31

ТТТ

преди 11 години

Кой сега е абсолютен престъпник г-н Цвък?

30

богат асортимент

преди 11 години

До М21ЕТ "герб-Буда" предлага на българите богат асортимент от Комунизъм, първо качество, севернокорейски тип!

29

Анонимен

преди 11 години

Флоров, Найденов и Аврамов поздравяват Цецо!

28

до бусман

преди 11 години

24Това е найважния въпрос, след като 45 години това беше фундаменталната цел на БКП и в името на тази цел бяха избити хиляди "вмрагове на народа" и бяха прохарчени милиарди /вкл. и пенсионните фондове/!И ти ми ми говориш, че Станишев лидера на БСП не би трябвало да ми отговори?!?Мнооого си зле , другарю!БСП е правоприемник на БКП и следователно носи пълна отговорност за всичко направено от БКП!!

27

Бързо реагиране

преди 11 години

Атентаторите в Америка ги откриха и заловиха за 2 дни след хиляди хора , нас ни разпитват по 8 часа за парлама и без да има резултат.

26

babavi

преди 11 години

Само дето само за теб, Цецо, се чудят дали да не ти повдигнат обвинение...

25

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

станишев е веновен, аз сам невинен.и костов е веновен ама той си знай

24

Анонимен

преди 11 години

Тази година прокуратурата има много материал за работа покрай ГЕРБ. Догодина всички гербери в затвора!Гарантирано от прокуратурата!!!

23

няма пари за онкобол

преди 11 години

За това няма пари за онкоболните, за майките и за пенсии. Защото цяла дузина държавни мутри пазят мутрата Цецо Лажецо! За сметка на нас, данъкоплатците! Тази бронирана кола, на снимката, струва 200 000 евро и гори по 30 литра на сто!

22

чичолин

преди 11 години

До М 21питай борисов, той още си пази книжката от БКП, затова напусна МВР, не се отказва от идеите на комунизма. поколението на станишев не е срутило комунизма.

21

тъпчо

преди 11 години

Не се напъвайте другари червени кхмери и проче пенсионери. Колко пъти да ви го набивам в *** кратуни, че избори се печелят с бюлетини бре!!! С писане по форумите не става! И вместо да лапате паричките на батко Кутев на халост, мятайте се по колите и марш при бабичките на село! Там с умиление можете да им разказвате/а те да се просълзяват/ колко убаво е било на Хаимбоаз.. И да си спомнят как един момък я задявал, задявал.....:))) Тука само се потите да пишете а ефекта нулев.:))

20

М21

преди 11 години

Виждам, че комуноидите, които иначе бълват глупости и квалификации на поразия, мълчат като риби по въпроса : "какво стана с КомунизЪма?"Другаре, вие сте просто едни жалки ренегати и само раздвижвате въдуха с дрънкане!!Може да ви вярват още само склерозирали, нещастни бабички!!Цъкайте минуси, цъкайте!Това ще ви остане!

19

Анонимен

преди 11 години

HEARTILY THANK YOU BIG BROTHER.

18

Ходжата и попа

преди 11 години

Къде е Маги ? / Боко Мишока де, къде се покри пак, да не трябва да ходим да му баем и леем куршум / .

17

бусман

преди 11 години

До М21това ли ти е единствения въпрос? станишев едва ли трябва да отговаря защо комунизма си е отишъл.. опитай втори въпрос да зададеш

16

Анонимен

преди 11 години

И, може би, "Станишев е виновен"?

15

М 21

преди 11 години

никой от БСП досега не е отговорил на въпросо "какво стана с КомунизЪма?"Следователно, щом БКП/БСП излъга народа по този фундаментален въпрос, то нейните обещания и преди и сега са въздух под налягане !!Можем много да говорим за актуалното отношение на БСП към Марксизма Ленинизма /идеологията, която те изповядваха от създаването си до 1989 г. и която набързо забравиха след това/, но нямам време!Нека отговорят все пак на горния въпрос, ако имат грам достойнство!

14

И не само кокалите!

преди 11 години

с разрешение на анонимен от номер 2Приключиха близо 8-часовите разпити на ексвътрешния министърСега е време Цецо да си почине в килията, където раиран масажист ще му разтрива кокалите. И не само кокалите!

13

директно към пандиза

преди 11 години

След 12. Май Цецо Сересето отново ще влезе в Столичната следствена служба, и повече от там няма да излезе. В смисъл, от там ще го транспортират директно към пандиза!

12

М21

преди 11 години

Питам за втори път!Към червените комуноиди имам само един въпрос:Вашият лидер Станишев каза, че винаги си изпълнявате обещанията!Не съм забравил / а и може ли да забрави човек/, че 45 г. обещавахте Комунизъм!Та питам: какво стана с КомунизЪма, бе другаре?? Тук виждам множество леви другаре и се надявам някой да ми отговори!В противен случай си играем на приказки и залъгалки за дечица малки!