128

от София

преди 11 години

До Плевенчанин-Приятелю,не знам как и кой ви управлява,но да нямате хотели /с изключение на 3-4 скъпарски/ е голям резил!Язък за хубавия град!

127

Анонимен

преди 11 години

Сергей Станишев се страхува, че в хода на предизборната кампания, ще излезе потресаваща информация по отношения на българската енергийна мафия. В тази тема има замесени лица от ГЕРБ, но Станишев бърза с изпреварващ удар да парира това, което предстои, обясни Янев и подчерта, че е виждал как БСП са търсили враг с партиен билет. Знам как Румен Петков е поръчвал СРС-та на Румен Овчаров и обратно

126

ДА!

преди 11 години

ИМАШЕ ЕДИН МОМЕНТ КОГАТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЧЕ МВР ГОРИ КНИЖА - ДА НЕ БИ ДА Е ТОВА = ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ Ц.Ц. Е ТОЛКОВА СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДАННИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ МНОГО ЯСНО УНИЩОЖЕНИ СА

125

Анонимен

преди 11 години

На Сидеров да му отпуснат една стая с камера, да си бърбори. Тоя като излезе сред хора съвсем откача.

124

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам всички политици с песента "Вземи огън запали ме"

123

Анонимен

преди 11 години

Сигналът за подслушванията, който вчера обяви Сергей Станишев, е съшит с бели конци, той е фалшификат и в него имат участие и бивши служители от системата на МВР и на ДАНС. Този сигнал беше предложен и преди около 10 дни срещу заплащане на експерти от РЗС. Гузната съвет на Сергей Станишев тежи няколко тона, като изкарването на сигнала с подслушванията е негов опит да парира последствията от собствените си действия, каза лидерът на РЗС. Според Янев съвестта на Станишев е гузна, защото именно той е разрешавал по време на своето управление внос на ядренно гориво от Русия, което е забранено от Евр

122

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен122-и не са само тия!ГЕРБ е пълен с бивши милиционери,хора от ДС,полицаи,бивши комунисти или техни деца,а за мутраци-да не говорим!

121

Анонимен

преди 11 години

И Герб и Бсп ще изпитат народния гняв !

120

Анонимен

преди 11 години

СЪД ЗА БУДА И ПОЛИЦЕЙСКАТА МУ ХУНТА

119

Анонимен

преди 11 години

126 кво е направил смешен ве, на Петя Кузева направо и беше неудобно от тоя клиун Сидеров, докога ще го траят и неговите не знам.Пълен ***.

118

Атакист до 119

преди 11 години

"Цирка" на Сидеров направи смешен Сашо Диков и ибрикчията на Нова тв си замина подвил опашка. Ей това стана.

117

СОЦСИГНАЛ

преди 11 години

Току що виждам през прозореца една кола с антена и един младеж със слушалки на ушите, Тоя само мен подслушва, няма начин...а ама нещо гледам се поклаща в такт...не знам ама...или подслушва някой , или слуша музика...Прав е Станишката, опасно си е да живееш в страх, че някой може да чуе нелицеприятни неща и да ги оповести на електората

116

АНАЛизатор

преди 11 години

Ако това е стратегията на Станишев да спечели електорални единици,да не се сърди после за негативния си резултат на изборите.Как ще се докаже,че Цветанов е наредил подслушването на някой без да има заповед или документ за това?Ако е правено подобно нещо,то е по такъв начин,че поръчителите ще останат неизвестни.Защо политиците продължават да ни третират като марули и да очакват,че ще се вържем за пореден път на въдицата.

115

Анонимен

преди 11 години

Като чета писанията на герберухите все ДС комунисти и турци им се привиждат. Ами културния министър на Герб не е ли турчин, кака Цецка, Бойко, Красимир Велчев ....... не са ли бивши комунисти, Ники Младенов не е ли дете на сътрудници на ДС.

114

дълго ухо

преди 11 години

Цирк за матр'яла. Естествено, че ако подслушването е нерегламентирано няма да има следа, камо ли писмено разпореждане на Цвъки??? Той вярно, че е ***, но чак *** не е. А преките извършители на евентуално послушване не вярвам да се разприказват охотно к'ви са ги вършили, еле па като това което са вършили е незаконно. Та,проверката ще излезе ялова, независимо дали Цвъки е слухтял незаконно или не.

113

Анонимен

преди 11 години

cirka na Siderow muhaha vbox7/play:f9d4fc0518gledaite sled polvinata

112

Анонимен

преди 11 години

Смятате ли, че Кокинов и Василев ще бъдат обективни?-Какво стана с хванатия с 50000 лв Димитър Аврамов?-НИЩО!

111

л

преди 11 години

Червени мухлъовци, всички карате западни коли, ходите по екскурзии на запад, децата ви учат там, ходите да работите там , харесвате западни стоки и техния начин на живот. Къде сте тръгнали да подкрепяте Червените фесове които цял живот ви клатят. Трябва да си мазохис за да подкрепяш идеология на 100 год. Вън БСП-ДПС тази смрадлива клоака.

110

Анонимен

преди 11 години

съд за станишев

109

Атакист

преди 11 години

Вчера Волен направи смешен Сашо Диков в министерски съвет който си продаде уж честния *** на Нова телевизия. Сашото накрая си тръгна...мишката скапана ибрикчийска като Волен му каза цялата истина какъв е всъщност. Напишете в сайта за клипове "Волен Сидеров срещу Сашо Диков".Волене, само ти ни остана брат!Мачкай мръсната ибрикчийска журналистическа ***!С теб сме на 12-ти май!