111

Неанонимен

преди 11 години

Ти да видиш ГЕРБ се загрижили за вота на левия избирател!!!А що се касае до компетентността, ГЕРБ ще остане в историята като единствената партия неразбрала, че в света има финансово-икономическа криза и въпреки това се явява на избори без кадрови потенциал, способен да управлява. Докараха им един феодален ковчежник, а с него дойде и кризата. И сега пак се надяват някой да гласува за тях!

110

Българин

преди 11 години

Видяхме и вашия финансов министър на какво е способен..... група *** сте всички герберасти.......... хайде сега пътувайте...

109

до 127

преди 11 години

нещо бъркате детето на луцифер ви е вожд-будинчо мишката

108

Коко

преди 11 години

Едно тъпо мнение, на едни *** гербери. Станишев най-добре разбира гласът на улицата. На никой друг политик не му стиска.

107

до 128

преди 11 години

и как изгърмя щото доколкото знам е оправдана на всички инстанции

106

до 111

преди 11 години

извинявам се 125 се отнася за 112 ,ама като ви чета ,май не съм сгрешил,а ти 111 като вие герберугите все бсп ви е в главата вие какви кадри имате -калинки,миро ,лъчо мозъка ,цвъки и буда ,присмял се хърбел на щърбел

105

Анонимен

преди 11 години

"Никой в ГЕРБ няма финансовите умения на Орешарски" - сух излезна от схемите за точене на ДДС, само бушона-Мургина изгърмя ...

104

бг

преди 11 години

АБЕ *** БСПАРИ.....НЕ РЗБРАХТЕ ЛИ 4Е 4Е СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ДЯВОЛА АААААААААА....КОЛКО О4И ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ЗА ПРОЗРЕТЪЕ НАИ ПОСЛЕ ИСТИНАТА ЗА КОН4ИНАТА НА БСП ИЛИ СТЕ ПОСЛЕДНИТЕ МАЗОХИСТИ КОИТО САМИ СЕ ОПРАВЯТЕ АААААААА..НЕ МИ ПУКА ЗА ВАС........

103

тя

преди 11 години

Моля заглавието да бъде променено в правилната МУ форма, а тя е :"Станишев се самооцени като фин и нежен за премиер"

102

до 111

преди 11 години

като гледам какви ученици излизат с какви знания,обноски и поведение и тези заплати на учителите са им много,нали ги гледам учителките или в критическата вечно намръщени ,ако ли пък не пак намръщени щото недо...ни и не беше със станишев ,а с даниел вълчев,не съм от герб та да ме хванала амнезия

101

преди 11 години

Герб споменават по-често Станишев отколкото БСП.Тази герберастка тоталитарна двулидерна партия отвращава! А в последно време се забелязват и платени писачи "атакисти" и "яневисти", кой нормален човек би писал нещо позитивно за тях, особено за лизача янето!Будиста къде изчезна?

100

Иван

преди 11 години

Така му изнася на господин Орешарски. Той народа за баламурници ли ни има ?Та не вижда ли какво стана с Ирландия ,Гърция ,Испания,Португалия Италия а сега и с Кипър .Финансов министър да твърди че няма световна криза или по скоро не иска да признае постигнатото за да се справим с кризата от ГЕРБ.

99

до 122

преди 11 години

Освен това лекето от световната банка се държеше арогантно с всички .

98

гербер=глупомер

преди 11 години

" на учителите и им орязаха"увеличиха заплатите.За разлика от мутренското управление което с чужда пита помен правеше.И накрая нищо не увеличи!

97

Smurf

преди 11 години

Не знам дали нещо е забравил Орешарски но Дянков забрави че в България се опитват да живеят и хора

96

ll

преди 11 години

До чочоЧочо, не разбра ли, че Станишев не е казвал такова нещо. Определили са го за такъв, след като е преложил Орешарски за премиер.

95

чочо

преди 11 години

Антикомунист съм до мозъка на костите си,но не мога да не адмирирам Станишев за изявлението му.Според мен трябва да си много силен,за да направиш това предложение.А що се отнася до Орешарски -мнозина са забравили или въобще не са разбрали,че именно той бе основна фигура от екипа,помогнал на страната ни да се съвземе след провала на правителството на жан Виденов.

94

4

преди 11 години

Само смело напред гн Цветанов,няма един които да заслужава даве замени на изборите нито теб нито гн Борисов така че спокойно може да напирате за власта,всички други особено тройната коалиция костов сидеров товаса доказани поми.и със български паспорти,ако бяха в друга държява отдавна да бяха изгнили по занданите,но вие не требва да им простите.Особено на превратажии посочените одггоре.Само ГЕРБ.

93

Анонимен

преди 11 години

на българина само герберастко управление му се полага идва му тамън на на празната картуна

92

ха ха ха

преди 11 години

Тиквата Буда показа , че всеки може да е премиер--картофи , филия мас и първа част на "Винету" са предостатъчни...Гербери , бягайте по дупките , откъдето изпълзяхте преди 4 години!