82

Гюро Михайлов

преди 11 години

Май забравяте кой е ББ: На 13 септември 1991 година той основава фирмата Ипон-1 ООД. През 90-те години той има участие и в редица други търговски дружества с различен предмет на дейност. В някои от тях Борисов работи в тясно сътрудничество с Румен Николов (Пашата), Младен Михалев (Маджо), Алексей Петров (Трактора) и други личности от сенчестия бизнес. В тази връзка е определян в периодичния печат като висш служител от средите на СИК. Цецо е дясната му ръка.

81

Анонимен

преди 11 години

То се вида.Пръмова,Станишев,Местан и Волен озверяха.Предлагам герб да се откажат от изборите.Тези четиримцата,ще ни оправят,няма да има подслушване,ще взимаме много пари ,а може и мвр да закрият-за какво ни е?

80

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата да подхваща всичките герберастчета, които се гавриха с хората почти 4 години. Всички без изключение. Да им спретнат едни хубави проверки. Да им лъснат задниците, как с една заплата по 6 апартамента нагрухаха. Как се става милионер и милиардер от заплата, та била тя и министерска. Всички са клиенти първо на прокуратурата, а после на затворите в България.

79

ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

На детектор на лъжата и постоянно да бъде подслушван

78

Анонимен

преди 11 години

Ako B.B.se beshe distanciral ot CV.CV.samo che predi 2 godini,sega niamashe koi da gi butne GERP.p.s.I S.DIANKOV

77

ТPE3BEH

преди 11 години

Станишев и Кунева се пеняват постоянно против ГЕРБ и вадят от ръкава измислени скандали, с които замерят предишното правителство. А рейтинга им пада ли пада...Скоро Кунева ще е на прага да не влезе в следващия парламент и очаквам да получи едно рамо от ДПС с контролиран етничеси вот...

76

Спонги

преди 11 години

До ТPE3BEHБойко ти ли си. Пич, знаем ти мнението. нали затова подслушваше министрите си, дори Трайков каза, че нямал нищо против.

75

пепо секса

преди 11 години

Цецоооо,хубавецо.Ако ти лъжлъо,прибирайки се отруден в къщи(е не знам в кой от многото ти апартаменти имаш за дом),но знаеш ,че *** ти саминка в къщи,и видиш снажен млад мъж,да излиза от вас оглеждайки се,ще тръгнеш доказателства ли да събираш за евентуално прелюбодейство,или ще я гепиш моментално за невярната гушка?Що се имаш толкова хитър наглецо?Като обвиняваше лекари,предварително за престъпници,без да е завършило разследване,доволен беше,а?Политически труп си,и ще трябва пак да отгова

74

Много нагли !

преди 11 години

Какви предпоставки, бе ! Колите били засичани навън на видеозаписи, когато по документи са в гаража. В денят, когато Гейлорд изнесе сигнала, шефчето на службата изтрило информацията от компютрите на службата..Герберите какво искат да им покажат? Документи за незаконното подслушване? БАСИ НАГЛОСТТА !!!

73

Анонимен

преди 11 години

До вероятноНай-вероятно няма да има доказателство за вината на Цветанов, това може да стане само ако една дузина бушони пропеят, но и без преките доказателства, той трябва да се отегли от политиката. Е, лошото е, че това важи за моралните хора, а политик и морал са две несъвместими понятия!

72

карфуря

преди 11 години

тоест изведнъж се намериха доказателства, правдата и занонноста възтържествуват. не се изморихте от мероприятия ей. направо давайте власта на следващия и да се приключва, да не хабим кинти за избори..

71

хи-хи-хи

преди 11 години

Цвъки, пич - предпоставките са достатъчни ти да влезеш в затвора.Да те светна - по закон контрола и отговорностите свързани с работата със СРС-та е лично твоя отговорност. Констатациите в проверката са пределно ясно - липса на какъвто и да е регламент, който ти е следвало да разработиш и издадеш.Останалото е бла-бла. А ако не си го схванал твоята свърши. Нито Тиквата, нито ЕС ще допусне доказано компрометиран субект да стане пак министър.Сори пич, и бай-бай. Дано Цацата те вкара у кауша

70

Анонимен

преди 11 години

А какво стана с облога? Кой ще стане обикновен гражданин?

69

2/3 от нещата верни?

преди 11 години

Кака Кета живее на улица "Кокиче", на 30 г е и прави секс с комшията. Първите две неща са верни(2/3). Пита се какво е правила кака Кета?

68

ТPE3BEH

преди 11 години

Който има нещо да крие и има нечисти намерения, той се притеснява от подслушване, СРС-та и контрол!Вижте кой скача против подслушването и си водете изводи!

67

Спонги

преди 11 години

Ха ха ха ха ха . Когато имаше предпоставки за подслушване без разрешение, ЦЦ обвини едни лекари, че са убили дете, а те направили аборт на една малолетна ***. После същият титан на мисълта каза, че имало "Обосновано предположение", че Хизбула били извършила атентата в Бургас. Е, каква е разликата между предположение и предпоставка. Никога няма да схвана защо хората с нисък коефициент за интелигентност си мислят, че когато лъжат другите с по-висок IQ им вярват.

66

ЦВ.ЦВ.-ГАД МРЪСНА

преди 11 години

А МИШО БИРАТА.КОЙ "ЗАКАЧИ" БУДА НА СЛУШАЛКИТЕ НА ЦВИНОКИОКИОВОТО МВР - ТОВА Е САМИЯТ ЦВ.ЦВ. И ТОВА ЛИ НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО ПОДСЛУШВАНЕ. ХАЙДЕ ЦЕЦКО - ДИМ ДА ТЕ НЯМА. ОС*РАН СИ ДО УШИТЕ. ЕС НЕ ЩЕ АВСТРАЛОПИТЕЦИ.

65

Анонимен

преди 11 години

До АнонименГрешиш, те никога не са били извън властта!

64

вероятно

преди 11 години

Ако прокуратурата не докаже със солидни доказателства,че лично Цветанов е нареждал незаконни подслушвания,ха познайте кой,кой ще осъди и то с пълно право за клевета.Гледах пресконференцията и за пореден път се убедих в меко казано некомпетентността на прокуратурата.Излизаш и казваш ясно-има ли незаконно подслушване или не,а не излизаш с предположения и вероятности,защото това е сериозно нещо и не бива да се хвърлят димки.Пълна излагация.

63

Петър

преди 11 години

Не се търпи такава наглост , сто години затвор са малко за Цветанов и Борисов , мизерия и тотална диктатура , през 21 век и в страна на ЕС , това не се търпи.