686

Анонимен

преди 11 години

Е и?Само празни глупости с които ни изгубихте времето.

685

Ник

преди 11 години

Боже тази *** пасмина на ГЕРБ защо продължава да пише по форумите. Цялата власт е съсредоточена в ГЕРБ, а те се оправдават с тройната коалиция. Боже, боже слез и си прибери вересиите. Герберчетата много до се замислят- защо срещу Цецо не излизат записи. Ако се правеха от БСП какво ги спира да ги пуснат и тях.

684

Анонимен

преди 11 години

Никога повече БСП/ДПС ! НИКОГА!

683

смешки

преди 11 години

Какво ми направи впечатление, Миро нали знае, че записва и мрънкаше нещо там за това, че атаката срещу него била от Цецо. Естествено никой от другите не му се върза на глупостите. Второто на което не му обърнаха внимание беше внушението за връзка между Прокопиев и Президента. Само като го слушаш и ти е ясно кой го е инструктирал. Този запис е комедия. Даже се чува как накрая Мирко ходи в *** и си заминава като казва на шофьора къде да го кара.Искам да чуя коментарът му на този предател днес.

682

Анонимен

преди 11 години

Не питай управника защо е ***, попитай себе си защо е управник???/?

681

Цецо Слушалката

преди 11 години

Ало, ало... чуваме ли се, тук нощен ястреб

680

88

преди 11 години

ПРИ ТОЗИ ЗАПИС АКО СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ,ВСИЧКИ КОИТО СА ЗАПИСАНИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАДЪРЖАНИ И С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ...А КОГАТО ТОВА СТАНЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ СМЕ ПОЧНАЛИ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ....ДРУГОТО Е ЧЕ ШЕПА ХОРА СА ПРЕВЪРНАЛИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ В ОВЦЕ КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ САМО ЗА ДОЕНЕ

679

Анонимен

преди 11 години

За каква независима проверка на прокуратурата се говори,когато гр.прокурорЧе не е независима е ясно, но не е Боце този, който им дърпа конците. Иначе нямаше да пита Кокинов защо са прекратени енергийните дела, пък той да мънка, че ги спряла някаква Копчева. Питайте после пак що няма осъдени. Толкова е червена тая съдебна, че няма накъде.Е как да съди своите и тези, които са ги назначавали.

678

ASEN

преди 11 години

EI CHERVENI BOKLYCI NE RAZBRAXTE LI CHE SAS TEZI PODSLYSHVANIA SAMO NI KARATE OSHTE POVECHE DA GLASYVAME ZA GERB,I ZA KAKVO SE STRAXYVATE CHE VI PODSLYSHVAT NALI STE CHISTI,NA NAS NE NI PYKA CHE NI PODSLYSHVAT MEKERETA PROSTI

677

до 866

преди 11 години

А ти пък ако мислиш, че този назначения от Станишев и Първанов не им докладва ежедневно, значи пасеш трева. Винаги съд.система е обслужвала властта. Във всяка държава управляващите си имат свои хора да ги информират.

676

сет

преди 11 години

Бойко, защо не попиташ приятелчето си Цецко за часрния му ГДБОП, много интересни неща може да разбереш!

675

начо

преди 11 години

От няколко дни герберите повтарят, че нямало нищо лошо да се подслушват престъпници. В този случай съм напълно съгласен!

674

Анонимен

преди 11 години

За каква независима проверка на прокуратурата се говори,когато гр.прокурор директно докладва на бившия мр председател ежедневно за резултатите от нея.Всички тези "юристи",които са се настанили на различни места в съдебната система трябва да бъдат отстранени незабавно.А кой да го направи, когато ВСС е също подчинен на Б.Борисов и Цв.Цветанов.Престъпността е обхванала всички органи на управлението.Час поскоро трябва да бъдат извадени оттам,за да може да има щогоде реални резултати.

673

Do 860

преди 11 години

Съгласен

672

Анонимен

преди 11 години

Ако този запис е истина, има безспорни доказателства за престъпното управление на Б.Борисов и неговата шайка.А този т.нар.градски прокурор няма нужда да бъде задържан.Директно трябва да му предяви обвинение за престъпления по служба.Ето кой с помощта на администрацията на САЩ се готви да управлява още.Този тип е цинично нагъл,защото е сигурен,че задокеанските му господари ще му помогнат да фалшифицира изборните резултати.

671

Анонимен

преди 11 години

Сега слушах разговора а и гледам Милен Цветков ....ами какво да ви кажа , ясно се чува как Борисов говори по телефона с някой и описва случая и казва , че има несъотвествия в маршрутите на подслушващите бусове и ПИТА - МОЖЕ ЛИ ДА СА НИ ПОДСЛУШВАЛИ И НАС ....По ясно доказателство от това , че той самия се чуди дали е подслушван показва , че не е нареждал незаконни подслушвания.Не на подслушванията=не на БСП

670

Mary

преди 11 години

Какво не правят от БСП за да очернят Бойко,не бях решила за кого гласувам ,но този път ще гласувам за ГЕРБ!

669

ник

преди 11 години

За записа може да е използван телефона на Найденов без да подозира. Едва ли бил с кабели и микрофон, а ако е бил защо гардовете на тиквата не са го хванали. Цецо е знаел за срещата и е пратил екипа. Физкултурника е събирал информация и доноси за всички. Дори Боко - тиквата се страхува от него. Мисля, че Цецо пуска компроматите и държи Боко на къса каишка.

668

Анонимен

преди 11 години

Този който ги е подлсушвал е бил в помещението. Микрофона е бил на гъдите му, защото се чува и на трите записа пулсът му.

667

Анонимен

преди 11 години

Как точно от записа ти разбираш че ББ оказва влияние върху прокуратурата, по скоро има обсъждане на нейните действия, поправи ме ако греша