48

Анонимен

преди 11 години

Jurnalistite sa golema podloga i sa v Edin korab SAS politicite da vi se 4ydi v parlamenta kloyni i jurnalistite sa sa6tite klukari

47

Анонимен

преди 11 години

Mnogo me kefite jurnalistite ama kakvi hybavi zaglaviq slagate ako vi 4ete nqkoi ot europa vie ste gokqm rezil

46

Умирай-Боко

преди 11 години

Айде Боко, спукай се през Гърба ...Няма ве4е "Бих ги"Пак ги Бих..и т.н. Нито един Дебат, Нито едно Телевизионно дискусия или нещо с Опозиция.само...Бих ги..дрън дрън...Боко-Мутрата превърна думата "СХЕМА"..в *** Дума/сега пак няква схемичка замислят-Касиране,-Масиране Дрън Дрън.Марш в Банкя...Както изпя МС-Фараона.!!-Виж сега-какво АЗ ще ти кажа,-Сори БанкЯнски-Ша та размажа.!

45

Анонимен

преди 11 години

хахахаха браво, направили са кака Янка дива и щастлива! Все пак кака Янка е гей, а Боко е ***, така че са си като дупе и ***. :))

44

Анонимен

преди 11 години

най-накрая победихме и бкп възродихме да живее възродената бкп(дпс+атака+бсп)

43

Анонимен

преди 11 години

парламентарната група на дпс поздравява патриотите от атака с парчето на азис сидероглу НАПИПАЙ ГО!

42

Анонимен

преди 11 години

Уволнете Райков от ГЕРБ като посланик, че не си свърши работата с изборите като премиер. Райков вместо да направи изборите без грешка, беше повече зает да се назначи и уреди без конкурс за посланик в Италия.

41

Анонимен

преди 11 години

Янка все пак е шеф на партията на ПИ-далите !

40

Анонимен

преди 11 години

Тези от партия Юруш се усетиха,че вече са в небитието и започнаха с цирковете.Не съм привърженик на нито една партия,но мисля,че в поведението на Юруш няма нищо нормално.Това го правят и ще продължават да го правят с цел да задържат някой и друг избирател.Също така такова поведение имат хора,които много добре осъзнават колко сериозно губят.

39

чукча

преди 11 години

Волен е Болен за Долен...

38

Анонимен

преди 11 години

Янка кво вие на умряло, тва невзрачно пиколо в тризвезден хотел на лъвов мост...а и още нещо...кой беше тоя Бойко

37

Пу-ката Янка Янев

преди 11 години

Смърт за бандитите.А на к-*** да се изредим всички.

36

Маргарит

преди 11 години

Отсега нататък всяко "Против" от Атака към ГЕРБ ще бъде новото "Подрепям ДПС".

35

????

преди 11 години

Леле, колко сериозни и разсъдливи коментатори/коментатор платен/ как се възмутили на една шега. Не се възмущавахте когато Борисов ви наричаше куче на каишка,лош човешки материал и други подобни.... Жалки сте....

34

strephen

преди 11 години

ЗАПОЧВАМ ДА РАЗБИРАМ ЗАЩО СИДЕР ЕФЕНДИ ХОДИ С ОХРАНА! ГЕРБ ДА ГО ЗАПЛАШВА - АЙДЕ БЕ! СМЯХ В ЗАЛАТА! ОБАЧЕ ЧЕ НЯКОЙ ОТ *** МУ Е ВЗЕЛ МЕРНИКА Е СИГУРНО! И ЗА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ТОВА Е ПЪЛЕН РЕЗИЛ - Я ДА СПРЕТНЕМ ЕДНА ИНТРИГА И ДА СИ ИЗМИЕМ РЪЦЕТЕ С ГЕРБ!

33

трак

преди 11 години

Волен така и не разбра,че е в парламента да работи за нещо,а не против някой.Съвсем ми падна в очите.Когато гласуваме за някоя партия ние подкрепяме идеите и а не политическите интриги на лидера и.Жалко Волене,за мен си изгубена надежда.

32

Сотир

преди 11 години

Волен още го боли дупето от вчера :) Болен е !

31

Мале

преди 11 години

Волене, Волене, от ден на ден ставаш все по-голям циркаджия...И с тези си изказвания още повече доказваш твърдението, че стана *** на турците - ТОВА НЯМА КАК ДА ГО ПРОМЕНИШ!!! Както се казва в една хубава българска поговорка "Гузен негонен бега" - това днеска се видя от прословутия лидер на Атака....Да ни е честита новата тройка коалиция и да доограбват каквото е останало и да се приключва....

30

Анонимен

преди 11 години

Сидеров, млъкни бе! Колкото повече лаеш, толкова по-лошо става. Няма как да замажеш собствената си постъпка, колкото и да се опитваш.

29

десен

преди 11 години

Волен може да е народен представител, но някой трябва да го спре този човек от злобата си към Бойко даде бласт на БСП и ДПС, нагруби полицай, изложи ни в ЕС и сега с този скандал..............не ми се мисли как се чустват хората дали гласа си за него