162

Гласувам за Атака

преди 11 години

Вече съдя Служба КОС към МВР и сега съм убеден след като Цветанчо влезе и в затвора не само ще ми върнат пистолета с разрешителното но и ще ми наплатят и неустойка в парични средства за психическия тормоз който преживях.Лошото е само едно че тези пари са от всички вас Българските граждани с доходи до 400 лева заплати.

161

xerth

преди 11 години

Да не говорим че всички гласували за БПС са национални предатели, защото много добре знаят че БСП и ДПС са едно!!! Дедите ви са се борели до смърт за да ни освободят, вие се борите до смърт за да ни заробите отново на турците!!!

160

Анонимен

преди 11 години

Мислещ ??? Само Белене !Ще се *** да продадете България и го започна Бойко през 2012 , но има умни като Сидеров ..С една дума са изритани ...

159

xerth

преди 11 години

Силвия Нинова а по времето на БСП ДПС и НДСВ по богати ли бяхме???? С кое с е сринал българите Бойко? До колкото си спомням на 14.01.2009 имаше протести също заради мизерията и изнемогването на храта? май забравихте, как политиците се скриха а полицаите пребиха възрастните и децата от бой?????

158

Кигъна

преди 11 години

Абе защо Батман ходи с моята Янка под ръка?

157

Мислещ

преди 11 години

Волен се почеса, но си спомни уговорката с ДПС, все пак те ме спонсорират, помисли си той. После се сети, че е по-добре българите да си помагат, въпреки различията. Но като се замисли и видя, че ДПС са турска партия, БСП - *** на Русия и старите руски служби. За сега единствено Герб бяха българи. Но мисълта му беше прогонена бързо от плика с пари, който видя пред себе си. И така от началото българи предаваха българи, докато чуждите интереси властваха.

156

avbe

преди 11 години

сидер нали искаше велико народно събрание , ама къса ни е нещо паметта. е нали сега се налапа с мангизи и си седи удобно в парламента лошо няма. не му требе нищо повече, не е чак толкова луд ,колкото се прави. нали излъга бабите с 500лв пенсия, понеже никога няма да спечели избори, съответно тези 500лв никога няма да ги даде, съответно сидер е лъжец и популист. срам ме е да си призная , че гласувах за него

155

ГласувамСАМО за Атак

преди 11 години

Цветан Цветанов бе издал устна заповед да не ни подновяват разрешителните за оръжие от служба КОС.Вече 17 години притежавам лично бойно оръжие като за това време спазвах мерките за съхранение и използването по Закон на същото.Нямам никакви нарушения но въпреки това Цветанов през февруари месец ми отне оръжието което е мое право по Конституция.

154

Анонимен

преди 11 години

До до 167Ne si razbral , tryabva da sedi6 nagazen pred vratata na kabineta im da si ostavyat 4adarite predi da vlyazat.

153

ЛИНЧ

преди 11 години

ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИСТОРИЯТА НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТИ !!!!!!!!!!! ВСИЧКО Е БИЛО КАМУФЛАЖ И ИНТЕРЕСИ , ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО МУ ПОВЯРВАХА......

152

Мислещ

преди 11 години

171 колко ти плати Сидер Ага ал Воел ал Исмаил?

151

Радослав Радев

преди 11 години

Сайта Dnes.bg e мой и ще правя каквото си искам.ГЕРБ ми дадоха много пари откраднати от вас глупавия Народ и сега с тези средства плащам на бедни студенти по цял ден да хвалят Бойко-Цветанов и да плюят по всички други които са срещу тях.Чрез зеления палец нагоре в възхвала на Императора ще разберете колко пари отиват за глупости докато вие плачете че нямате пари за хляб в предвид заплатите ви от 300-400 лева.

150

эллл бэнди

преди 11 години

169 какво правиш тук аре у Сибир.И те продаде Волен.

149

Т.СОТИРОВА

преди 11 години

Сидеров подкрепяше ГЕРБ до като смяташе, че ще го подкрепят за ПРЕЗИДЕНТ и след като те си издигнаха свой кандидат се обърна яростно срещу тях- МАЛЪК ЧОВЕК С ГОЛЯМ МЕРАК ЗА ВИСОК ПОСТ

148

Умните си личим по..

преди 11 години

Волен е супер умен и готин пич.Но второто е заради първото.От когато се появи на политическата сцена в БГ той винаги е в Парламента за разлика от тези които в нерви и лексотан плюят по него.Всъщност хапчетата ги пият тези в нервите по Волен и затова вина той няма в предвид че всичко това между СУПЕР умния Волен и *** в нерви по него става доброволно и от сърце.Волен е добряк и знае кога да пусне с провокация *** с лексотана по пързалката и кога да събуди този заспал Народ с словото си!

147

Мислещ

преди 11 години

Колкото и да плюете Герб всичко е пределно ясно. Бойко им спря кранчетата на милиардите и офшорките, но ето сега веднага проектите Белене - заробващ проект за остаряла техника и ненужен реактор, връщат пушенето, чалгата и всички ДС мутри с червени пари.

146

Анонимен

преди 11 години

Не удряйте VOLEN не можете да го съберете после!

145

эллл бэнди

преди 11 години

Няколко шамара които Волен на всяка цена иска да получи,ще изчистят съвестта му.Лошото ,че приятелчетата му ще платят на някой наистина да му ги удари публично ,за да може после да плюе на воля колко е репресиран.Волен по наглост,безскрупулност и алчност сложи сложи БСП лидерите в задния си джоб.Това е грешен клон в еволюционното развитие.

144

От САЩ

преди 11 години

16&. Не желая продажниците Герб .Бойко ни продаде на Турция и Хилъри !

143

Ok!

преди 11 години

До xerthНе бъркай турците с ***. И като махнем турците и руснаците, как ,моля ще се оправи държавата? Май трябва ЕС да се махне, тогава вече ще има надежда.