689

ДСБ

преди 11 години

Сега ще ядете хурката, Костов поне им даваше акъл и го слушаха. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

688

Анонимен

преди 11 години

До voktronКое им е заслуженото, при комунистите беше по-зле и от ГЕРБ. Спрени еврофондови и най-бедната и корумпирана държава-това бяхме при тройната коалиция. Стегайте си гъ*овете, че бая глад ви чака.

687

Анонимен

преди 11 години

НЦИОМ: Националният фронт за спасение влиза в парламента

686

Анонимен

преди 11 години

Мишо Константинов: Хакери удариха изборите СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ

685

ДСБ умря

преди 11 години

а лидера им Иван Костов навлезе в парламентарна менопауза. ДеСейБарите могат да се почерпят с чай от дамски превръзки по този тържествен повод, да ви е сладко, гладни сини въшки!

684

voktron

преди 11 години

chestito bsp :D zaslujavahte si go

683

ау

преди 11 години

ах жалки комунистчета паднахте и пак ви показа народа и отново изплувате и говорите нагло и пишете глупости бе...няма такава наглост като вашата...да радвате се че бсп ще управлява защото биха се съ/зили и с ДЯВОЛА само и само да са във властта..и вие дори се радвате на това...жалка работа

682

ОТ USA

преди 11 години

ЕЙ ВЕРНО СТЕ КАЛПАВ МАТРИАЛ БЕ ! ПАК СИ КЛАСУВАХТЕ ЗА МУТРАТА И КОМУНИСТИТЕ, А НИКОЙ НЕ ДАДЕ ШАНС НА АТАКА. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАПОМНЕНО И НИЩО НОВО НЕ Е НАУЧЕНО. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ СРЕД ВАС

681

ЕЛЕКТОРАТ

преди 11 години

БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,БЕЕЕЕЕЕЕ,БЕЕЕЕЕЕЕ,ПАК МЕЕЕЕЕ ЛЪЖАТ,ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪВ МОМЕНТА ВОДЯТ ДОГОВОРКИ,ЗА ТОВА НЯМА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ,ГЛАСУВАХТЕ ЛИ ОВЦЕ ??? Е СЕГА НАЧЕСАХТЕ ЛИ СИ КРАСТАТА ? НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС,ВСИЧКО Е ВЪВ РЪЦЕТЕ НА ВАШИНГТОН И БРЮКСЕЛ

680

Дон Кольо

преди 11 години

По-*** народ от българина няма!!! Преди 3 месеца принудиха ония да подават оставки и да отказват да съставят служебно правителство, а сега ги избраха отново. Аз съм жестоко отвратен, *** рая, долни ***, нищо чудно, че мизерствате, жалко племе. Нека още ви тъпчат, пада ви се.

679

Анонимен

преди 11 години

Да ви е честито БСП + ДПС имат 122 гласаИзборите печелят ГЕРБ с 4% преднина пред БСПТова са данни при 98% паралелно преброяване

678

куку

преди 11 години

ГЕРБ направиха грешка че не дадоха на Станишев и Ахмед да лапат, затова ся ще си носят кръстта. А *** ще се облажат пак, Греб печелят, но няма да съставят правителство, аре честито :)

677

От селянин

преди 11 години

БСП+ДПС=Емиграция !!!Последния да угаси лампите!!!

676

Ина

преди 11 години

До инж. Димитров, най ме кефите вие...излезнали от България и си мислите, че сте хванали Господ за шлифера!! И аз съм извън Родината, нямам търпение да си взема дипломата и да се върна вкъщи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хора като нас й трябват на България, не ***!!!!!!!!!!

675

Анонимен

преди 11 години

днес спечели бай *** и Ганьовщината да ни е честито

674

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ще изчезне от политическия небосклон, когато се появи реална алтернатива на комунистите-истинка дясна партия, която да обере вота на десния избирател. В момента ГЕРБ събира толкова много, защото хората не искат комунистите да ни управляват пак, но реално няма за кой друг да се гласува.

673

Пешо

преди 11 години

Дааа вече си стягам куфарите и местя фирмата далеч от тая *** . Малък, но изключително *** народ.

672

андрей

преди 11 години

играчите са същите, БСП +ДПС Дежа вю. Който иска да се радва, който иска да плаче, този който не е гласувал да си трае, няма право да се оплаква. Всички ние ще си страдаме. Хайде празнувайте :)

671

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Радвам се че бай Иван го няма,на стари години може да лежи във затвора.

670

Герб

преди 11 години

България избра !!!! Да сте живи и здрави сънародници :))