102

ББ

преди 11 години

Ох, пак взех да вдигам кръвно, от сезона е сигурно. Викайте мюфтията в Правителствена...

101

Ура!

преди 11 години

Вече нема да има флашки и подслушване.БАТ САЛИ набързо ги" обескира".Сега ще има тефтерчета,салфетки,моб.тел.Абе,квот дойде.Така се работи! М..а в. мръс.а к.....ска!!!

100

обикновен

преди 11 години

Тези прокурори ни взеха за много манипулируеми. Очевадно е, че се случва преврат. Но не срещу Герб, а срещу нашето бъдеще в Еврпейският Съюз. Трябва да направим всичко възможно това да не се случи. Но като гледам тяхното (на управляващите) безочие, най-вероятно и до военен преврат с арести на неудобни хора (като Президента например) да стигнат. Мофията е захапала здраво. Лошо, много лошо. няма да е лоесно, да не казвам и други думи

99

Анонимен

преди 11 години

Сега ще протестирате ли пред апартаментите на изцъкления физкултурник или тиквуня. Ето така е управлявал държавата и вашите данъци банкянския ***. Каде бяхте 4 години бе псевдо интелектуалци??

98

Факт

преди 11 години

Значи 4 години мафията на ББ, ЦвъЦвъ, ЦЦ, РП и ИФ е контролирала България.Сега с тези протести същата тази мафия отново иска да се върне на власт и да "удря".

97

озадачен

преди 11 години

Това тефтерче, да не е написано от създателите на фалшивите бюлетини?Този прокурор ли е, или платен журналист

96

Аиде пак

преди 11 години

Аре, поредната бутафорна серия изпълзя. Май ще затихне по-бързо и от Костинбродския хит :)

95

Анонимният

преди 11 години

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише

94

:/

преди 11 години

в този век на информационните технологии да се водят писмени записки в тефтерче нещо много несериозно изглежда и да си стои на бюрото на "уличения" пък съвсем не се връзва по скоро ми изглежда на подхвърлен уж уличаващ материал

93

@#$%

преди 11 години

Поредното бушонче изцъфтя... айде, действайте - народа иска осъдени и прибрани на топло!!!

92

писна ми

преди 11 години

Абсолютно съм убеден, че всичко отбелязано в тефтерчето, е така! Помните ли гербаджията Димитър Аврамов, арестуван в МОНТАНА с "дар от 50 бона"? Беше го изпял изнудвания бизнесмен и доколкото си спомням тогава изплува името на Фидосова, която "уреждала нещата" в Сърбия ли беше, в Македония ли не помня! Сега на ход е прокуратурата да се вземе в ръце и колкото по-бързо се развърже възела, по-бързо ще опандизят и рекетьорите!

91

Demos

преди 11 години

Гербаджийските депутати, вместо да ходят на работа в парламента, висят тук и бълват дивотии. Цитираните бележки са твърде красноречиви. Те разкриват механизма на функционирането на герберската престъпна машина. Браво на Боби Сарафов. Познавам го лично от преди 10 години. Това е един истински, достоен и честен прокурор, който има ум в главата и смелост в сърцето. Просто да му благодарим!

90

Анонимният

преди 11 години

Поредния гаф свързан с Президента!! Името вече прекалено много пъти взе да излиза и да се свързва със съмнителни случки, кръгове и личности!

89

tt

преди 11 години

Demos,започва ужаса за теб. аз от 12 години съм в германия.

88

Анонимен

преди 11 години

Червената прокуротура пак е в акция

87

Истината

преди 11 години

ЕТО НАГЛЕДНО КАК РАБОТЯТ ВСИЧК КОМИСИИ В БЪЛГАРИЯ.Затова в момента комисиите в парламента ги направиха от 16 на 21 . Така се борят с безработицата .Всички депутати на атака , до един са членове на комисии.Докато се тегли заем за 1 млрд , другарите решиха да заменят СРС -та и флашките с бележници и презентации , докато се назначават областни управители с криминално име , да се отклони вниманието на хората , докато депутатите излязат в едномесечна отпуска.Всичко е ясно - Да го ду.. народа.

86

Мародер

преди 11 години

До _IsmaiL_Отборътна Канал1 и Нова е отборът на нормалните медии, които са извън мафиотския кръг на Пеевски, които лъжат най- нагло и обслужват мафията. Току що със СРС разбрах кк ще се казва партията на БАреков - ***. Коалиция на апашите, престъпниците, *** и тъпанарите;)))))))))))))))))

85

_IsmaiL_

преди 11 години

Това е типична мафиотска система на владеене и контролиране чрез изнудване.

84

Анонимен

преди 11 години

Евтина Манипулация За Прости Хора {Овце}*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА другари:)

83

752031

преди 11 години

До _IsmaiL_а ти от отбора на ТВ7 ли си?