67

Да си останем свине!

преди 11 години

Защо не? Нима Бойко и Цецко са по-умни или образовани? Нима могат нещо полезно?

66

Анонимен

преди 11 години

Това е мозъчния потенциал на ГРОБ, борци, мутри, боксьори, *** и калинки - фауна!

65

до 101

преди 11 години

" Не бива всеки неуспял в нещо друго, но станал известен по някаква причина, да иска да става политик".Станка ли не е успяла?Ами онези лай.. Йоана,Дончо и не знам си кой,какво се бутат.Станка е супер открит и честен човек.Ако може повече хора като нея да влязат в парламента,има голяма надежда за България.

64

101

преди 11 години

Груба грешка, Станке, ама много груба! Не всяка работа става за всеки, особено пък политиката. Не бива всеки неуспял в нещо друго, но станал известен по някакава причина, да иска да става политик. Това би трябвало да е отговорна работа за компетентни хора, не параван. Не всеки, който иска да направи нещо хубаво за България става за политик. Симпатизирам на Станка, но считам решението и за безкрайно глупаво!

63

Анкетата

преди 11 години

Излага ли се Станка?Да +Не -

62

ЯЯ

преди 11 години

4-ри години един "мъжкар" с ръце на педю и с осанка на Зевс ни клати и магистрали прави за народа пет пари не даде.

61

lp]

преди 11 години

станка е велики играч на тепиха,но съм гледал интервюта с нея и виждам , че нивото и на изразчване и начина , по който се сърдеше са като на 11 годишно момче на което са му взели играта. В залата -Да , но като депутат- така ли няма кадри. оффф ще си стягам куфара

60

batevale

преди 11 години

Станке,Станкеее, този тепих не е твоят...

59

Иван

преди 11 години

Правилно се е насочила. За депутат мозък не се иска само наглост трябва и да си крадлив.

58

Анонимен

преди 11 години

STANKE-E-E, VIJ KA IZPOLZVAHA STOI4KOV. ZA6TO ISKA6 TOVA???

57

Не проумяхте ли...

преди 11 години

Споко тя няма да влезе в парламента просто PR-те на ГЕРБ източват високата и популярност. Това си е политически трик, пълниш си листите със свестни, умни и честни граждани но на първите места си слагаш партийните ***.

56

Точен

преди 11 години

Алчна за власт маймунка. Какви качества има тя за политиката ? Какво може ? От какво разбира ? В какво е компетентна ? От спорт ли разбира ? От управеление ли ? Ходи, биха я, набиха я, после рева, успокоиха я и айде сега в политиката. Свинка грозна !

55

ЯЯ

преди 11 години

Хвала и поклон на спортисти, но не всеки спортист е потенциален политик. Физическата даденост е различна от умствената.

54

Анонимен

преди 11 години

абе разбирам го момичето, баш си е за тая партия. пък и депутат си е професия. иначе кво да прави. школи по борба ли. хм. що ли и трябва на баир лозе. като в парламента си е килипир.

53

bobo

преди 11 години

gerb se podigravat s xorata. aco imat dupe da izdignat camata,ste gi priznaya ¡¡¡

52

Анонимен

преди 11 години

Станке, не се излагай! Не падай на нивото на Герб!

51

Така мисля

преди 11 години

Трябва да имаме безспорни национално ивестни лица, които да радват целият народ и да работят това за корто имат талант. Влизането в рдна или друга партия на подобни хора е удар срещу националният дух, защото вече сме почти д смърт разделрни и почти нищо общо не ни остана !

50

Анонимен

преди 11 години

Станке, защо ти е да си цапаш името, което си градила цял живот?

49

Анонимен

преди 11 години

Лисане, Станка е велика личност на тепиха. За законите ни трябват образовани хора, да умеят дори и да се противопоставят понякога. Тя ще бъде послушната пионка.

48

Анонимен

преди 11 години

Това е ГЕРБ, ще използват всякакви средства дори и да унизят хора , само и само да спечелят повече места в парламента. Станка Златева не е на ГЕРБ тя е на целя народ и докато е време най- достойно е да се откаже. питам се какво ще прави в парламента, както предишните само ще вдига ръце. Тя е златна за нас, но за политиката ще бъде употребена. Тя самата няма да се чувства комфортно в парламента. Може би НН е права в парламента трябва да са хора над 40 г., хора зрели видели много от живота и знаят