94

Курнелийо не си прав

преди 11 години

Курнелийо , ***, знайш ли колко струва един учебник за висшистите - минимум 200 лева е колко се плаща на ден за курс за продължаване на квалификацията - По 60 лева дневно се плаща, другарко, а курса е минимум 3 месеца и трябва да го завършиш , за да си на нивото на професията си. Нали искаш висшистите да стоят в България, защо ще им вадиш душата, та да бъде както при Социализъма - висшистите да са бедни. За медицина , която се учи 5 години , всяка година се плаща по 5 хиляди лева.

93

БСП

преди 11 години

са еб*си капиталистите и в червата си.Сега ръсят заучени лозунги, а вие им ср връзвате.

92

7

преди 11 години

До Мартин-И това е умно!

91

7

преди 11 години

До Анонимен83-Браво!Едно от малкото умни мнения!

90

Мартин

преди 11 години

И още нещо. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН парите ми да отиват за многодетните ***. Искам и възможност да мога да се откажа от плащането на пенсионни и здравни осигуровки. Понеже парите от тези два фона винаги се папат и не стигат до нас, когато ни се наложи

89

До 98

преди 11 години

За какво са ми два коня, моля?По-добре да храня само силния слабият очевидно върши по-малко работа.

88

ГОСПОД

преди 11 години

Ако имате два коня - единият слаб и хилав, а другият - силен и здрав - кой ще натоварите повече?

87

чуй Кор..нелийо

преди 11 години

НИКОГА ВЕЧЕ БСП!

86

Анонимен

преди 11 години

Над средната заплата от 800 лева 50% данък. Иначе България ще заприлича на Бангладеш с 90% роми и гладни и 10% от банкери и реститутки.

85

До 93

преди 11 години

+ 1.

84

Анонимен

преди 11 години

Курнелийо, тоя мозък всичкия ли е твой или си взела и назаем?С отпадането на плоския данък точно тия , които сега пълнят хазната - висшистите и хората от средния бизнес , ще минат в сивия сектор. Точно от вашата П-група има хора с малки бизнеси, които въобще не плащата данъци. Хайде дайте отчет да ви видим фирмите, червени пиявици!

83

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за партия, която ще запази плоския данък. При прогресивен данък автоматично хората с над около 500 лева доходи ще бъдат облагани повече. Аз вземам 2500 лева заплата и при прогресивен данък ще трябва да плащам вместо 250 - поне 750 лева в зависимост от процента. За тези, които вземат над средната работна заплата ... замислете се преди да гласувате за БСП.

82

Ко Нинова

преди 11 години

Другарко, К Ние, висшистите трябва непрекъснато да учим, защото при нас е задължително ПРОДЪЛЖАВАЩОТО образование. Това го пише във всяка Наредба за следдипломно обучение. Така че, другарко К, ние учим непрекъснато и с парите от втората работа си плащаме за курсове, за учебници и затова имама против, да се отмени плоския данък.Ти ако си останала с учебниците, с които си завършила Рабфака , то си е твоя работа. Умница??

81

Мартин

преди 11 години

с отпадането на плоския данък всичко пак ше влезне в сивата икономика. Никой няма да има интерес да се осигурява на висока заплата.

80

Корванелия да чуе

преди 11 години

Другарко,Корванелийо, висшистите, сега са с НЕСЪОТВЕТНО ниски заплати спрямо това, което заслужават като граждани в ЕС. Та на тия хора им се налага да работят на две-три места , за да си закърпят бюджета и да си изхранят СОБСТВЕНИТЕ деца и да ги ИЗУЧАТ.Затова, когато плащат от надниците си тоя плосък данък , не им се налага да се крият, докато работят, както БЕШЕ при СОЦИАЛИЗЪМА, другарко.Та тия, богатите, няма да плащат данъци, защото и ножа е в тях, и сиренето е в тях.

79

Да си кажа

преди 11 години

До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Поверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?

78

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ упрекваха БСП за плоския данък, а икономиката се развиваше бързо.Сега не искат да го променят.В условията на дълбока криза и невижданото в най-новата ни история масово обедняване е наложително плоския данък да се модифицира(оптимизира) така,че да се реализира обществената солидарност,като гражданите с по-високи доходи да поемат повече от данъчната тежест.Икономическите дадености определят и данъчното законотворчество.ГЕРБ нито са десни,нито са леви,а са всеядни само и само да се харесат на публиката.

77

До 79

преди 11 години

+ 1.

76

Анонимен

преди 11 години

Плоски са само хотелите на Сънито,на данъчните измамници!

75

_|_

преди 11 години

Големи социалисти за равни права станаха всички.В момента, в който малко се отлепите от дъното, ще запеете друга песен.