43

boyanmw

преди 10 години

Ама я каква се е налендзила, да не са я водили на бик :D

42

Анонимен

преди 10 години

До гербист от кариератаЧе протеста в подкрепа на ГЕРБ ли е???Аз си мислех,че се протестира срещу статуквото, което включва и ГЕРБ и Бойко и т.н. !?!?!?Протеста е да се свали това правителство, което не означва връщане на Бойко и ГЕРБ.(или поне това официалната версия):) ;) :0

41

Росен

преди 10 години

Не е Искра Фидосова а ЙОСИФ ФИСАРИОНОВ

40

Анонимен

преди 10 години

Тя не е и дебела... само "приятно закръглена"!

39

Иенцо Ферари

преди 10 години

И.Ф. е спечелила обявения кастинг за рекламно лице на фирмата "Мишелин"/Мишлен/.Човечето от логото ще бъде заменено с нейния профил за което цял свят е в очакване......

38

тихата_стъпка

преди 10 години

"Плевнелиев -> недопустимо е да стане известно" Росен Плевнелиев сигналът е прекратен, да не се качва в интернетСега остана и президента да отрече, че е Росен Плевнелиев.

37

гербист от кариерата

преди 10 години

Нека да не се поддаваме на компроматната война подета от БСП. Дори и тефтерчето да е истинско, какво от това? Нищо толкова не е станало, нямаме нужда от такива циркове.Нека да подкрепим ГЕРБ довечера на протеста, да кажем че не искаме Орешарски, а си искаме Бойко да ни управлява. Да се види че ние сме си мнозинство и каквото ние кажем това трябва да става. Нека повече хора да дойдат да ни подкрепят на протеста, да се види че ние гербистите сме много и няма да се примирим.

36

Искрееее

преди 10 години

Баба Вуна тъ пита: На къв мъжжжж ходиш *** душо?Завалийката знае ли що е туй -***?

35

Ирина Флорин,

преди 10 години

признай! Ще изгори жената покрай теб!

34

Де е Борисов?

преди 10 години

Б.Б. не се яви пред комисията в НС.Аз тогава отбелязах, ЧЕ СИГУРНО герб ЩЕ СТАВАТ ПАРТИЗАНИ и той подготвя землянките.Ама нещо отговорника по продоволствието клинчи. Що е купено за ШУМАТА в нейния търбух отива май.

33

Анонимен

преди 10 години

Тя пък щото ще си признае... там виновни няма, защото знаят че и доказателства изчезват, и съдии се купуват...По-лошото е, че се следва една и съща практика - вадят се някакви компромати, медиите трупат рейтинги, минават три дни и всичко се забравя. Така беше и при бойко, така е и сега.Явно за да се осигури зрелища на масите, за да се избегне цялостната картина - ДЪРЖАВАТА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ, хората бяга ежедневно оттук, само определени клики свързани с властта по един или друг начин просперират.

32

!!!

преди 10 години

"Голям майстор на голям тезгях работи" !!

31

В.С.

преди 10 години

Извини се ,Бе!

30

И.Ф. + Р. Овч. = ВНЛ

преди 10 години

И.Ф. + Р. Овч. = В.Н.Л. !

29

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 30,те хубаво ще се разплатят, ама има и едни "социални мерки", за които никой не казва откъде ще дойдат парите.

28

Анонимен

преди 10 години

Ти си Искре, ти си!

27

Анонимен

преди 10 години

ха ха ха и ББ не е Бойко Борисов и ЦЦ не е Цветан Цветанов. Тия до такава степен са се самозабравили че мислят хората за ***.

26

патриотичен гербист

преди 10 години

Не е била Искра Фидосова, това е гаден компромат. Нали не смятате, че нашите кадри от партията ни са способни на такива подли действия, няма начин. Това е компромат скалъпен от БСП, личи тяхната школовка, нашата е различна.И хайде довечера да се съберем повече хора на протеста, да се види че не искаме БСП да ни ръководи и искаме да си върнем ГЕРБ на власт за да водим държавата ни към Европа. Довечера да сме повече от вчера, а утре повече от днес, докато успеем да върнем ГЕРБ на власт.

25

честен прокурор

преди 10 години

ИЗ ДНЕВНИКА НА ФИЛИП ЗЛАТАНОВ: ДНЕС ВОДИХ РАЗГОВОР ЗА ПРЕПИСКИ С ДЕБЕЛАТА *** И.Ф.

24

До Кутев

преди 10 години

Стига си писал глупости бе човек.При ГЕРБ външния дълг нарасна с 4 милиарда,похарчиха още 4 от резерва и още 1.5 милиарда от здравните ни вноски.Сега какво си заопявал.Да ще го увеличат за да се разплатят с бизнеса и да върнат ДДС-то докато не са фалирали още 100 хиляди фирми и фирмички като при отличниците от ГЕРБ