22

гост

преди 10 години

До писна миПреглътни отвръщението си, елa довечерa и попитaй хорaтa зaщо протестирaт. Нaдявaм се ще рaзбереш зaщо сa тaм щом не ти е ясно до сегa

21

до "писна ми&qu

преди 10 години

Знаеш ли какво бе човек, ти трудно схващаш но нека да ти го кажа : на народа му е ПИСНАЛО *** като теб да имат право на глас и да опредялат как да живее. *** болшевишки.

20

Има и други начини

преди 10 години

Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да пиете кафе, да карате велосипеди, и да крещите "Оставка и "Мафия"!

19

владетеля

преди 10 години

ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕДНО ЯТО ГАРВАНИ КОИТО САМО ГРАЧАТ.ПО-ДОБРЕ Е ТЕЗИ *** ДА СИ ВЪРВЯТ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА КРЪВОЖАДНИ ХОРА ЗА ВЛАСТ И БОГАТСТВА,ИМА ЕДИН НАРОД,КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО.ТЕЗИ ВЪН ОТ ВЛАСТТА.АЗ СЪМ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ,И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА СЕ ОСТАВИ ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ,А НЕ ТЕЗИ ***.

18

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До АнонименА вечер са 10 пъти повече от протестиращите.

17

en taro adun

преди 10 години

До ivanchoИванчооооо, Иванчо, толко си *** че чак се чудя защо се унижавам да коментирам поста ти!

16

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До gostТова не е правителство, това е ***, безкруполна, безпардонна мафия.

15

Анонимен

преди 10 години

Не колкото, а поне ПЕТ ПЪТИ повече.Минете в радиус от 500 метра покрай Народното събрание и ще видите са какво става на въпрос .Пълчища, башибозук.

14

gost

преди 10 години

До писна миИ ти ме отврaщaвaш. Глух ли си , късоглед ли си или се прaвиш нa тaкъв. Остaвкa сегa нa товa прaвителство кaк по-ясно дa ти се кaже

13

en taro adun

преди 10 години

До каринаАко искаш и лична карта ще ти дам, ОБАЧЕ искам ако следващото правителство е по-добро от сегашното ти поименно да излезеш и да се извиниш на протеста, защото по-зле от тия няма! Всички го казват!

12

Анонимен

преди 10 години

Властта трябва да се пази здраво! Тази влас с кръв са я взели на девеи септември......

11

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До всеки...протестиращ,полицай;за да го обгрижва и варди,да не се...спъне и падне,или...наака от напъни.Малко са,малко полицаите в посттоталитарна България.Следващата важна задача на Боко е,като дойде на власт,да ги увеличи...двойно и да са с още по...големи кореми.

10

VB

преди 10 години

Вземи този домат

9

Анонимен

преди 10 години

До номер 6. Човече, много си зле. По - лош правопис, не бях виждал.

8

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Е И ??? ТОВА ДОКАЗВА ЧЕ ХОРАТА НЕ СА ПЛАТЕНИ И В МОМЕНТА РАБОТЯТ.ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ СОФИЯНЦИ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО И ФАНДЪКОВА ЧЕ Я СЪЖИВИХА И ВДИГНАХА НА КРАКА !

7

карина

преди 10 години

За всички проблеми от тука нататък при избор на ново правителство да бъдат отговорни тези с доматите и яйцата - поименно обаче !

6

писна ми

преди 10 години

Отвращавам се от протестиращите! Тези озлобени и незнаещи какво искат ли ще ми определят бъдещето на държавата? Е....и и заблудените! Снощи гледах референдума по Канал 1 - гербаджиите пълни смешници! Една дума на кръст не могат да кажат, а за злобната мутра на Менда да не говоря! За това ли скачате бе - да върнете тези некадърници на власт? И другите партии от Синята коалиция - дотам ли паднахте и вие да се принизите до нивото на ГЕРБ и да подскачате на площада без причина и ясна визия за бъдещето на държавата!

5

Анонимен

преди 10 години

Да,да някой вярва ли ви на дсмутрокомунизогерберастката пропаганда, те и ой да ви набият,пак ще кажете 'ама той беше малък,не се брои'

4

pathfinder 4656

преди 10 години

Като работих в БНБ още преди кризата направо се опитаха да ме подкупят с апартамент или пари олигархията за създаване на парична експанзия и криза. Това са всъщност притежателите на банките, телекомите и електрото, които идват от Европа. Всички са под техен контрол и подкупени от президент до министри до БНБ. Тогава подадох жалба до президента (която може да се намери ако не е скрита както правят обикновенно), че са корумпирани и ме уволниха. Георги

3

БРАННИК

преди 10 години

Как беше, който не е станал човек е станал полицай, нали? Има и друга, надеждата умира последна. Ще се оправите когато го поискате