46

Анонимен

преди 10 години

До хех:)Алея 1 *** я взеха през 2009 точно преди изборите от БСП+ДПС :))) това са фактите. Лесни за проверка.

45

Анонимен

преди 10 години

Като му видиш мазната изкуствена усмивчица и ти става ясен. Явно на избирателите им харесва да гласуват за нагли личности.

44

dalmsbg

преди 10 години

До Omnia MeaАми като не е гласувала Варна никой не им е виновен. Гледах на предния тур един го интервюираха и го питаха гласувал ли е и той каза, че не е и даже не знаел кои са кандидатите и какви са платформите им. Ама така или иначе нямало за кой да се гласува и всички били ***. Ей затова има и пред МС протести и затова сега интелигентните хора са на улицата, а не първосигналните!

43

хех:)

преди 10 години

До до 44,45да...ама това може да е било на ръба на закона, но е било законно. Докато алеята я взеха по времето на герб. Изкупиха земята през герб. Станаха 1 субсидиран зем. производител по времето на ГЕРБ. Ние всичките тук сме слепи пожарникари:)А не ни кръщавай-не е бил съдружник, щото е бил много малък, за да стане съдружник. Хранил се е с трохите от тяхната трапеза.

42

аз

преди 10 години

Вие сте мега зле... Дали единия или другия да бяха избрали, дали някой друг от тези 8-те кандидата, все щяхте да викате и да клеветите. Няма за кого да се гласува. Както на парламентарните избори, едни и същи лица, а протестите бяха и за промяна на статуквото. Е както винаги хората избраха по - малкото зло. Като не им ахресва ще има пак протести и така до дупка. Това е.

41

Ще мачка ли

преди 10 години

Щял да мачка комунистите. В България комунисти няма. Има само бивши членове на БКП които сега са членове на ГЕРБ,БСП и СДС /демек капиталисти /

40

до 49

преди 10 години

Като ти пука толкова за родината ти, не си вири гъзъ само из чужбина, ами ела да си гласуваш, не бягай от отговорност като гражданин и стоенето отстрани и бездействието не ти дава право да обвиняваш хората, които са тук. Туй пък да си в чужбина и да обвиняваш хората останали да се борят тука е най-голямата тъпотия на света!

39

до 44,45

преди 10 години

Не си обективен Бойко НИКОГА не е бил съдружник в Сик / Запомни НИКОГА/. Това ,че е въртял бизнес с Пашата не го прави Сикаджия. *** превзе България пак много преди Герб. Я кажи кога *** създаде банка/кой им даде лиценза/ ,Кой им даде лиценз за Армеец,за Цкб,кой им помогна за Зърнени храни,Химимпорт....Бойко тогава го изгониха от Ндсв ако се сещаш.Явно ти е много къса паметта......

38

Анонимен

преди 10 години

Аз си мислех да се връщам в България и да покажа родния си град на децата... Ще почакам още какво да се прави. Саможертвата на Пламен беше предадена не заради избора на кмета, а заради безразличието на варненци- толкова ниска избирателна активност говори за пълен непукизъм... Ех бедна моя страна, колко хъшове се нароихме в чужбина за завист на останалите обедняващи и озлобени от собственото си безволие сънародници - " протестират като тигри, а гласуват като овци..."

37

ТатоСталин

преди 10 години

Ех Булгаристания,ши*аната англо-саксонская демокрация Ви съвсем побърка .До всички да знаят какво е демокрация , това е "експлоатация и кредитна зависимос", всичко друго е пропаганда.Слава на РУСИЯ .

36

Анонимен

преди 10 години

Браво на Варна!!!Реваха срещу монополите и олигархията, но със избора си за кмет им затвърдиха позицията и влиянието.Зимата да не излезнете пак да викате. Тока скъп, бензина скъп, и т.н.

35

ентъртейнър

преди 10 години

Е това е... крещяха, крещяха говедата от Варна срещу *** и мафията и си преизбраха човек от ГЕРБ. (след задържане на общински съветник пак от ГЕРБ за купуване на *** гласове).Напълно заслужават да живеят зле. Потресаващо ***, безпримерно даже, народ сме.

34

Анонимен

преди 10 години

До 43 И още нещо-аз казвам по времето на БСП, но ако кажеш по времето на СДС пак ще си прав-но то е едно и също...както и пожарникарската партия-все крила на една и съща идеология

33

Анонимен

преди 10 години

до 43 да...така е-и СИК се създаде тогава и ИПОН. Т.е. и Боко стана човек заради номенклатурните кадри. А за Кирето-зависи как го гледаш-от как ГЕРБ е създадена все е подкрепяла Кирчо:) А Когато *** е превзела Варна не знам какво е било, но когато завземаше Бъглария ГЕРБ бяха на власт:)

32

Мислещ

преди 10 години

Аз доколкото знам *** се създаде по времето на Бсп и се разрастна пак по тяхно управление.Алея първа я взеха при мандат на Бсп и Кирчо беше техен кмет.....при управлението на Герб тяхната пешка Киро си подаде оставка. Герб изобщо ги нямаше когато *** се създаде и превзе цяла Варна.

31

Анонимен

преди 10 години

Ъъ аз ли съм живял на друго място или това момченце беше с БСП и отговаряше с тяхна благословия за Гранд хотел Варна, плажовете на КК "Св.св. Конст. и Елена"- Слънчев ден и Азалия (другите бяха 100% концесия на ***, уговорката беше да има хранилка за партийната каса) и няколко казина... ГЕРБ ги нямаше като партия още, а него го бяха "сложили на масата" като партиен потенциал. Сутеньори са ми казвали и още подробности ама те плащаха на разни общински съветници, та може и да са пристрастни.

30

просто аз

преди 10 години

Поздрави и от Бургас ! Дано сте направили правилен избор.

29

Прочети

преди 10 години

Хората с ниската избирателна активност активност показаха че не искат нито ГЕРБ нито БСП. И в двата случея Варна ще с е управлява от ***. ГЕРБ = БСП. Това е. И двете са части и бандитски шайки на БКП. Едни и същи хора дърпат конците и решават кой кога да управлява и как да се казва. Другото е прах в очите и като гледам за жалост доста заблудени хора има , които вярват.

28

Стамат

преди 10 години

До Анонимен 36Но пък кметът ви не е ***. Пак. Честито варненци, пак си избрахте Кирчо Йорданов, но с друго име.

27

Анонимен

преди 10 години

варненските *** се преброиха,време е за идиотоброене в национален мащаб