162

дедо

преди 11 години

До adriana.dimova : Уважавам мнението на всеки,още повече на хубавите дами... :))) Но за мен ГЕРБеризмът=комунизмът,а и фактите го доказват-в ГЕРБ са все ченгета,бивши членове на БКП и за цвят малко мутри,спортисти и физкултурници...И тук слагам точка.

161

Анонимен

преди 11 години

Aman ot reklami

160

ББ

преди 11 години

И дедо Мони беше ***!

159

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ ОТ КОЙ СА ОТКРАДНАЛИ ПАРИ, ЧЕ СА ТОЛКОВА ЩЕДРИ ??? ДА НЕ БИ ГЕРБ ДА Е НЯКАКВА ФИРМА И ДА ИЗКАРВА ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА И ДА ЗАДЕЛЯ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ???

158

Анонимен

преди 11 години

Никога вече Герб и Борисов!

157

pimpalicious

преди 11 години

След едни от най-тежките четири години в модерната история на БЪлгария и след всичките тези протести, които изкараха хиляди по улиците - все още не мога да разбера как има хора, които защитават ГЕРБ?

156

Анонимен

преди 11 години

има го с помощта на парите на данъкоплатците, а не " с помощта на" Герб....

155

444

преди 11 години

ГЕНОЦИДА В БЪЛГАРИЯ ГО ИМА С ПОМОЩТА НА ГЕРБ !!!!!!!

154

Анонимен

преди 11 години

когато БСП и ДПС купят нещо с парите на народа - ЗА НАРОДА , тогава ще гласуваме за тях. Засега ще гласуваме за ГЕРБ.

153

Анонимен

преди 11 години

Като видя този наглец и получавам разстройство.

152

Анонимен

преди 11 години

Бюджета = данъци от народа . Начин на изразходване - БСП - ДПС - кражба , ГЕРБ - високотехнологична апаратура.

151

Анонимен

преди 11 години

В момента слушам Станка Златева по БТВ и немога да се побера в кожата си. Може ли такава наглост, глупост от ГЕРБ. Вижда се от разговора , че тя не иска да се кандидатира за парламента, няма желание. Това е престъпление от страна на ББ и ЦЦ , само и само за няколко спечелени гласа да я употребят, да унищожат един достоен човек. Тя в парламента ще бъде комплексирана. Искрено се моля да се откаже. Да не участва в игрите на доказали се самовлюбени комплексари.

150

Анонимен

преди 11 години

МУТРИТЕ НЕ СПИРАТ ДА СЕ ХВАЛЯТ - СИГУРНО ПАРИТЕ СА ОТ ЛИЧНАТА СМЕТКА НА ТИКВЕНИКА

149

XAXAXA ПОСМЕШИЩЕ

преди 11 години

Майки говорят на децата си.Учи мило учи ,че ако не учиш ще станеш *** *** като този на снимката и ще ти се пресмиват .

148

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА!!!

147

дедо

преди 11 години

До adriana.dimova : На 71/седемдесет и една /години съм,но явно няма да си паснем не възрастово...Какви идеи може да имат един "бивш" член на БКП,мутра и пожарникар,Физкултурник,партиен секретар,ВИФ,ПУЦ и пр.Язък ти за убавината,ама то в България убавите ябълки ги ядът свинете...пп.Извинявам се за лошите думи,ама пак съм прав.

146

до другарите

преди 11 години

Тук другарите се надпреварват да кажат , че било с техните пари ...Другари спокойно не е с вашите пари , защото като седите и плюете в нета по Борисов , може да изкарате пари само за вас от Позитано , но за тези пари данъци не плащате . Второ с вашите , а и нашите пари може да претендирате за гьола в Белене - там отидоха 2 млрд от българските пари , а този Циклотронен комплекс основно се е построил с евросредства благодарение на екипа на Томислав Дончев който е договорил и са му одобрили парите

145

Анонимен

преди 11 години

Варна циклотрон НЕ яде, циклотрон сметки НЕ плаща ! ГЕРБ= геноцид за България !Никога повече герб !

144

FOTO

преди 11 години

MYTRA HA PORTRET S GAZA NAPRED

143

2

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.