22

ined

преди 11 години

Едвам свързвам двата края остана и за някой *** да се грижа.

21

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо трябва да се "грижим" за "тези" хора, нещо да не им е по-специално, айде стига са ревали.

20

българин

преди 11 години

Брюксел,имате грешка - в Бг.се грижим за кокошките да са щастливи,за мечките,за бездомните кучета, обгрижваме мързеливите ***, оставили сме гейовете да живеят спокойно,лесбийките също.Краставиците са ни прави.Не смея и къртицата в двора да закачам,защото е" защитен вид".Още нещо????

19

Анонимен

преди 11 години

Богатите от Народното събрание , когаще се погрижат за народа.

18

НСС

преди 11 години

Тази статия много ме радва и я приветствам. Няма да позволя никой да ми внушава извратени критерии за съществуването на човешкия род. Ако използваме методите на защитниците на извратените внушения, спокойно мога да конструирам теза за обратна дискриминация. Логичен е тогава въпроса, от къде на къде, някакво извратено малцинство ще се опитва да се налага над мнозинството?Добре, нека това малцинство да си съществува, но защо трябва да му се позволява да тормози останалите с внушения и наглост?

17

БРАННИК

преди 11 години

Ще ви погрижим аз. Като наркомани се криете иначе, де'и ***'ерите де'и!

16

Анонимен

преди 11 години

Кого ,по дяволите,го е грижа за обратните ? И как така някой реши че имат нужда от грижи ? Държавата да вземе да се погрижи за родителите ни - достойни хора ,които са прекарали живота си в работа ,работа и пак работа !Пак за тази държава която в момента им се подиграва със смешни пенсии ! Какви грижи за обратните ??? Те и сами добре се справят. Те са в политиката,те са публични личности - певци артисти телевизионери и тн.Хич не са за ожалване .Хайде стига сте ни ги навирали в очите !

15

KB

преди 11 години

До тКато гледам колко сте грамотен, то май и Вие сте извън нормата. Да ви бракуваме?

14

Анонимен

преди 11 години

Всеки здрав възрастен човек, би трябвало да може да се грижи за себе си, независимо от сексуалната му ориентация. Всичко останало е демагогия и екцибионизъм.

13

Georgi

преди 11 години

Balgaria malko problemi si ima v momenta che za geichetata i tehnite pretencii da mislim i da uteshavame.

12

т

преди 11 години

има си стоиности за нормалност и които има некви обърквания да се съобразиява.Като си купите продукт и не работи както триябва кво праите връщатего.Това въжи са сички с секви отклонения не само сексоална. На тия хора требва да се провеждат лекци как е станало обръкване в хормоните им и как са извратени а не да им се прави паради

11

Анонимен

преди 11 години

Нищо против хомосексуалистите, но мъжът трябва да е мъж, а жената - жена.А кажете ми това на снимката какво е?!

10

Анонимен

преди 11 години

Какво значи да се грижиш за геи ,клизма ли да му правиш?

9

Анонимен

преди 11 години

НЕ бъди толераст! Искам да попитам "нетрадиционно ориентираните" дали са родени от нетрадиционно ориентирани родители?

8

Анонимен

преди 11 години

България не се грижи за гражданите си като цяло пък вие искате да се грижи за гейовете....не сте ли малко нагли ама само малко...

7

Иво

преди 11 години

България грижи ли се за хората с традиционна сексуалност?

6

nqkoi_si

преди 11 години

За това са прави, но то можеше и без скъпоструващ доклад да достигнат до извода.Трябваше просто да приемат факта, че българската държава не се грижи за нормалните граждани, а какво остава за "***". Те са умни, питайте Тиквун, или не, я по-добре го слушайте, той е ВИЖДА, той знае най-добре :) А искам само да подчертая, че българите не са изобщо толерантни хора. Толерантност има към всякакъв вид простаци, което е естествено. В тази държава масите толерират само себеподобни.

5

еееей!

преди 11 години

тя България още по-малко се грижи пък за хората с нормална ориентация!!! шматароци...!!!

4

хм

преди 11 години

Когато спрат да се представят като репресирани и постоянно да привличат внимание към себе си, ще започнем да ги приемаме нормално. Аз не си развявам ориентацията по улиците, нека спрат да го правят и те.

3

иван

преди 11 години

Трябва да се отбележи, че хомосексуализма и кражбата са сходни. Никой не е роден такъв, това е последващо оформяне на мирогледа. Защо тогава ни се натрапва толерантност към първото, а съдебно преследване и превъзпитание за второто?