131

Анонимен

преди 11 години

Колко сте жалки. За 15лв. *** си продавате. Дано с тези 15 лева и парче пица си оправите живота.

130

ami sega

преди 11 години

Гледайте на запис, каккво казва Вежди Рашидов в сутрешния блок по Нова тв. Много прав

129

Добряк

преди 11 години

До ami segaФевруарските протести 2013 година, започнаха заради 300- 400% -ното увеличение на някои сметки на тока. Въпреки фактите, че електромерите на хората бяха манипулирани през инфраред портовете, Прокуратурата нито се произнесе официално по казуса, нито предприе мерки. Именно затова е нужно да се поиска сметка защо в тази държава се извършват подобни престъпления и защо Цацаров мълчи по темата.

128

МВ

преди 11 години

Да вземе Волечо да даде малко слюнка, за да направят лек против бяс. Така поне ще има полза от този луд, а и отличие може да получи от Столична община за спасените граждани, ухапани от бездомни кучета и него.

127

Rummy__

преди 11 години

Тия селтици докога ще люпят семки пред операта? Вече става много грозно. 100 репортажа уличиха Долен, че събира "истински протестиращи" за по парче пица, а той все още си позволява да обижда българските граждани, които всеки ден излизат напълно безплатно с децата си, че са к*рви/ ***/наркомани и сие?! Докога ще продължава това?

126

Буревестников

преди 11 години

До 30 лева ?!?! Леле мале , Сидер Ага , много пари им даваш на тия изпадняци от футболните агитки , бе ! Направо си се "минал" ха ха ха ! Давай по 5 лева плюс по баничка с боза .... тогава ако не дойдат от нечия футболна агитка... ще дойдат същия брой... ама клошарите от няколко Софийски квартала да кажем! То за теб... все тая... нали? И без това и едните... и другите... пак ще те гледат като НЕнормалник с параноидна шизофрения!!! :) ;) :)

125

Az..

преди 11 години

До гражданинТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАХА ТОГАВА 9ФЕВРУАРИ) СЕГА СА ОТ ДВУГЛАВАТА ЛАМЯ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕДИН ГОЛЯМ ТА**К

124

Az..

преди 11 години

До гражданинТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАХА ТОГАВА 9ФЕВРУАРИ) СЕГА СА ОТ ДВУГЛАВАТА ЛАМЯ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ЕДИН ГОЛЯМ ТА**К

123

ami sega

преди 11 години

Скандала с бюлетините си беше компроматна бомба.

122

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

До пак азАми ГЕРБ имаха шанс да управляват - нали ? Пък и върху техните проценти всеки може да се замисли след скандала с бюлетините ! Не се опитвай да сравняваш процентите на някоя партия на база цялото население. Който се интересува от политика е гласувал , другите са казали "майната им" . В момента страната се управлява с 60% от депутатите , което не е 23,19%. И да ти подскажа - гласувалите са представени на 100% след разпределение на гласовете им - колкото и грозно да е това !

121

немо

преди 11 години

дотук добре, разкрихте удобния лош Сидеров, ами защо не се поразровите как се организират тези "спонтанни" протести от ГЕРБ? Тези плакати, знамена, добре напечатани и оформени лозунги и т.н. това от небето ли пада? Днес полуизтрезнелия сигурно Вежди Рашидов си призна че цялото му семейство ходи под строй на протестите и на други негови "колеги" било тъй, а от понеделник и той мислел да ходи. Е това какви се струва?

120

Атакист

преди 11 години

Не е вярно.Волен е беден политик и ни дава само по 5лв баклава и шрбет след мероприятие.плаща ипотека за жилището на Гаджева.Иначе и Гаджева ще го напусне защото нашия вожд отдавна е хвърли мъжките истроменти на тавана.

119

ami sega

преди 11 години

Еми заговора от януари е ясен, то си пролича и с последвалите действия на това правителство. Брутални както сталинистите едно време

118

az

преди 11 години

Boiko, skoro kato padne imuniteta na tozi nacionalen predatel....NQMAI JAL.

117

Добряк

преди 11 години

До БУДАГосподине, хубаво е като се опитвате да създавате слухове, да ги подкрепяте с факти. Също ще е хубаво да прочетете правилата на сайта.

116

гражданин

преди 11 години

аз лично имам познати от фитнесите в Овча купел, които бяха изключително активни в протестите от февруари, и проявяваха завидна гражданска съвест, а сега вече изобщо не ги интересува какво се случва и все повтарят, че им е все едно.... същите тези ми казаха, че тогава са им плащали, за да протестират.................. !!!

115

63464

преди 11 години

Защото Волен е много болен !!!!Не съм чел нито един коментар. Надявам се сред писалите хора тука да няма много поддръжници на Атака, че това не говори добре. Политиците замазаха и протестите вече с техните глупости. Не знам дали скоро ще се направи този изборен кодекс и направо да ги омитаме. Б**** и държавата, никой не идва на власт за доброто на България, а само да правят и оправят собствените си сметки....

114

БУДА

преди 11 години

Пази си централата човека лошо няма,проблема е,че има съмнения Борисов и Фандъкова да са купили над 3000 души с държавни пари за 1 месец!

113

Аспарух

преди 11 години

В отговор на 124 напиши гневен коментар:До 124 и всички хулещи АТАКА!Волен е истински правдив и доблестен човек. Това с оченика е нагласена работа от мафията.Всичко което прави Волен е за нас обикновените хора!!

112

българин

преди 11 години

Гаден, по-гаден, най- гаден, Атакист! Заради такива *** като Вас в Родината ни не вирее нищо хубаво.