15

Патриот

преди 11 години

Гледах за тия работи в ютуба ,става въпрос за някви 40 годишни девственици американци дето са пълни лузари и нещастници не могат да си намерият някоя *** в америка ,и изтърсват една камара пари пред едни такива "фирми" измамници дето ги запознават с някви селянки дето нямат нищо общо с тази на снимката ,в най-добрия случай са някви посредствено изглеждащи жени да не кажа грозни,ама ония някви отчаяни *** пълна скръб,тъжна картинка!

14

Анонимен

преди 11 години

"На пазар за булки в бившия СССР"Хахахахахаха абе тея британци големи комплексари били ,грамофонат плоча за СССР и тъпизмите още я въртят.А да ги питам като им взеха "Челси" на кои бог почнаха да се молят!

13

до 25

преди 11 години

Чакаи малко!Как тънат в мизерия?Сигурен ли си защото в един момент взимаха по 2000 лв ,а аналозите им от България по 800.Като сметнеш и по ниските цени на стоки ,горива ... Поне 2-3 пъти по-богати са от нас , единствено пиянките дето са нещо като наще клошари те са в мизерия ,но е по тяхно желание.Поне като ги говорите такива ала-баланици давате ли си сметка ,че има около 500 000 имота на руснаци в България !

12

Анонимен

преди 11 години

Поредната статия която трябва да докаже колко велики са тея великобританци и що за *** са Украинките и изобщо хората извън великобритания.Нещата са яко шит!Дори най-грозните украинки или руските могат да станат миски в Англия,в случая са хванали някакъв си халф-проститутски сайт дело на същите Великобританци и развиват псевдотеория.Ако вървим по тая логика ,ще стигнем до извода ,че в Холандия женте трябва да работят като ***

11

Анонимен

преди 11 години

Народа на най-богатата страна на всички видове природни ресурси в света, тъне в мизерия. Малцина комунисти и техните близки тънат в охолство на стойност милиарди долари. Това е последицата от комунизма и това са комунистите - хора унищожаващи собствения си народ. Нашите комунисти са съветски ученици. Гласувайте за всеки, който поискате с изключение на комунисти и турци. Тогава имаме шанс.

10

Салахадин

преди 11 години

Това все пак е Украина уточнявайте!!В Русия не е точно така и не е мизерия.Руските "македонци" както им викам аз,сами са си виновни за това дередже!!!Като се правят на независими и чужди,така ще е!!!И не е толкова зле откъм пари просто наистина мъжете са им некадърници и алкохолици!!

9

пффффффффф

преди 11 години

Аз предпочитам украинка, от колкото българка. Те всички си мислят, че всичко ще й идва наготово от "принца на бял кон". Да не говорим, че 90% ги мързи да вършат къщната работаТа не знам какво ми ги пропагандираш БГ мъжете. Като БГ жените са големия ***.

8

Анонимен

преди 11 години

15ти, тук става въпрос за рускини, не обиждай нас българите.

7

Анонимен

преди 11 години

Попийват добре, бият се мъжки.

6

Аз

преди 11 години

Еми то за западнярите ние сме нищо - имат ни за роби и втора категория хора, отдавна сме продадени от политиците ни на западните им господари, и добре че в Украйна и Русия все още има будни хора за разлика оттук! :(

5

Stel

преди 11 години

Не забравяйте, че красотата е преходна, младостта също!

4

Анонимен

преди 11 години

Украинките и рускините наистина са красиви, НО освен за секс за друго не стават ... ментално увредени са, мислят само за повърхностни неща и мръсотии същите са и мъжете там ...и въобще всичко, което е живяло в комунизъме доведено до положение на скот.

3

Ну погоди

преди 11 години

Хехе, рускините са страхотни красавици ... докъм 25 ;-DАнглоамериканците ги чака голям шок при превръщането им в тетки :( Със здраве да си ги ползват...И май не са чували какъв е процентът на спинозните в Украйна... и къде е Чернобил.

2

юнака

преди 11 години

и в гр.Стара Загора има такъв пазар но там се търгуват копанарките,едни избилосани напудрени, на битака става пазара ,мисля че май месец беше събирането,харесваш плащаш и я вземаш.

1

к

преди 11 години

Свежа славянска кръв за застоялата англосаксонска нация.