80

Анонимен

преди 11 години

ДО 60ДА ТЕ СВЕТНАВСИЧКИ ПРОМЕНИ В ДАНС,ПРОКУРАТУРА,МВР СЕ ПРАВЯТ САМО С ЕДНА ЦЕЛ-ДА СЕ УНИЩОЖИ ГЕРБОТДАЛЕЧ СЕ ЗАПОЧНА С ДЯСНАТА РЪКА ЦВЦВ,ЗА ДА СЕ МАХНЕ И ИЗЛЕЗЕ ОТ ИГРАТАИ С ПРОМЕНИТЕ, И КОМПРОМАТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ УНИЩОЖИ ГЕРБ ,ББ,ЗА ДА НЕ ИМ ПРЕЧИНА КРАДЕНЕТО КАКТО ДОСЕГАСАМО ,ЧЕ Е ДР ВЕК И НИ ПИСНА НЕ ,ЧЕ ББОРИСОВ Е МОЯТА МЕЧТА,НО СЕГА ОСВЕН НЕГО НЕ ВИЖДАМ КОЙ ДР МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ С ТАЯ МАШИНА БСП-ДПС-АТАКА-И ПРОИЗВОДНИТЕ ИМ И ЗА НЕГО НЕ Е ИЗЛЯЗЛО ЗА 1 КОРУПЦИОНЕН ЛЕВ ДА Е ВЗЕЛ

79

ivan

преди 11 години

До 1Видяхме марионетката какво направи - каквото му наредят! ОСТАВКА! Да ги пометем тези наглеци!

78

Защо няма протести и пред централата на ГЕРБ? Те са част от същото политическо статукво, и от същото НС, и също са отговорни за избора на Делян Пеевски, и управляваха по мутренски, и същи пълнеха джобовете на тоя и на оня, освен и на себе си. Да не продължавам. Не ми пека за Пеевски, пука ми че трябва да се остави правителството да си свърши работата.

77

georgiggg

преди 11 години

До БСП В СЪРЦЕТОБСП в сърцето ,а ДПС в дупето

76

Протестиращ

преди 11 години

Стига с този Пеевски. Аз лично протестирам срещу Фидосова. Искаме ли Фидосова да е депутат и да ни представлява интересите?

75

,,pipo,,

преди 11 години

... AMI PREZIDENTA ?!.

74

abfg

преди 11 години

До 65Много се радвам, уредил си се! И аз си търся някой да ми плати, че да ида до София на протеста, но не намирам такива хора. Даже всъщност не искам пари, само автобус някой да осигури, но уви, засега не попадам на такова предложение.

73

Анонимен

преди 11 години

Вчера от Ямбол за София наистина тръгнаха десетина автобуса с младежите от града. Проблема на младите хора от региона около Ямбол е че няма работа и те ходят да работят и учат в големия град. Събота и неделя се връщат у дома и града се оживява - кафенетата се пълнят и цари голямо оживление.

72

1

преди 11 години

До кога? Каквото и да е правителството винаги ще има недоволни. Това ли е начина на управление на една държава? От улични протести! Много повече се иска, за да има промяна! Оставете човека да опита да направи нещо! Май на някои им липсват манифестациите???

71

Анонимен

преди 11 години

Каква стана тя, решението за назначението на Делян Пеевски взето на тайно съвещание в Италия от мутрата и Доган с посредничеството на Л.Гоцев.Информацията е на Медиапул.БГ

70

Анонимен

преди 11 години

Преди 4г. народа се направи опит да разбие червено-турския модел, като избра ГЕРБ. Получи се и народът разбра, че МОЖЕ да влияе на политиците. С подлата предизборна кампания, политиците се опитаха да върнат стария модел. Със задкулисни назначения, удобни /за тях/закони и икономическо кадруване за влияние. Затова народа е пак на улицата, защото вече знае че МОЖЕ!И всички партии и политици вече трябва да разберат, че предишните времена са отминали и да запомнят, че народа вече МОЖЕ.

69

БСП В СЪРЦЕТО

преди 11 години

do 74Няма нищо да свалите. Вие защитавате мутри и престъпници. Вие сте обикновенни касапи, типични уродливи национал-фашисти които са търсели винаги един вожд в когото сляпо да вярват о бслужват до смърт. Нямате собствено мнение. Вие сте просто един мегафон на вашият водач.

68

ПРОТЕСТИРАЩ

преди 11 години

ИЗКАМ СИ ТИКВАТАААААААААААААААААААА.

67

ТHE Патриот

преди 11 години

Никога повече бойковизъм!Свобода или герб!

66

Димич

преди 11 години

Аз мисля че дадохме урок на правителството. Няма смисъл от повече протестиране. Посланието е ясно. Хората искат резултати, а не Станишев, Бойко Тиквата или някой друг. Нека сега правителството да действа и освен да се грижи за икономиката да вкара на топло Цецо *** и Тиквата заради подлушванията, страха от уволнения на несъгласните и опита за държавен преврат. Ако това се случи хората ще повярват че има възмездие и справедливост.

65

Анонимен

преди 11 години

Отвратена съм,като чета някои коментари на платени турски и комунистически мекерета! Уж българи,а се продали за дребни парици! Ще ги свалим тези,които ви платиха,въпреки вашите писания,нещастници ***!

64

Дани

преди 11 години

На мен никой не ми е давал пари, стига с тия глупости, това не минава вече като аргумент.

63

висок

преди 11 години

До писна миКакви 60 лв, на мен ми дадоха кило злато, един плаж на концесия, три манекенки, и два хотела. Всичко това получих за един ден протести. Довечера пак отивам, обещаха ми два самолета и Мадона за съпруга!! Капиш??? То бива малоумие но някои хора тук чупят ***!

62

Аз искам

преди 11 години

Аз искам да видя осъдена МУТРАТА Борисoff и Цвинокио до него... Това беше най безотговорното управление за последните 24г...Докато не бъдат осъдени тези двамата държавата няма да се оправи... Те са готови със цената на реки от кръв да се предпазят от арест ТИПИЧНО ЗА КОМУНИСТИ. Може влакове и мадри да започнат да взривяват :)

61

.

преди 11 години

Ти ги плюеш - те си мислят че вали ...