86

Анонимен

преди 11 години

И какво стана? Голям пек по обед, не е работен ден бонусчийте да се разходят след като са си клатили краката цял ден, децата си искат по площадките и "протестиращите" са само 1000 ентусиасти. Голям протест, голямо нещо.

85

don

преди 11 години

от тези протести пак спечели Доган. Докато ние се караме той си прави политиката и бизнеса.Сега като почне да протестира и неговия електорат който е силно разпостранен в няколо области. тогава да вида сегашните протестиращи къде ще се крият.Вече има налице готова предпоставка са обявяване на турска автономия в |българия от колко години се развива този проект.Доган и Бойко се договориха. И сега тяхния план работи добре. Бойко се откпи като даде част от парите които печаташе в пловдив на Дог

84

BAY PANDEL

преди 11 години

До ПсихиатърTI MAY IMASH NUJDA OT KOLEGA, ZA DA TI POMOGNE

83

ДО 86

преди 11 години

А от такива като теб кой ще го защити ?Хората са там защото искат по-добро бъдеще за него.

82

1

преди 11 години

В сряда свършват парите за протестиращите.

81

Анонимен

преди 11 години

Do 90 nai posle zagrq

80

Анонимен

преди 11 години

Az ne vijdam KAK 6te se otarvete ot karlejite Sergeq i dogana osven s boi

79

До 75

преди 11 години

От доста време споделям, че на тоя сайт червеното му идва в повече. Ако се зачетете и в повечето коментари, веднага ще отсеете, че повече от 35-40 % от коментиращите са на надница към някоя партия. Дори преди време беше изтекъл разговор между членове на младежките партийни организации как да се подхожда в писането по форуми. Просто си четете новината, филтрирате политическата нагласа, с която е писана и ако имате нерви коментирайте. Аз лично обичам да чеша саркастичния си език когато имам време.

78

Десен интелектуалец

преди 11 години

Аз съм десен интелектуалец и не обичам "кумунисти". Освен това обичам да цитирам Маргарет Тачър. Хич не ми пука, че заради нея днес Англия е държавата с най-много имигранти, наркомани и престъпност в Западна Европа. За това са виновни британските "кумунисти", а аз съм десен интелектуалец.

77

Йосиф Висарионович

преди 11 години

Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го. Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода. Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй. Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси. Народна мъдрост от периода след 1917 г., разпространявана в средите на белогвардейците.

76

Мнение

преди 11 години

Това си е протест изцяло организиран и платен от ГЕРБ. Участват предимнно членове на тази политическа партия. Тези които са там и не са от ГЕРБ ги използват по възможно най-отвратителния начин.

75

Анонимен

преди 11 години

Да разбирам ли, че извода от цялата работа, е че трябва отново да се пролее кръв на улицата, за да има оставка?

74

******

преди 11 години

Алоо, червените, пишете си, на никого не пречите. Просто никой не ви чете))))

73

Психиатър

преди 11 години

Родителите са длъжни да възпитават децата си. Браво на тези родители - правят превенция на клептоманството и социалното ***!

72

Анонимен

преди 11 години

След прочитане на повечето от коментариите по-долу няма как човек да не се съгласи с тезата, че тъй наречените протести са в изгода единствено на двама души (знаем кои са те!). В такъв случай не може категорично да се отхвърля и възможността за платени участници в тях. Поне някои! Така че лозунгът "Мразя ви безплатно" ми намирисва...

71

4I4O SAM

преди 11 години

ALO, ,,ZAKRILA NA DETETO,, VIJDATE LI TOVA DETE NA SNIMKATA ??? ZASHTITETE GO OT LUDITE MU RODITELI.....

70

diadko50

преди 11 години

Не е до комунисти,защото такива няма отдавна.а до сляпа омраза и алчност.

69

Проста сметка:

преди 11 години

10 хил протестиращи по 50 лв на човек е равно на половин милион!Само към април т.г. Цветан Цветанов беше обявил публично, че има спестени 30 млн от партийната субсидия и то стари пари, без днешните субсидии!На практика това означава, че ЦвЦв разполага с пари за два месеца по 10 хил души на улицата всеки ден!И то без да се харчи от новите субсидии...

68

Анонимен

преди 11 години

Използването на деца в политически протести не е ли забранено от Конституцията?Агенцията по закрила на детето къде спи?

67

ДО77

преди 11 години

ПСИХОПАТЕ ДА СИ ДЕТЕ НА МАЙМУНСКА ЛЮБОВ Е ЕДНО , ДА НАПРАВИШ ОТ ДЕТЕТО СИ *** Е ЕСТЕСТВЕНО ЗА ТЕБ...ХА ХА ХА