94

Анонимният

преди 11 години

ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА БОКО КРАДЕЦА

93

Злопаметна

преди 11 години

До МислещЕ най-накрая някой наистина да мисли - почти всеки един сега има вкъщи или в офиса цветен принтер, офис-служащите в центъра знаят къде са цифрови копи-центрове. Става за нула време и мижави пари. Аз вкъщи си разпечатвам на лазерна техника големи цветни снимки, колко му е да принтна няколко плаката с хубава хартия, която имам нон-стопх под ръка? В Копи.центъра можеш да поръчаш за час-два абсолютно какъвто си искаш формат и цвят плакат. Бре, 21 век сме.

92

20062

преди 11 години

Със злоба и плюене напред няма да вървим. А моята маминка, родена през 1894 година би казала, извинете, "един да пръдне, другите се ***". Беше коментар пред телевизора, когато слушаше социалистическите новини. Май нищо не се е променило от тогава. Имам пред вид завистта и злобата между различните човеци.

91

BilyanaV

преди 11 години

BilyanaПлюс това защо да не се ходи на протеста пред Атака - нека хората да отидат да видят за какво става въпрос, защото иначе медиите не им предоставят напълно искрено информацията??? Не знам защо е тази нападателна политика към Волен, аз само знам че БСП, ДПС, СДС, Кунева , ГЕРБ са все партии, които досега са ни доказвали колко струват??? Атака реално не е била на власт, за да се бърза с присъдите - тя е партията която има реален план ( планът Сидеров), ако не сте го чели по-добре го прочетете. Предлага само смислени неща от начолото на 42 НС и казва истината - е да на някой не им изнася

90

BilyanaV

преди 11 години

Не съм съгласна с изкривените новини напоследък? Има една атака срещу Волен, която е мислена, за да се измести центъра на проблемите - а те са БСП, ДПС и най-вече ГЕРБ?????!!!!!Бях снощи на протеста и както се изписа в много " платени медии" от двете страни се хвърляли бутилки и се замеряли с павета?! Няма такова нещо, хората които протестираха против правителството към 21:00 мирно мирно се разотиваха - истинските протестиращи. Другата групичка около 1000 души, на които им е платено от ГЕРБ 100% се стекоха пред централата на Атака и само те замеряха с павета и бутилки. Аз сега на очите си

89

Коко

преди 11 години

Искат да кажат, че *** на Пашата - Борисов ще се придвижат към централата на БСП. Приятели, дайте да им дадем един бой пред централата на БСП. Гербаджийчетата са страхливи, няма да повторят.

88

Adela

преди 11 години

Вие Сидеров сте най - ярък пример как като дадеш малко власт на простия и той се *сира. Никой друг не си позволи да изкара българи срещу българи. Само ТИ долна, болна ***. Ами аз и много други ти "целувахме ръка", сега ти ще ни целунеш г*за, защото ни предаде.Ще ви свалим от власт, а след вас ако дойдат герб и започнат да крадат и тях ще свалим. И ТАКА ДОКАТО СЕ ОТКАЖЕТЕ да крадете чрез парламента.Други въпроси?

87

молба

преди 11 години

Защо обиждате човечеца Сидеров. Той вече се е вманиачил, че е бог : той ви прощава, той ви обича, той не ви се сърди..... Милия той, толкова трогателен, толкова мил, а очите му хвърлят мълнии, които ще ви поразят. Простете му, той не знае къде се намира, какво прави, какво говори. Той просто е там някъде в небесата, той плува в облаците. Оставете го да си плува, да витае, да се носи върху помръкналата си слава. Оставете го на спокойствие и гледайте отдалеч как ще падне на земята.Ще слезе ли ?

86

Мислещ

преди 11 години

До Анонимниятточно за толкова се правят, и понеже са работещи хора, почти всеки има достъп до принтери и т.н. и е съвсем лесно да си изпринтиш някой цветущ лозунг, да не говорим, че избора на Пеевски толкова вдъхнови хората, че както виждаме има уникални попадения.

85

бандата на Доги

преди 11 години

Деница,старчето полудя-бягай с парите.Чакам те в Истамбул.

84

Jerry

преди 11 години

'неска искам да видая поне две 'иляди коментара под някоя статия. Покажете, че протестирате и пишете яко.

83

Анонимен

преди 11 години

бойко е много сърдит на волен за уволнявката

82

хехее

преди 11 години

стига сте плюли волен.за политически мъртвите или добро,или нищо.

81

Анонимният

преди 11 години

Късно е чадо за китка..Герб ви яхнаха още от началото, защото тези плакати не се правят за час два, яхат ви и ще ви яхат защото сами си го пожелахте...

80

Анонимен

преди 11 години

бсп+дпс+атака=МАФИЯ!!П.С Бойко,не съм те забравил и теб! ;)

79

Jerry

преди 11 години

Кат' срутите правителството, ще си направим ново, с хора, които не ги познавате и веселбата продължава.

78

Анонимен

преди 11 години

по колко дрога ви дадоха снощи от Герб ПО КОЛКО ДРОГА ВИ ДАДОХА СНОЩИ ОТ ГЕРБ?

77

Анонимен

преди 11 години

на това Дереже сме защото не сме много умниУмният човек най много да го излъжеш 1 макс 2 пътиа ние постоянно се лъжем 24 годиниа някой за да може да лъже и манипулира някой многократно следователно е по умен от него,значи болшинството от избирателите са са под нивото ////

76

Анонимен

преди 11 години

Що така се получи.Герб и седесарите, БСП,ДПС, журналисти- всички работят за вдигане на рейтинга на Волен.След снощи стомната се счупи и няма да може да бъде залепена.То така и февруари целта бе друга, а какво се получи...Няма вече правилно решение да се спре качване на рейтинга на АТАКА.Единственото правилно нещо е да се каже истината за това правителство на компрометирали се професионалисти и специалисти и миналото.

75

Анонимен

преди 11 години

А разбрахте че ще ядете вовузелата на Волен Сидеров!