255

DO 274 i 292

преди 11 години

ETO TOVA E PROBLEMAT NA BG - S TVOETO CHASTNO I EGOISTICHNO MISLENE. A, KOI OBUCHAVA I SAZDAVA NAI-DOBRITE BG SPECIALISTI? SIGURNO NOV BG UNIVERSITET.

254

Темерут

преди 11 години

До 309: Не си прав, и сега ще се обоснова защо: Ако въпросният Харалампи, беше забогатял от труда си, никой нямаше да му се дразни, обаче случаят му далеч не е такъв!

253

Анонимен

преди 11 години

Има пряка връзка - колкото по мързелив е човек, толкова по завистлив е. Абе българи, какво да ги правиш.

252

ха ха

преди 11 години

Малиии, днес.бг, моля ви се не пускайте такива статии, защото тука метериалът като чете за богати и получава гърчове. Показвайте само клошари, че да им се вдига самочувствието на тукашните "писатели", че и те душа носят..

251

Анонимен

преди 11 години

Човека направо каза "абе що не го дух*те" и е прав. Напълно. В България се счита за срамно и неморално да си богат няма значение как си забогатял. Американската мечта: Да стана богат като онея милионери.Българската мезта: Онея милионери да станат бедни като мене.Е кажете ми може ли страна с такива мечти да върви напред?

250

Анонимен

преди 11 години

Това име Левон сигурно е поарменченото на Леви.Резултатът е този нагъл хибрид.

249

321

преди 11 години

"...да бъдат с нас през целия си живот..."

248

bla

преди 11 години

V Germania zaplatite na golemite manageri sa publichno dostupni, zashto ne i v BG?

247

Българин

преди 11 години

Като са си твоя работа, защо все гледаш да ги въвираш в очите на хората? Дотолкова ли си комплексиран, Левончо?

246

Анонимен

преди 11 години

Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в Кремиковци АД и в Централния институт по изчислителна техника. - това е извадка от УикипедияПросто банкер та дрънка. Химикът разбира от банкови дела, архитектът - от сметосъбирачни машини, а пожарникарят - от държавно управление. Затова сме последни в Енвропа и по доходи и здравословна среда и по качество на храните.

245

boicho.boichev.7

преди 11 години

А огромната ти заплата няма нищо общо с огромните лихви, които съсипват българите нали?

244

Анонимен

преди 11 години

Намерил село без кучета......

243

дс

преди 11 години

и този е от ДС - ченге, само дето е малко по-умно от останалите

242

Анонимен

преди 11 години

Всичко, което съм постигнал, съм постигнал с труда си, с уменията си, с някакъв житейски късмет, ако искате."Пусти Калашник да прещрака...

241

boicho.boichev.7

преди 11 години

Като гледаш Хампарцумян, как да не гласуваш за Сидеров?

240

boicho.boichev.7

преди 11 години

"нА лЕВОН ЗАПЛАТАТА НЕ МУ Я ПЛАЩАТ ГРАЖДАНИТЕ..."Кого лъжеш ,пезевенк?Плащат му я точно гражданите с безбожно високите лихви!

239

До Prof

преди 11 години

Че нацията е проста съм напълно съгласен, Освен проста, обаче е и завистлива и гнусно мързелива. На Левон заплатата му я плащат собствениците на Unicredit, не идва от държавата и не му я плащат гражданите, че да имат претенции той колко много пари изкарвал. Да изкарват и те! И аз като работя в частна компания и ми плащат 18 000 лв. месечно, и аз ли съм виновен, че имало бедни и че заплатата на професорите в Бан била мизерна, а????????? Не, нямам нищо общо с това и затова никой няма правo да ми прави сметка на парите!

238

нахалството

преди 11 години

Този така наречен "банкер" може ли да каже какво банкерско е учил??? Защо един управител на банка трябва да взима такива пари - нали те се получават от лихвите върху кредитите и банковите такси за преводи, внасяне и теглене на лични средства. Представете си Шефът на съда или на прокуратурата така спокойно да заявят че взимат петцифрена заплата, а не шест??? Та те поне са учили нещо и го прилагат в практиката. Всеки търси помощ от полицията, съда и прокуратурата, а банките са само грабители.

237

Темерут

преди 11 години

Тоя, ако продължава така да се изцепва в публичното пространство, може да бъде напълно спокоен, никой няма да го поръча, просто един хубав ден хората ще му откъснат главата насред улицата!

236

работещ

преди 11 години

Не е важно колко пари взима,по-важното е,че т.нар. едър бизнес осигурява хората на минимална заплата и когато утре се пенсионират ще се види какви пенсии са получили,нищо,че когато са работели са взимали по 700-1000лв.заплата.Българският бизнес е толкова далеч от европейския,колкото и управлението на страната е далеч от европейското.Да оставим условията на труд,отношение към работещият и пр.Да не говорим и какво произвеждат-сирене без мляко,салами баз месо.Къде е контрола на държавата?