78

Димитър

преди 11 години

,,Да се даде шанс на правителството от ,,eкспертни''комунисти.Те ще ни измъкнат от тинята ,в която ни навряха,кой?АмиТЕ,кой друг....След 69 години управление на безценните кадри на БКП/БСП България е най-бедната държава в Европа и с най-нещастния си народ на света.ТЕЗИ ХОРА СА СРАМ ЗА РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ.ГНУС.

77

юнака

преди 11 години

Истински се радвам че тая *** не влезе в парламента.

76

Анонимен

преди 11 години

БАЯ СЕ ВТВЪРДИ ЧЕРВЕНИЯТ БЕТОН! И ОТ ЕВРОПА ГО ВИЖДАТ И СВЕТВАТ ЗАБРАНЕНО!!! НАПРАВИ БЕЗПАРДОНЕН ПРЕВРАТ, ЛЕГНА НА РУСКАТА КЪЛКА И СЕ ГОТВИ ДА КРАДЕ ЦЯЛА ВЕЧНОСТ! Е ПА НЕ ВЯРВАМ ДА СТАНЕМ ТРОЯНСКИЯ КОН ЗА ЕВРОПА! ПЪК И ТАМ МАСОВО СЕ ОТКАЗАХА ОТ КОНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ И ОТ КОНСКОТО МЕСО! КОНСКАТА МРЪВКА СЕ ХАРЕСВА САМО ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ГАРГИ И МАЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ГО ДЪВЧАТ.... ЗАТОВА ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И С НОВИ ИЗБОРИ КЪМ ЕВРОПА!!!

75

Dimitar

преди 11 години

Intersno kak EU shte zamrazi chlenstvoto na Bulgaria kato dori ne sushtestvuva takava procedura :)Pak populizam, ne se sprqha tezi *** veche....

74

Бай Онзи

преди 11 години

Пръмова ,гола да го бара

73

Станишев

преди 11 години

Няма да стресне замразеното ни членство в ЕС тия ммръсни и долни комунисти, които унищжиха държавата и още искат да я дооглозгат. Европа няма представа какви *** са станишевците

72

мето

преди 11 години

Ако замразяването на членството размрази спрените от тая кокошка реактори на Козлодуй, аз съм ЗА!

71

Спонги

преди 11 години

До HCDV!И какво по-точно е вредно при производството на Каолин (бяла каолинитова глина използвана във фаянсовата промишленост)? Производството е свързано с две основни операции - отделяне на кварцовия пясък , сгъстяване и сушене на каолина. Кварцовият пясък се обезжелезява и също се използва - стъкларство, строителство.Никак не съм фен на Агент Гоце, обаче, когато се пишат глупости, побеснявам.

70

СС

преди 11 години

В случая Пръмовица е права! ОСТАВКА, ***! Марш от България!

69

Истината

преди 11 години

*** до *** или платен до платения - това са повечето коментатори тук. Сложилият заглавието на статията също. Кунева не плаши. Казва истината. И ако това се случи, жална ни майка. На който остане в БГ, разбира се.

68

Анонимен

преди 11 години

Пръмова-Кунева стана говорител и на ЕС , все пак тя е израз на демокрацията , първо около вихрушката на бкп , после в ндсв , после Движение на гражданите , не се казва посоката на движението , а и какво да правят селянитв , сега в някакво обединение на десницата с костов , важно е да е при кацата с меда , а такива простит.тки като нея , се радват ако има проблем в страната ни , ще умре от злоба , че не влезе в парламента , и тя е продукт на червените

67

Анонимен

преди 11 години

Ха дано ама надали, а и г-жа Кунева като го замрази, ние да вземем да пуснем реакторите дето лично ти продажно *** ги затвори.

66

1948

преди 11 години

Pada na baba ti hfyr4iloto,VENSEREMOS!!!!!

65

художника

преди 11 години

Още малко, да изчакат да се изнесат *** и да затварят границите. Тогава България ще въздъхне- без кражби, без социални помощи и без неграмотната *** ще дръпнеме само за 2 години.

64

глупости

преди 11 години

Кукувицата съвсем изтъпяла, такова нещо като замразяване на членство няма и тя трябва да го знае, нали водеше преговорите.

63

ДСАДА

преди 11 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА !!!

62

Анонимен

преди 11 години

То пък нещо да сме получили от евросъюза, откакто влезнахме при тях станахме в пъти по-зле. Горките хървати, ако знаят какво ги чака щяха да бягат през глава от евросъюза.

61

HCDV!

преди 11 години

до 752031напищи в google. Скандал! Завод на олигарх разболя цял град с левкемияАз разбира се не съм човек, който вярва на всичко написано, но се съмнявам че лъжат. Знаеш ли че на журналистите от "Дневник" им е било забранено да пишат с/у Първанов, а от друга страна еколозите пък дълги години не обелваха и дума за "Каолин". А връзките на бившия президент с кръга "Капитал" не са тайна. Факт е, че в ПГ на БСП е Корумбашев - доста близък човек на Прокопиев.

60

Otvrat

преди 11 години

Тази нямаше ли да подава оставка?

59

krassimir

преди 11 години

Едва ли ЕС ще замрази членството ни, защото последните избори се признават от всички като законни. Друг е въпросът, дали настоящето правителство може да управлява и да изведе страната ни от тинята в която ни оставиха ГЕРБ. Но считам, че специално за ДБГ избори наесен не променят нищо и най вероятно ще се повторят резултатите от пролетта. Оптимални са изборите през май догодина, когато може да има нови конфигурации и групи от партии и коалиции.