106

Анонимен

преди 11 години

Тази ,ако не беше жена, щеше да е по зле от Сидеров .

105

strephen

преди 11 години

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ НА ATAKIST1 ПСИХО ПОРТРЕТА НА АТАКА Е СЛЕДНИЯ: НЕСПОСОБЕН ДА СИ НАМЕРИ МЯСТОТО В ЖИВОТА, ЕДВА ИЗКАРАЛ СРЕДНО, БЛЪСКАЩ ВЪВ ФИТНЕСА ПОНЕ ПО 5 ЧАСА НА ДЕН, МЪРЗЕЛИВИ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ, НО ИСКАЩ ВСИЧКИ ЛЪСКАВИ ИГРАЧКИ! ДАЙ ЗА ДА ПОЛУЧИШ -ТОВА Е НЕПОНЯТНО ЗА ТЯХ ПРАВИЛО! АКО ИЗОБЩО НЕЩО СА ДАЛИ НА НЯКОГО Е БИЛО НАСИЛА, СЛЕД МНОГО ПРЕГОВОРИ!

104

РосенЕкуклаНАконци

преди 11 години

*** не се излагай повече ами си подавай оставката!

103

Анонимен

преди 11 години

и на бутилка водка не можем да се подготвим за тебе!

102

уфф

преди 11 години

Комунистите постоянно казват "извиняваме се", "ще се вслушаме в гласът на протестите"-а не чуват най-казваната дума - "оставка". Или пък правят интерпретации че е срещу ГЕРБ, или се оправдават един-друг за всекидневните си гафове и тн.и тн. Започвам да си мисля че нарочно търсят недоволство за да се стигне до ексцесии. Всичко би било много лесно ако Конституционния съд каже да се касират изборите,служебно правителство,нов изборен кодекс и нови избори-това е!

101

анонимен

преди 11 години

До преподавател в СУИ морално ли е Баща Румен Гечев и син Явор Гечев, едновременно, в едно и също НС, да са депутати ?!

100

Катя

преди 11 години

Има нещо вярна, Плевнелиев беше плах, колеблив и неподготвен.

99

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 ФИНАНСОВАТА КРИЗА НЕ Е ИЗМИСЛЕНА А Е ФАКТ! НЕ САМО В БГ ПРИ ТОВА! ПРОЧЕТИ И СЕ ОГРАМОТИ! БГ Е ПОТЪРПЕВША, ЗАЩОТО Е БЕДНА ДЪРЖАВА! А ЗА БОРСАТА - ОПЛАЧИ С ЕНА УОЛСТРИЙТ! А ЗА КОМУНИЗМА - НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА ДА СИ ЖИВЕЕШ В ИЗМИСЛЕНИЯТ РАЙ! ОПРЕДЕЛЕНО, ТЕЗИ КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ БВП НЕ ИСКАТ ДА ПЛАТЯТ СМЕТКАТА НА ТЪРТЕИТЕ! КОМУНИЗЪМ? КАКЪВ ТОЧНО? КАТО ТОЗИ В КНДР? АКО ГО ИМА ТОЙ Е В КИТАЙ! САМО НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТАМ СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАПЛАТА ПО НИСКА И ОТ ТВОЯТА СЕГА! И СЕ РАБОТИ!

98

анонимен

преди 11 години

Манолова, ти да не мислиш, че си много подготвена за зам. председател на Народното събрание?! Ще паднеш от много високо и то много скоро, недоразумение нагло!

97

Анонимен

преди 11 години

До ATAKIST1 - а бе, ***, и децата знаят , че сега е "сезон" и всеки гледа да припечели некой лев, то и сега ако на морето се напълни с протестиращи пишия умрела тая държава

96

БГ Съдия

преди 11 години

Много интересно, дори в тоалетната го подслушваха "мутрата Борисов", но пак не откриха контакт с някой престъпник. Престъпления = 0. Затова и ще гласувам за ГЕРБ отново на предсрочните избори.

95

Анонимен

преди 11 години

Упппс :) Извинявам се за обвиненията към сайта. Коментарът си е там и е с номер 88 май. Все пак имам право, въпреки че не сте го изтрили :))) Поздрави на всички(даже и на комунистите, които все пак са и българи)!!! Да сме живи и здрави и по-малко алчни :)))

94

Преподавател в СУ

преди 11 години

Щом опряхме до Румен Гечев да е депутат много сме го закъсали. Той беше министър на икономиката в правителството на Жан Виденов и по магазините нямаше хляб за народа, а те крадяха по 24 часа в денонощието защото нямаше повече часове. При това положение Дянков ще ни се види като световен гений, а Б. Борисов и Цветанов като невинни юноши спрямо престъпниците и мутрите, които Олигарски назначава всеки ден. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

93

Никола

преди 11 години

Президента беше неподготвен за разлика от тройната коалиция Сидеров -Местан- Станишев, които отпреди два дена започнаха да разпространяват клеветата за офшорните му сметки ! Това беше сценария по който Сидеров, който е на амфетамини, направи наркоманската си изцепка и да провали КСНС !

92

ттттуууууутт

преди 11 години

НЯМА КРАЙ наглостта комунистка - НЯМА

91

JustTom

преди 11 години

Всички политици от БСП са като стара грамофонна плоча... Едно и също...

90

strephen

преди 11 години

ДО ATAKIST1: ХАЙДЕ - ОСВЕТЛИ АУДИТОРИЯТА С КАКВО СИ СЕ ПРЕБОРИЛ И КАКВО ПИШЕ В ХАРТИЙКАТА ТИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВАШ 1000-ТА ЛЕВА?

89

държавица

преди 11 години

В Германия президентът подаде оставка когато имаше СЪМНЕНИЕ че е взел подарък екскурзия за 3000 евро. Нашият президент вози мафиоти в правителствения самолет. Какво ще последва от тук нататък питам?

88

strephen

преди 11 години

До ATAKIST1 В КАРЯ НА МЕСЕЦА ИМАТЕ ИЗБОРИ! ДА ВИДИМ СЕГА: БСП-АТАКА-ДПС ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ! ГАРАНТИРАМ ТИ, ЧЕ ВАРНА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е С ТЕБ, А ТИ СИ НИКОЙ, ЗА ДА КАЖЕШ С КОЙ Е ТЯ!:) АМА ПАК НЕ МИ КАЗА - С КАКЪВ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ СИ ЗА ДА ИСКАШ ЗАПЛАТА 1000 ЛВ? В КОЙ БРАНШ СИ?

87

Анонимен

преди 11 години

Тази колко е зле. стига сте говорили глупости Манолова - само извъртате нещата !