69

Шоп

преди 11 години

Как е възможно генерал от полицията да оправдава нарушаването на закона, и то така драстично, със страх от загуба на работата? На този президента публично трябва да му отпоре пагоните и да му връчи пистолет с един патрон.

68

89

преди 11 години

Ако БСП-то дойде на власт-жална им майка и на Цоко,и на Боко, и на всички,които са затънали в л.йната!

67

до 73

преди 11 години

Изобщо не ми говори за Масларова !! Крадлива долна българомразка !

66

не бъдете глупави !

преди 11 години

Не забравяйте че прокуратурата 70% са комунисти и гледат своите интереси защото парите (големите народни пари) бяка окрадени от комунистите и днес не само парите и силата е в тях

65

11

преди 11 години

Цветанов,4 години го раздаваше голям мъжкар по медиите!А сега ,като си толкова печен,защо се криеш зад имунитета?Масларова,че е жена,сама си даде имунитета,а ти се правиш на луд!

64

:(

преди 11 години

Ако можеше да се вярва на Борисов трябваше да вкара в затвора Станишев, Тройните лами , Костов и Овчаров, , а той от една страна ги нападаше за да се хареса на народа а от друга си намигаше с тях, *** му вярвай на такъв .....!

63

До 61-става, става

преди 11 години

Устните заповеди се доказват със свидетели. Трима свидетели вече са дали показания за устните нареждания на Цветанов. Освен в служба СДОТО има и хора от РДВР-та от страната, които също са свидетелствали, че Цветанов е поръчвал незаконно подслушване и следене на различни хора, с цел омаскаряване и сваляне от политическата или бизнес сцена. Ген. Тончо Михайлов, шеф на МВР СТ.Загора е получавал такива поръчки от Цветанов, който е искал за различни хора: "Да го няма на терена, защото пречи"

62

ххххх

преди 11 години

На ли чухте,че ще излизат още неща,за който знае Борисов.И ги знае какви ги е вършил.За това при Геворк повтаря едно и също.Не че може друго да каже,на него му е толкова умствения багаж.Но го е шубе какво ще излезе не само преди изборите,но и след тях.Много хора ще проговорят за регета на който са били подложени.Все още ги е страх и има защо служебното правителствое е герб 2.Но герб удариха на камък с прокуратурата.Нещо сметките не им излезнаха защото не са питат кръчмаря.

61

БИВШ

преди 11 години

Абе Валентине, Лимонадо недо-клатена, ти не правеше ли същото бе, копе-ле нескопосано.. Я кажи как подслушвахте, проследявахте и след това пращахте заловени от вас престъпници, да извършват убийствата на гюме, ... нали по ваше време действаше принципа, че супер престъпника може да се отблагодари, чрез мокра поръчка бе .. . .

60

Анонимен

преди 11 години

бойко и цецо ефендинай силна подкрепо получават от турциякойто не го разбира и не вдява за какво става дума не е българин а *** ***

59

Анонимен

преди 11 години

БИВШИЯ - Петров, изгонен за далавери с акцизни стоки, дава акъл - кои бил пресъпник и кой- не. Петров е трябвало да бъде осъден отдавна, но от прокуратурата си траят. Затова не харесват Цветанов, защото им унищожи далаверите.

58

Павел

преди 11 години

Докога ще слушаме разни измислени генерали който са замесени с бандитите а сега дават акъл,палячовци....

57

Анонимен

преди 11 години

Станишковците които сте на смяна -с цъкане на минусчета няма да вдигнете процента на БСП и дори пръстчетата да си счупите от старание на 12 май пак ще ревете !!!

56

nsp

преди 11 години

Tozi tai narechen general navremeto ne praveshe li neskoposani opiti zazapisi na G.Koritarov v edin restorant?Tapakat J.Bond ama selyandur!

55

Наско

преди 11 години

Колкото ти си понесе вината когато закриляше мафията и прибираше подкупи,какво лицемерие......

54

Анонимен

преди 11 години

Този генерал толкова ли е *** или си е такъв. Устна заповед за такова нещо няма как да стане и то на хора назначени от запалката. Болни червени мозьци станахте за смях.

53

Анонимен

преди 11 години

Ще ви слушат разбира се ! Ако можеше и мислите ви да четат щеше да е още по хубаво, ,,,! Кой мисли да краде, кой мисли да убива ... всичко да е ясно ! Човек който има чиста съвест не се страхува че го подслушват !

52

Анонимен

преди 11 години

Тоя "генерал" Петров е толкова генерал колкото аз съм ескимос -пропаднал тип ,който го натириха от МВР за некадърност и далавери -трябва да си уникално *** и загубеняк за да те изгонят като *** от най високия пост в МВР като последния портиер!!!!!!!!!! И тоя пропадалник седнал днес да дава морални присъди на бившите си колеги ,които не искат и да чуят за него !

51

Анонимен

преди 11 години

И се оказа че компромат няма! Някой казал друг чул трети се уплашил а гея с помията стана смешен.

50

надзирател

преди 11 години

Ама този В.Петров кога излезе от затвора?Явно не съм бил на смяна..........