105

Анонимен

преди 11 години

Над пусто оставено след Вас, може да надградите само празно.

104

ха-ха

преди 11 години

лесно му беше на Борисов, когато всеки ден медиите му сваляха звезди от небето и не даваха на никой да каже гък против него. Я, сега да видим, как се привличат избиратели със селски вицове.

103

До 147

преди 11 години

Май си и по дърт и по *** !!! И ти личи ....И Май единственото което ти е останало е да лаеш и да се правиш на голям. като твоя шев Буда.......Но си личи че и ти си малко просто човече !!!

102

Анонимен

преди 11 години

Спинишев не е бил в казарма,той ако види цев на живо ще напълни прашките.Да не говорим,че ако стане гражданска ще е от първите проведено на паметника на съветската армия.

101

Голям смях

преди 11 години

До до 99.""""Да,на Станиша бащата е бил дърта номенклатура от ЦК на БКП и крадец на народни пари.21 милиона $,с повдигнато обвинение от Татарчев,но както знаем в червената ни съд. система другарите се прикриват взаимно,затова няма един осъден за окрадените милиарди в последните 20 год.""""ДОБРЕ,ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРБ ДА НАТИКА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В ЗАТВОРА................................................

100

ЩЕ ГО ПОМНИМ

преди 11 години

Управлението на неуспялата мутра и не успелия комунист от пожарникаро-пъдарското съсловие БУДА ще се запомни със ВОНЯТА около него...Където и да пипнеш излизаха ...Мишо бирата...Калинки..Кметове и министри без дипломи...с фалшиви дипломи...СМРАД И ЗЛОВОНИЕ НЕВИЖДАНО !!!.

99

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРОСТИЯТ НАРОД ОЩЕ ДА ВЯРВА НА ОТКРОВЕНАТА МУТРА РЕКЕТЬОР БОКО!

98

Голям смях

преди 11 години

Човекът искаше да ви каже само,че сме по-добре от Гърция.Гръцките пенсионери умряха от глад с 800 евро средна пенсия,пък нашите живот си живеят със 100 евро на месец.Българите лоши хора сте вие емигрирате.Седете си тука да вдигате потреблението,да плащате данъци и осигуровки и да осигурявате лукс на депутати и администрация.Само на една административна сграда има средно по 40 климатика-тока кой ще остане да го плаща?

97

до 122

преди 11 години

Лека,дядка,и моля те,направи една услуга на нас младите,не ходи да гласуваш на 12 ти,иначе окончателно ще ни изгоните от тази държава и ще си виждате внуците само по скайп.

96

Анонимен

преди 11 години

Vqrvate li na tozi mafiot

95

Анонимен

преди 11 години

добре, ***, понеже са мнозинство, отново ще изберат човека, на когото искат да приличат - необразован(значи *** и мързелив), не владее чужди езици (като повечето във вашия и моя вход), рита топка и лущи белот, слуша чалга и най-важното: не умее нищо. Това е средностаистическият съсед-злобар, правщ се на тарикат, все го набутва някой и т.н. Та това е герберът. Но кой ще се съгласи да стане министър?

94

СКОРО....

преди 11 години

Много скоро Цвъчко и Буда ще играят.... във .... отбора на затвора !!!

93

ВИНКЕЛО

преди 11 години

АЛОООООООООО БОКО АМФЕТАМИНА!ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ МУТРО ДОЛНА!СРЕТАНЕ ЗАЩО ГО БАВИШ ТОЯ ***!

92

восъчната фигура

преди 11 години

Добре са я докарали восъчната фигура на снимката. Докато пожарникарят някъде спи.

91

Анонимен

преди 11 години

Сбогом ГЕРБ!

90

Не става сравнение

преди 11 години

Не сравнявайте образован човек пък който и да е той - със гнусната *** от групировките в миналото БУДА....Не само *** но и крадлив...От къде е псевдонима БУДА ...за кражби на коли в Будапеща нали.....

89

цв

преди 11 години

ББ е *** ***

88

ще се запомни

преди 11 години

Управлението на другаря Борисов ще се запомни със Станишев!

87

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе, Тиква!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!МАФИЯ!

86

вас ист дас

преди 11 години

Цецо се побърка от ужас.Не се спря да обикаля посолствата като подклисар и да *** за помощ.Понеже е спец по ушите,тука няма вяра на никой,защото съди за другите по себе си.