12

Петър

преди 11 години

Тоя вече е интересен сигурно само на себе си. Костов и образование - какво общо. Виж лобиране на интереси продаване на интересите на държавата и народа - ДА, това е Др. Кософф, ама като вземе да се разспространява по някакви такива въпроси, дето нито ги разбира, нито някога са го интересували. Ами пусто електората треба да се лъже,и се напъва ***.Тоя смрад даде държавни гаранций за заема на американската AES, тоя мраз им подписа договора че държавата се задължава да (продължение)..

11

Анонимен

преди 11 години

Костов...комунист...комунист....

10

Анонимен

преди 11 години

Махнете го тоя драгалевски копанарин от сайта, че му миришат краката бе!Тоя *** не разбра ли вече, че БЪЛГАРИТЕ ГО МРАЗЯТ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!Какво се бута само да ни отвращава и да ни се повдига от некъпаната му глава бе! Тоя копанарин и на снимката мирише!

9

Анонимен

преди 11 години

Костов е вадил България от калта и ще го направи отново въпреки всичката злоба и помия, с която го заливат непрекъснато. Явно много ги е страх! Вярвам, че в България има умни и мислещи хора и те ще излязат да гласуват за ДСБ! Те искат да живеят като нормални хора.

8

Анонимен

преди 11 години

Крадливия *** пак се прави на интересен.

7

Ицо

преди 11 години

костов измъкна България веднъж от кризата и пак може да го направи.

6

Анонимен

преди 11 години

На този и всеки ден до изборите да му слагате снимката тук, пак няма да влезе в парламента.

5

Анонимен

преди 11 години

Това тук ми прилича на "лош материал", ама казано с други думи. Костов, конкурентноспособността и рушветаджийството не са едно и също,! Да ти кажа, че ти едва ли знаеш

4

Анонимен

преди 11 години

Костов е един невероятен наглец! Мисли си ,че като минава време хората ще забравят кой опозори и осребри демократичната идея !Жалко ,че съдебната система е компроментирана,иначе този" радетел" за образованието отдавна ще е в затвора!

3

Анонимен

преди 11 години

Въпреки, че ще гласувам за ДСБ на тези избори, при управлението си Костов направи две огромни мизерии на България - започна реформи в образованието и здравеопазването, които фактиочески ги съсипаха.Дотогава имахме сравнително добра образователна система и някакво здравеопазване. Сега излизат неграмотни от училиьще, а за обикновените хора здравеопазване няма, а живущите в малки населени места са оставени на природен подбор.

2

Анонимен

преди 11 години

Образованието ни изкарва и изкарваше ,ама ти циганино наряза и раздаде българската икономика на сулъо и пулъо!

1

Анонимен

преди 11 години

Политически труп.