30

Анонимен

преди 11 години

До 34Някой не е в ред, ама това със сигурност не съм аз.

29

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАСИРАТ,АКО НЕ-ТОВА Е ПОДИГРАВКА С МИЛИОНИТЕ ЧЕСТНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.ПРОКУРОРИТЕ КОИТО ИМАХА СМЕЛОСТТА ДА НИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ НЕКА ДА СА В ОСНОВАТА НА ЕДНА АКЦИЯ ЧИСТИ НА ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ОСОБЕНО В "НЕЗАВИСИМИТЕ" СТРУКТУРИ КАТО ТЕЗИ КОИТО ИЗМАНИПУЛИРАХА ИЗБОРИТЕ И ТО В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ

28

Анонимен

преди 11 години

И този е фалшив също като фалшвия президент. Нека БСП и ДПС дойдат на власт, да разчистят държавата от хората на ГЕРБ и да назначат нови избори които ще бъдат честни.

27

до 31

преди 11 години

Ти не си в ред.

26

ААА

преди 11 години

Правова държава ... ама друг път!!! Защо беше допуснато това впешателство на комунистите и турците в деня за размисъл! Защо сега се търси от къде е изтекла информацията, а никой не пита ТВ7 и Манолова о къде им е информацията???

25

до 26

преди 11 години

И кой ги е купувал ???? И защо чак сега се казва това.Можаха да обвинят ГЕРБ за печатането на бюлетините без доказателства а не можаха да кажат БСП/ДПС как пазаруват гласове.Егати и прокуратурата.

24

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 28Ами да разрови. Тъкмо ще се разбере как обкръжението на тиквата е завзело квотата за зелена енергия и спря Белене, за да ни продава 10 пъти по-скъп ток.

23

художника

преди 11 години

До оптимистСпоред теб, кой е по-виновен??Тоя, който е направил дете на жена ти +плюс-минус Или който е разкрил, че не е от тебе?

22

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 28 - Той го прави! Като за начало уволни съдийката, водила делата, доколкото си спомням и нещата тръгват отначало!

21

Анонимен

преди 11 години

Абе няма да е зле Цацаров да поразрови и около Белене, така или иначе е тръгнал.

20

Анонимен-1

преди 11 години

Марин Райков и неговия кабинет се справвят чудесно със задълженията си, никоя от сегашните партии не може да се справи по добре. Незабравяйте, че Българския манталитет е , аз може да съм зле ама другия да е по зле.Всеки гледа да открадне и да затапи другия.Ако ще и Господ да слезе да ни управлява няма да се оправим !!!

19

Анонимен

преди 11 години

В момента по БНТ казаха кой наистина е купувал гласове ...

18

до 20

преди 11 години

Стига бе .Ама ти сериозно ли го мислиш това.

17

Анонимен

преди 11 години

добре, че не гласувах за Костов - сега щеше да се залюбят с Борисов и бяхме свършени напълно.Дано се направи свястна дясна партия и да се изтрие този срам.Да е жив и здрав Цацаров - само в него е надеждата в момента.

16

Анонимен

преди 11 години

Добре,че беше Цветанов да каже ,че Мая Манолова е подала сигнала за бюлетините.Защо не кажете защо се опитахте да скриете този факт ?Защо скрихте информацията,че заловените купувачи на гласове във Варна са го правили в полза на БСП/ДПС а и не само там ?Въпроси много ама отговорите нещо не ги давате.Прави са всички дето говорят за сценарий.Лошо е ,че прокуратурата е главно действащо лице в него.

15

оптимист

преди 11 години

Според Вас КОЙ Е ПО ВИНОВЕН ??+/плюс/ Който е поръчал ,допуснал отпечатването на бюлетините?- /минус/КОЙТО е разкрил ДАЛВЕРАТА

14

възмутен

преди 11 години

От къде била изтекла информацията - ами от групата на "кокиновци"! Цацаров е мушката в момента! Настъпи "големите риби" и планът гербаджийски се задейства след намеренията му да иска имунитети! Цацаров трябва да разчисти тотално прокуратурата и да назначи достойни, необвързани с никоя партия и готови да работят за закона, а не да са поплювковци и да позволяват да ги наричат как ли не, и то самият премиер на държавата! Е...и резила и срама!

13

Katia

преди 11 години

Има ли за някого съмнение, че "сигналът" в Костинброд беше конспирация на БСП?!

12

Baj Shile

преди 11 години

До кога ще подменят вота, до кога долния украински плъх ще пробутва руските интереси пред българските? Кога ще бъде забранена БСП? Комунизмът е престъпление.

11

ааааааа

преди 11 години

Мръсните червени мекерета, начело с вожда им станишев напред към Белене!!! В едно с братята си турци!