51

ф-1

преди 11 години

За какво народа, който няма какво да яде плаща милиони на тези пед.раси-мутри?Да го крадат и да му се смеят в очите защото е *** да ги избере?Няма ли най накрая да получат възмездие?Тези мутри съсипаха държавата, хората са отчаяни!

50

аман

преди 11 години

До azarilovда правилно той не е в парламента, но това не означава че не дърпа конците той и серГей не е премиер но какво от това

49

Анонимен

преди 11 години

Na 9 juni ot 12 4asa vsi4ki balgari na protesti

48

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да правят мишоците вече напускат потъващият кораб ГЕРБ. Това беше. Танцуваха един сезон, нанесоха поражения на държавата като за двадесет...Ако бяха "спечелили" още един мандат сгурно щяха да построят музей на лентичките. И всички които са против вас съвсем не са червени, а вие насила ги вкарахте в редиците на враговете си с вашата бостанска мисъл г-да гербаджии!

47

Анонимен

преди 11 години

Eгати циркаджиите!

46

azarilov

преди 11 години

До аманЗатова Доган сега не е в парламента. Неговата партия не го допусна. А, сега да видим какво ще направи ГЕРБ като се докаже, че се ръководи от престъпници!

45

Анонимен

преди 11 години

След като от тях нищо не зависи в момента какво да правят в парламента? Силно се надявам да правят нови закони и програми и да ги внасят в парламента пък ако има нещо добро да се надяваме и от тройната коалиция да гласуват за него. Всякаква политика от рода на " Ние ваши предложения няма да гласуваме понеже сте в опозиция" е политика на глупост и няма да доведе до нищо добро за хората в бедната ни държавица. Странно защо ли хората дори не искат да ги гледат тези в парламента ако не правеха ЦИРК!

44

Rummy__

преди 11 години

До Gost" Депутатите от ГЕРБ са изпратени от техните избиратели да РАБОТЯТ в ПАРЛАМЕНТА. "Хах, еми аз лично предпочитам от герб да не работят, отколкото да работят ама с тия другите "народни представители". Най - добре бсп-то да си смени кабинетчето. Толкова ли няма експерти в бг, които да не са женени, любовници, с деца и сие? Да се махне кабинета, да спрат с безумните закони, които се опитват да си прокарват и да си крадат тихом - мълком, без мн шум, каКто си знаят..

43

аман

преди 11 години

До Aston VillaДАААААААА ПРАВ СИ!!!БОЙКО Е ВИНОВЕН ЧЕ ТИ СИ ОБЕДНЯЛ !БОЙКО Е ВИНОВЕН ЧЕ ТЕБ ТЕ МЪРЗИ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА И ДА УЧИШ !

42

NONO

преди 11 години

ЕЙ БОКО ЕЙ ***,Я СЕ ВРЪЩАЙ В ЗАЛАТА ЗА ДА НЕ ДОЙДЕМ НИЕ И ДА ТИ СТРОШИМ ПРАЗНАТА ГЛАВА.ТИ СИ ПЪЛЕН *** БЕ ШУШУМИГО.ЩЕ НАКРИВИШ НА НЕКОЙ ШАПКАТА ***.

41

+-+-+-+-

преди 11 години

ЖАлка история. Трудно се преживява "обичта" на народа.

40

Сотир

преди 11 години

и какво точно да работят герб, при положение, че 143 депутати, ще отхвърлят всяко тяхно предложение ? Нека стоят извън залата, за да види България каква ще я сготви коалцията :) Неска като мине второто четене на закона за ДАНС и пуф модерната ДС е създадена. По другата седмица вече ще си пийвам сокчето в тютюнева мъгла навсякъде, абе рай на земятя

39

Анонимен

преди 11 години

"Само така ГЕРБ. Вие не трябва да ставате съучастници в поредното съсипване на държавата."Те искат да са прекия извършител на съсипването на държавата и последните четири години го доказват.

38

Ачо

преди 11 години

Гледам, че още се държите като овце, ама като ви се каже, вие реагирате остро и се сърдите! Не говоря за онези в парламента, тях си ги знаем, говоря за вас - коментиращите, за народа...Още се делите на Герб, БСП и прочие....Не разбрахте , че всички там са пумяри и си играят с вас, с нас....Вместо да спрете да им се връзвате на техните игрички, дайте да се обединим в една кауза, не около партии! А каузата е да променим нещата, живата ни, мисленето ни, всичко и да заживеем добре!Има ли овце?

37

аман

преди 11 години

До конспиртологКой плащаше на Доган заплатата в миналото народно събрание ? и на останалите от БСП и ДПС ?Защо тогава те не присъстваха за дебати ?

36

Анонимен

преди 11 години

С тях и без тях , все тая. По добре да ги няма , че да не пречат на приемането на закони.

35

Aston Villa

преди 11 години

Аз бях против правителството на Бойко, заради обедняването на народа, обаче това си е стратегия на лидерите в ЕС. Бях против него и защото станахме полицейска държава, в която като цяло хората нямаха доверие в полиция, армия. Бях против него и заради бавните реформи в здравеопазването и това, че направиха докторите в търговци. Обаче имало и по-зло нещо - това правителство: Факта, че се говори за Белене - като за печеливш и нужен проект, за забраната за цигарите,за узаконяване на нелегални обекти

34

Анонимен

преди 11 години

Bravo boiko s tehnite kamani po tehnite glavi

33

tribun

преди 11 години

Жаждата за отмъщение на БСП ,ДПС и Атака е толкова силна,че постоянно ни заливат с едни и същи факти по няколко пъти на ден по всички възможни медии,ей богу писна ми.Омразата която насаждат 23 години различните партии ни доведе до това положение,не е нужно политиците да внушат на българския народ колко са загрижени за него ,това се вижда от работата която ,,НЕ"вършат 23 години.

32

аман

преди 11 години

До Анонименпринципно от дебати има смисъл, но в конкретния случай дебатите само ще забавят нещата.