се очаква, дори неочакваното!Разберете се с Орешарски заедно да подадете оставки и догодина- на изборите да пием 3 в 1 НЕСКАФЕ!

70

Анонимният

преди 10 години

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише

69

Анонимният

преди 10 години

Поредния гаф свързан с Президента!! Името вече прекалено много пъти взе да излиза и да се свързва със съмнителни случки, кръгове и личности!

68

Мародер

преди 10 години

Г-н Президент, преместето си го в другия крачол и се забавлявайте с воя на бесните кучета срещу вас, които са генетично увредени ***, сиреч - не са точно хора. Ех, защо не бяхме като в Русия, да имахте власт и да разпуснете тая *** ***, която е Народно събрание само за червените ***. Да го духат ***.

67

Peshonizer

преди 10 години

Росенчо призовава да не правят като Цветанов, а когато Цветанов ог правеше президента бурно аплодираше... Определено трябва да пие някакви хапчета, че шизофренията му може да се задълбочи.

66

Роско и НРС

преди 10 години

Роско вечно го смушават неща в служби извън негония контрол, но когато стане дума за подчинената му НРС - българското разузнаване, замира. А е време да обясни защо истеряса за посланиците, работили за разузнаването, а държи за шеф на службата служител от ДС, скрил принадлежността си докато не го обяви комисията. Освен това въпросното лице е известно със съмнителните си контакти с бизнесмени и забогатяването си като шеф на полицията в Търново, назначен лично от Боко.

65

Анонимен

преди 10 години

Щом като едно офшурка е с неясни капитали тя практически е без такива или граничещи към нула,за офшурка тръгнала от минус,на червено,не се е чуло,значи спазва правилата на светофара,въпрос за регистрация като превозно средство,с ремарке,без и много,на жълт сигнал като всички участващи изчакват,на зелен сигнал тръгват кой на къде,на всякое кюше са монтирани сигналните уредби да се не блъскат м/у себе си и с другите,спазва се оня обърнат триъгълник за вливане,зебрата/пътека не я чаткат,заради зяп

64

Анонимен

преди 10 години

Как да е никаква Моника бе. Нали тя избира състава в правителство. Всички са нейни приятели роднини та чак и гинеколога й. Моника е по-важна от президента в България щото президента няма никаква власт освен да лае.

63

57-МИ

преди 10 години

До коментар Не се прави на ***,а помисли! ПРЕЗИДЕНТ да сравняваш с Моника!Този *** дори не казва за себе си че го атакуват,а ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

62

златко

преди 10 години

Този тефтер направо им отряза гравите на гербавите!"Атакуват ме!"- и нито дума ,нито един отговор-вярно ли е или не.Тоя има намерение да стои президент, докато му сложат белезниците и го подкарат към затвора!

61

Анонимен

преди 10 години

Държавният глава коментира, че няма информация коя е офшорката, която стои зад сделката за пенсионната компания Доверие, но посочи, че зад тази офшорка, могат да стоят и парите на руската мафия. Никой сериозен държавник по света не би си подволил да каже подобна идиотщина. Ти си президент, бе Роско, а не си на маса да си разменяш клюки. Ами обърни се към шефа на НРС Драгомир Димитров да ти даде информация. Това му е работата, ама ти си знаеш, че е некадърник, но пък си е НАШ - ГЕРБАВ и си го държиш.

60

Анонимен

преди 10 години

Ако някой се съмнява че това тефтерче беше извадено от ДС точно за да се атакува президента да го попитам защо от тефтерчето което е доста дебели се цитират избирателно точно пасажите за президента а останалото се покрива?Типична многоцелева разработка на ДС. Разбира се че са знаели за поръчковата работа на комисията защото от 23 години всички служби работят по този начин но тефтерчето излиза когато трябва.Само който не е бил в държавната администрация може да си мисли че това е изолиран случай

59

Анонимен

преди 10 години

Уточнение на Пресцентъра на Прецидента РП: Прецидентът РП искаше да каже, че тефтерчето и СРСтата са едно и също, но между офшорките има разлика -едната офшорка е негова, а другата, която исла да купи Доверие - не!

58

аз

преди 10 години

До коментарС тази разлика че Моника е никоя а Росенчо е президент.

57

златко

преди 10 години

Баси наглия ***!Дрънка глупости, без да даде отговор на тежките обвинения, които валят против него.И този запя старата песен-"не съм осъден, и докато не ме осъдят съм невине."В нормална страна при такива излезли наяве скандални факти около него-президента щеше да си е подал оставката!та този е по долен и от прословутия Делян Пеевски!

56

Alpha 1

преди 10 години

Роска, две големи на трета маса и сметката.

55

nasakotoqkata

преди 10 години

*** подай си оставката веднага не си за този пост в българия всички политици са болни от дебелоочие затова трябва да ги изметем

54

nasakotoqkata

преди 10 години

*** подай си оставката веднага не си за този пост в българия всички политици са болни от дебелоочие затова трябва да ги изметем

53

Ззз

преди 10 години

Проблема е сега че ГРОБ неможе да краде